Fiolsex-podden

Dersom du foretrekker å høre fremfor å lese, har vi en liten godbit til deg.

Skriv gjerne en kommentar om hva du synes så vet jeg om det er noe hensikt å lage flere slike.

Ep. 1

Kjærlighetsspråk

Kvinne forteller

Mann forteller:


Kjærlighetsspråkene kort forklart, hvorfor det er viktig å lære din kjæres språk og tips til hvordan du kan finne ditt språk. (Les mer)
Ep. 2

Avslappende pålekos (lydveileder)Lydveileder til hvordan hun kan suge ham. Veilederen har fokus på at han skal slappe av og hun kan få eksperimentere med forskjellige teknikker. (Les mer)
Ep. 3

Hvordan prøve en ny sexstilling?Tips til hvordan dere kan utforske nye stillinger. Ofte er det ikke de store endringene som skal til for at opplevelsen skal bli bedre. (Les mer)
Ep. 4

Jomfruhinne er utJomfruhinne er et fryktelige misvisende ord. Etter å ha lest litt om hva ordet fører med seg, har jeg begynt å bruke ordet skjedekrans i stedet. Her forteller jeg hvorfor. (Les mer)

Ønsker du flere episoder?

Fiolsex-podden gir foreløpig bare noen smakebiter på hva som er mulig å få til. Jeg vil gjerne vite hva du tenker, for å vite om det er noe hensikt i å lage flere episoder.

Skriv gjerne en kommentar med dine ideer eller synspunkt.

Hva tenker du om fiolsex-podden?

Se resultater

Takk

Fiolsex-podden på Spotify

Som et eksperiment, er Fiolsex-podden lagt ut på Spotify.

• • • • 💜 • • • •

6 kommentarer til «Fiolsex-podden»

 1. Jeg syntes det fungerte fint med podkast, særlig de med kjærlighetsspråk. Av og til kan lyd få budskapet til å sitte lettere. Podkasten om pålekos, må jeg innrømme ikke kom opp mot energifruens innlesning.😊
  Leser for tiden om AI og det er jo en rivende utvikling (og muligheter) på mange områder. Men heldigvis har ikke AI ennå fått følelser eller menneskelig bevissthet, så her har vi (fruen) ennå noen fordeler.😉

  Et spørsmål vedrørende filstørrelse. Er for tiden på mobilnett, og datapakkene går unna. Vet du hva filstørrelsen er på podkastene??

  1. Takk for synspunkt!

   Enig i at egen innlesning av pålekosen var mye bedre enn en AI! Mulig jeg bør skrive den litt om for å få den til å passe bedre. Et ord om gangen fungerer liksom fint når et menneske leser det inn, men en AI er litt «stresset» i forhold. Den med kjærlighetsspråk fungerte mye bedre, synes jeg selv. Men jeg er ganske imponert over hva en AI kan få til. 🙄

   Den om kjærlighetsspråk er på 6MB og den om pålekos er på 14MB.

   1. Ok, da var det ikke hos deg GB rant ut. Trolig en AI fra Google eller Facebook da?? 🤨

    Ja, det er jo bare å prøve seg fram med podden, kanskje prøve å senke tempo? Litt spennende er det jo!👍

 2. Podkasten var grei, men kunne ønske den var litt mer levende.
  Synes det blir for kunstig med en slik digital opplesning.
  Forstår jo at dere ikke ønsker å bli gjenkjent på stemmen, men føler den ville blitt mye bedre om den var mer levende, og ikke bare lest opp av en maskin.

  1. Takk for synspunkt! Du peker dessuten på akkurat det jeg misliker med AI. Jeg er imponert over hva som er mulig å få til, men jeg savner innlevelse og engasjement. Derfor eksperimenterer jeg nå med forskjellige stemmeforvrengere. Hvis jeg prøver å snakke bokmål og forvrenger stemmer bittelitt, så tror jeg ikke det skal bli så lett å kjenne igjen stemmen min.

   Mens du skrev kommentaren, lagde jeg en ny om jomfruhinna. Her forsøkte jeg å redigere AI-stemmen litt underveis og bruke flere effekter, men fortsatt synes jeg det ble mekanisk.

   1. Ja hørte på den nå, blir litt for mekanisk, og uten innlevelse.
    Spennede om du får til noe med stemmeforvrenger og bokmål, som kanskje kan gi et litt per personlig preg på podkasten 😊

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre