Jeg så en naken mann på en bortgjemt strand

Mannen min og jeg gikk en morgentur langs kysten en vakker sommerdag. Jeg visste at det var en nudiststrand i nærheten, men ikke eksakt hvor.

Selv om jeg liker å bade naken i fjellvann og på bortgjemte steder, er jeg ikke nudist. Jeg synes ofte andres nakenhet kan bli påtrengende og jeg liker ikke at andre ser meg naken. Likevel er det noe med det å kjenne solen, vannet og svaberg mot naken hud. I mine øyne er kropp vakkert og naturlig. Og i vakre og naturlige omgivelser blir kropp enda mer vakkert.

Mens vi gikk der og speidet utover vannet denne deilige sommerdagen fikk jeg plutselig øye på en naken mann et godt stykke unna. Han var alene og stod med ryggen til mellom noen skarpe svaberg. Jeg så ham ikke så godt og bare et kort øyeblikk, men jeg vil tippe at han var godt voksen. Kanskje en litt eldre kar. Han bare stod der nærme vannet og kikket utover. Og jeg likte synet. Det var så naturlig og likevel fullt av kontraster. Hans nakne, naturlige og sårbare kropp omringet av fjell og bølger.

- Nå vet jeg hvor den nudiststranda er, smilte jeg.

Og jeg tok meg i å kaste et ekstra blikk i den retningen. Bare i håp om å få et lite glimt til.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

6 kommentarer til «Jeg så en naken mann på en bortgjemt strand»

 1. Jeg synes også det er befriende å bade naken i fjellvann eller på bortgjemte steder. Kunne ikke tenkt meg å gå på nudiststrand.
  Har gått forbi slike strender, og kikket mot stranden, sett nakne kvinner på avstand, og egentlig tenkt det må være greit å være på en slik strand også, alle går jo nakne, så er jo ingen som kikker eller reagerer på din nakenhet. Men.. et eller annet i meg som stopper meg fra å gjøre det, vet ikke om det er sjenanse eller hva..
  Opplevde en gang på fjellet… var på tur alene, det var varmt, og jeg kom til et nydelig tjern, ønsket meg en kjølende dukkert, men hadde ikke badetøy, så ingen i nærheten kledde av meg og svømte ut naken, herlig.
  Snur meg mot stranden for å svømme inn igjen, og der… kommer to unge kvinner gående.. Jeg stopper i god avstand til stranden, håper de ikke ser jeg er helt naken.. De snakker seg i mellom, og plutselig kler de av seg alt, og vasser ut i vannet nakne for å legge på svøm..
  Jeg blir jo usikker på hvor jeg skal se, men svømmer raskt til land, får tørket meg litt og er i gang med å kle på når de to kommer svømmende i land, spaserer opp til klærne som ligger like i nærheten av meg, tørker seg og kler på seg. Smiler til meg og sier «her var det herlig med en dukkert» de spør hvor jeg har vært og hvor jeg skal, så går vi hver til vårt videre på tur.
  De synes tydelig det var helt naturlig å bade nakne på fjellet, og gjorde ikke noe nummer ut av at jeg så dem. De oppførte seg så naturlig rundt det å være nakne og bade, at det ble ikke så kleint som jeg hadde fryktet der jeg lå i vannet når de kom gående.

  1. Ja, kropp og natur er vakkert! Vi liker også å bade naken i fjellvann (og fra svaberg) når anledningen byr seg. Ikke fersket direkte, men det har hent at en båt eller turgåer har tuslet forbi sånn litt på avstand. Det kan være spennende å se andre utfolde seg i naturen også ☺️

  2. Nydelig historie, J. Jeg likte hvor naturlig og trygge de kvinnene oppførte seg. 😉

   Nakenhet er jo egentlig vakkert og naturlig. Jeg har tenkt akkurat som deg om nudiststrender. Jeg våger ikke selv, men tenker at det egentlig er litt fint.

   1. Jeg var på nudiststrand i sommer, beste jeg har gjort.
    Har hvert nakenbader i skjule siden jeg var liten, nå er jeg 51 å angrer nå at jeg ikke har gjort det tidligere.
    Kjæresten min vet det ikke, for vil ikke at andre skal se meg naken.

    1. Så flott at du våget. 🙂
     Og litt trist at du ikke kan dele det med kjæresten din.

     Å være naken i natur føles deilig fritt ut og jeg forbinder ikke det med sex, men jeg slite også med det at andre ser meg naken. Det er liksom litt privat. Så på en måte skjønner jeg både kjæresten din og deg. Kanskje dere kan finne en bortgjemt strand sammen?

     1. Tusen takk for hyggelig svar Fijoljenta❤️

      Det har jeg også prøvd, men ble bare meg som badet naken da også😥

      Men jeg trives med det, så får vente på ny sommer å må lure meg av gårde igjen.
      Litt trist, men jeg må gjøre det kroppen min/hode mitt ønsker også😁

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *