Begge vil bli forført

I kveld ble vi enige om at vi begge skulle dele tre ting vi kan bli forført av.

Svaret hans kom raskt. Jeg skulle brette opp, kle av meg og suge ham. Så var han garantert forført.

Så var det min tur. Jeg tenkte meg litt om. Jeg liker at han gjør litt ut av ting. F.eks. setter på litt romantisk musikk og finner fram litt god drikke når barna er lagt, slik at vi kan kose oss litt ekstra sammen. Sitte i sofaen og koseprate og kosekline. Det sjarmerer meg at han viser at han setter pris på den tiden vi har sammen og at jeg ikke bare er en mellomstasjon før neste post på programmet. Eller han kan for eksempel massere meg mens han forteller hvorfor han liker meg (gjerne i detaljer) og hvorfor han trives sammen med meg. Og spørre meg om hvordan jeg har det. Når masseringen avspeiler det han sier og begjæret hans, føler jeg meg unik og elsket. (På dette tidspunktet kom min mann ut av tellingen, men jeg insisterte på at jeg kun hadde nevnt to ting: ekstra innsats for kos og massasje med prat.) Jeg blir også forført av å bli enda bedre kjent. Vi kan f.eks. gå en tur sammen mens vi forteller om våre synspunkt på livet og verden. En mann som tenker lengre enn sin egen nese, og i andre farger enn svart og hvitt, fascinerer meg. Hvis han i tillegg viser interesse for meg og mine tanker, blir jeg bli forført hvis hodet mitt tillater det.

Etter denne samtalen har jeg tenkt litt….

 1. Vi ønsker begge å bli forført selv om vi har vært sammen lenge.
 2. For meg handler forføring om helhetsbilder, – ikke bare enkelthandlinger.
 3. Jeg ønsker initiativ og oppfinnsomhet, – derfor nevner jeg eksempler. (Stakkars ham som vil forføre meg.)
 4. Det er enklere å forføre ham enn meg.
 5. Jeg må ikke la være å forføre ham på hans premisser bare fordi det er enkelt for meg.
 6. Jeg tror ikke det finnes en universal-oppskrift på forføring. Alle blir sikkert ikke forført på samme måte.
 7. Hvordan vi blir forført, kan avhenge av kjærlighetsspråk (mitt er tid og hans fysisk berøring og det vises i ønskene våre).

Vi har vært sammen flere år nå. Forholdet blomstrer fortsatt når vi viser vår kjærlighet på den andres premisser. Det handler ikke så mye om å bli forført, men å forføre.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne mer om kjærlighetsspråkene.

Forrige glimt:
Nytt sjekketriks

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Begge vil bli forført»

 1. Så flott de har det! Og så fint det du skriv om : “Forholdet blomstrer fortsatt når vi viser vår kjærlighet på den andres premisser. Det handler ikke så mye om å bli forført, men å forføre.”

  Kos dåkke vidare med kvarandre. De er heldige!

  1. Ja, M, vi har det fint. Jeg skulle ønske alle hadde det like fint. Kanskje noen får noen gode tips her…

   (PS: Kjekt å “se” deg igjen!)

 2. Koselig å lese dette «gamle» innlegget. Regner med at det fortsatt er aktuelt. Vakkert det du nevner om å bli bedre kjent. Vi har «forsket» litt på dette siste året. Tross langt samliv har vi oppdaget nye sider. Vi har gravd litt i personligheten, historien, drømmer etc. Det har vært, og er en spennende reise. Vi prøver å optimalisere tilværelsen for hverandre, tenne og fullføre drømmer (ikke bare seksuelle). Noen sprøe påfunn (som jeg ikke kan fortelle om) og noen mindre sprøe (som allikevel er sprø). Fruen har alltid likt å danse. Dessverre så har jeg manglet interesse for dans. Men jeg har allikevel sett gleden hun har utstrålt når hun danser, så derfor kom vi på å lære en helt ny dans som heller ikke hun kunne, – Salsa. Lett å like på YouTube (vakre rumper som vrikker), men sykt vanskelig å lære for en som er stiv som en stokk. Vi kler oss opp (særlig fruen med høghelte sko og kort kjole) og har det veldig morsomt sammen, mens vi gjør et forsøk på å henge med på takten i musikken på opplæringsfilmen. På den måten får vi oppfylt begges drømmer; sensualitet og danselyst😉

  1. Jeg må innrømme at jeg koser meg med de «gamle» innleggene iblant. 😉

   Og, ja, den er fortsatt aktuell.

   Så utrolig nydelig at dere utforsker hverandres drømmer og personligheter selv etter så mange år. Det er noe i det å vise hverandre oppmerksomhet. Spennende prosjekt dere har på gang! Takk for at du fortalte det. Der tror jeg vi alle har noe å lære av dere. 🤗

   For noen år siden forsøkte vi å lære oss swing via YouTube. Det var ikke akkurat enkelt å følge med, men vi hadde det jo gøy. Og det er vel det som teller? 😂 Masse lykke til!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *