Rumpas sadelpunkt

- Vi burde egentlig gi det punktet et navn, mente jeg.

Jeg lå på magen mens han kjærtegnet baken min. Vi var begge litt fascinert av hvor følsomt området rett over rumpesprekken var.

Han var enig. Området måtte få et navn.

- Hva med gledens dal? foreslo han.

Jeg rynket på nesen. Det ligger jo ikke i dalen, altså rumpesprekken, men rett over.

- Gledens pass?

Jeg rynket på nesen igjen. Det hørtes bare rart ut. Greit nok at vi har fjellpass og slikt, men pass forbinder jeg med den lille boken vi må ha med på reiser til utlandet.

- Hva med nytelsespunktet? Eller bare punktet? foreslo jeg.

Det mente han var kjedelige forslag.

- Området over rumpesprekken?

Litt vel teknisk og svært lite sexy.

Etter å ha vurdert mange andre forslag som rumpestumppunktet og nytelsespasset, ga vi opp.

• • • • •

- Din tur, mente jeg og satte meg opp.

Han la seg ned på magen og jeg kjærtegnet området rett over rumpesprekken hans. Jeg brukte lette, dansende fingrer.

- Deilig, smilte han. - Omtrent som når du kjærtegner pungen. Jeg tror faktisk jeg kan komme multippelt hvis du gjør sånn samtidig med at du suger meg rolig.

• • • • •

Dagen etter spiste vi middag hos mine svigerforeldre. Og mens vi satt der, kjente jeg hånden hans stryke lett over korsryggen min før den plutselig konsentrerte seg om nettopp dette området. Jeg ble litt satt ut, men han lot som ingenting. Det var utenpå klærne og svært diskre, men likevel.

- Kjærtegnet du virkelig det punktet rett over rumpesprekken min under en middag hos dine foreldre? anklaget jeg mildt da vi kom på tomannshånd. Smilet mitt lurte i øynene mine.

- Så du fikk med deg at jeg fokuserte på rumpestumppunktet? smilte han uskyldig.

- Jeg kaller det bare punktet! konkluderte jeg.

Det var da han lyste opp i et glis:

- Sadelpunktet! Det kaller vi det! Akkurat som i matematikken! Du vet, når det er et toppunkt i en retning og et bunnpunkt i en annen. Der har vi det!

Og dermed ble det sadelpunktet.

Matematikkens sadelpunkt ser ut omtrent som dette. Med litt fantasi kan det minne om området mellom rumpesprekken og korsryggen.

• • • • •

Les gjerne kjærtegn på følsomme rumper

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Rumpas sadelpunkt»

 1. Synes «sadelpunktet» var et fortreffelig navn. Jeg assosierte det med hvor en plasserer en ridesadel på en hest (bakre del). Hestene nyter iallefall å bli klappet der i likhet med oss.☺️

  1. Så bra at flere liker det navnet 🙂

   Jeg har lagt merke til at hunder liker å bli klødd sånn litt over halen. Kan lett forestille meg at hester også liker det, ja 😉

   1. Ser at du etterlyser flere sex-stillinger på KG. En stilling som er fin å bruke i forbindelse med stimulering av sadelpunktet og redet, samt påle er følgende;

    Mannen setter seg i sengen med med ryggen inntil senggavlen med beina oppbøyde og spredte. Kvinnen legger seg i motsatt retning på magen mellom mannens bein, og flytter seg helt tilbake slik at redet kommer helt inntil pålen. Beina til kvinnen må da være bøyd opp/eller mot hode sitt (på grunn av senggavlen), og kroppen hvile mellom mannens bein på madrassen. Pålen plasseres inni redet, eller hvis pålen er for stiv – mellom kjønnsleppene, for å gjøre sin del av jobben der.

    Nå har mannen et fantastisk godt (utsiktspunkt) utgangspunkt for å massere bakre del av rygg, sadelpunkt og rompen til kvinnen. Han kan også ta et godt tak i rumpen bruke bevegelsene til å massere åpningen i redet med pålen. Juster pålen etter behov og ønsker. Lykke til!

    1. Takk for forslaget! Ja, jeg har prøvd å etterlyse stillinger fordi vi har litt lyst til å komme over 200 stillinger 😉

     Jeg leste det rett før frokost og siden ingen av tenåringene er tidlig til frokosten, rakk vi å sette oss på kjøkkengulvet og teste ut litt. Riktignok med klærne på så vi fikk jo ikke prøvd den ordentlig. Men vi fikk testet om vi forstod det. 😉

     Vi lurte på det med kvinnens bein. Hvis hun (altså jeg) ligger på magen og bøyer beina opp mot mannens hode, går det fint. Men hva mente du med å bøye beina mot hodet hennes? Jeg prøvde først å knele, men da klarte ikke han å ha beina spredt og opphøyd (bedre når de var samlet og flatt).

     Lur ide at pålen også bare kan ligge mellom leppene. 🙂

     1. Hvis du tenker deg at du ligger på magen å leser en bok, kan det kanskje være mer avslappende å bøye leggene framover mot hode, slik du gjør på en strand når du koser deg☺️ (Ps. Det var feil å si beina – som nordlendinger sier så består kroppen av tre deler; skolt, skrått og skanker). 😁

      Mannen kan også ha noen puter i ryggen for å komme nærmere ut mot redet ved behov, eller hvis sengegavl mangler.

     2. En liten tilføyelse til.. Vi testet stillingen på nytt i dag (som oppvarming), og da med pålen inne i redet. Vi fant ut etterhvert at det var en fordel å tre pålen inn når hun satt på knærne. Stillingen krever forsiktighet når hun legger seg ned på magen pga brå vinkel på pålen. Det var også en fordel å ha en pute under magen (slik at hun kommer litt høyere opp fra madrassen).

      Siden stillingen gjør det vanskelig med inn/ut bevegelser, skapte vi heller litt bevegelser ved hjelp av pc-muskel, samt roterende bevegelser ved bruk av hendene på rumpeballene hennes (mange stimuleringmetoder kan benyttes – bla anus for de som liker det).

      Totalt en herlig og minnerik seanse (inkludert misjonær) som vi avrundet med kaffe & sjokolade i senga, mens vi nynnet til Bo Kaspers orkester sin låt; Hon är så söt.

      «Hon är så söt när hon säger
      Jag tror jag stannar kvar i sängen hela dan
      När hon säger att det bästa med mig är
      Att jag är likadan»

      1. Herlig 🙂

       Vi har også testet stillingen. Og du har rett i at det gir ham fin … vel …. utsikt. Han påstod i alle fall det. Jeg har aldri helt skjønt det vakre ved baken min, men jeg liker når han kjærtegner den. 💜

       Vi fant også ut at det var lurt å tre pålen inn før jeg bøyde meg fremover og at det er lite inn/ut bevegelser. Men stillingen har jo mange andre fordeler, så det går helt fint selv om det kanskje ikke er førstevalget når han kommer.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *