Ep. 6: Om anerkjennende ord som kjærlighetsspråk

Å lære hvordan du kan formidle kjærlighet til de du er glad i, kan være den lureste investeringen du noensinne gjør. Her er noen ideer til deg som vil vise kjærlighet til en som har anerkjennende ord som kjærlighetsspråk.

Episoden bygger på innlegget: Kjærlighetsspråk: Anerkjennende ord

Hva tenker du om fiolsex-podden?

Se resultater

• • • • •

Siste fem episoder i Fiolsex-podden:

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Ep. 6: Om anerkjennende ord som kjærlighetsspråk»

 1. Kjempefin podkast om anerkjennende ord.👍 Trenger stadig en påminnelse om viktigheten av å gi oppmuntring og gode tilbakemeldinger. Siden anerkjennende ord ikke direkte er mitt kjærlighetsspråk (selv om jeg innerst inne også har behov for det😏), er det lett å glemme, eller rett å slett bare tenke ordene i hode, uten å uttrykke dem til min kjære. Så takk!

  Ps. Lydstyrken på denne podkasten var litt lav. Fint å ha litt guffe, siden man gjerne gjør litt husarbeid eller er på farten i en bil med litt bakgrunnsstøy under lytting.🤗

  1. Vi trenger alle en påminnelse iblant! Glad du likte den. 🤗

   Men, du har rett. Denne er lavere enn forrige. Skjønner ikke helt hvorfor. Det må jeg fikse på en eller annen måte!

   1. Hmm… nå har jeg lagt ut ny lydfil med høyere volum, men det ser ut som om Spotify bruker litt tid på å oppfatte det. Jeg får vente litt og se hva som skjer. Hvis ikke noe skjer, må jeg sikkert ta episoden ned og legge den ut på ny.

    Jeg lærer stadig noe nytt. 🙂

     1. Lyden var toppers (Innstillingen bør lagres!).
      Hørte på bloggene utendørs i dag. Var kanskje litt bekymret for at naboen eller noen i nærheten skulle tro jeg plystret på dem da jeg startet avspillingen 🙄😳😎😂🤣😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *