Jeg så en naken mann på en bortgjemt strand

Mannen min og jeg gikk en morgentur langs kysten en vakker sommerdag. Jeg visste at det var en nudiststrand i nærheten, men ikke eksakt hvor.

Selv om jeg liker å bade naken i fjellvann og på bortgjemte steder, er jeg ikke nudist. Jeg synes ofte andres nakenhet kan bli påtrengende og jeg liker ikke at andre ser meg naken. Likevel er det noe med det å kjenne solen, vannet og svaberg mot naken hud. I mine øyne er kropp vakkert og naturlig. Og i vakre og naturlige omgivelser blir kropp enda mer vakkert.

Mens vi gikk der og speidet utover vannet denne deilige sommerdagen fikk jeg plutselig øye på en naken mann et godt stykke unna. Han var alene og stod med ryggen til mellom noen skarpe svaberg. Jeg så ham ikke så godt og bare et kort øyeblikk, men jeg vil tippe at han var godt voksen. Kanskje en litt eldre kar. Han bare stod der nærme vannet og kikket utover. Og jeg likte synet. Det var så naturlig og likevel fullt av kontraster. Hans nakne, naturlige og sårbare kropp omringet av fjell og bølger.

- Nå vet jeg hvor den nudiststranda er, smilte jeg.

Og jeg tok meg i å kaste et ekstra blikk i den retningen. Bare i håp om å få et lite glimt til.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

9 kommentarer til «Jeg så en naken mann på en bortgjemt strand»

 1. Jeg synes også det er befriende å bade naken i fjellvann eller på bortgjemte steder. Kunne ikke tenkt meg å gå på nudiststrand.
  Har gått forbi slike strender, og kikket mot stranden, sett nakne kvinner på avstand, og egentlig tenkt det må være greit å være på en slik strand også, alle går jo nakne, så er jo ingen som kikker eller reagerer på din nakenhet. Men.. et eller annet i meg som stopper meg fra å gjøre det, vet ikke om det er sjenanse eller hva..
  Opplevde en gang på fjellet… var på tur alene, det var varmt, og jeg kom til et nydelig tjern, ønsket meg en kjølende dukkert, men hadde ikke badetøy, så ingen i nærheten kledde av meg og svømte ut naken, herlig.
  Snur meg mot stranden for å svømme inn igjen, og der… kommer to unge kvinner gående.. Jeg stopper i god avstand til stranden, håper de ikke ser jeg er helt naken.. De snakker seg i mellom, og plutselig kler de av seg alt, og vasser ut i vannet nakne for å legge på svøm..
  Jeg blir jo usikker på hvor jeg skal se, men svømmer raskt til land, får tørket meg litt og er i gang med å kle på når de to kommer svømmende i land, spaserer opp til klærne som ligger like i nærheten av meg, tørker seg og kler på seg. Smiler til meg og sier «her var det herlig med en dukkert» de spør hvor jeg har vært og hvor jeg skal, så går vi hver til vårt videre på tur.
  De synes tydelig det var helt naturlig å bade nakne på fjellet, og gjorde ikke noe nummer ut av at jeg så dem. De oppførte seg så naturlig rundt det å være nakne og bade, at det ble ikke så kleint som jeg hadde fryktet der jeg lå i vannet når de kom gående.

  1. Ja, kropp og natur er vakkert! Vi liker også å bade naken i fjellvann (og fra svaberg) når anledningen byr seg. Ikke fersket direkte, men det har hent at en båt eller turgåer har tuslet forbi sånn litt på avstand. Det kan være spennende å se andre utfolde seg i naturen også ☺️

  2. Nydelig historie, J. Jeg likte hvor naturlig og trygge de kvinnene oppførte seg. 😉

   Nakenhet er jo egentlig vakkert og naturlig. Jeg har tenkt akkurat som deg om nudiststrender. Jeg våger ikke selv, men tenker at det egentlig er litt fint.

   1. Jeg var på nudiststrand i sommer, beste jeg har gjort.
    Har hvert nakenbader i skjule siden jeg var liten, nå er jeg 51 å angrer nå at jeg ikke har gjort det tidligere.
    Kjæresten min vet det ikke, for vil ikke at andre skal se meg naken.

    1. Så flott at du våget. 🙂
     Og litt trist at du ikke kan dele det med kjæresten din.

     Å være naken i natur føles deilig fritt ut og jeg forbinder ikke det med sex, men jeg slite også med det at andre ser meg naken. Det er liksom litt privat. Så på en måte skjønner jeg både kjæresten din og deg. Kanskje dere kan finne en bortgjemt strand sammen?

     1. Tusen takk for hyggelig svar Fijoljenta❤️

      Det har jeg også prøvd, men ble bare meg som badet naken da også😥

      Men jeg trives med det, så får vente på ny sommer å må lure meg av gårde igjen.
      Litt trist, men jeg må gjøre det kroppen min/hode mitt ønsker også😁

 2. Å bade naken i ei tjern har eg og prøvd. Det heile vart imidlertid ein særdeles flau opplevelse, for å sei det mildt. Opplevinga ligg ca 20 år tilbake i tid. Eg hadde nett fått meg kjæreste. Me var begge unge, berre 16 år. Mi kommende svigermor hadde spurt om me ville være med på hytta på Hardangervidda ei vekes tid. Syntest då det var litt tidleg å feriere i lag med mor til kjæresten siden me begge var unge og berre hadde vore saman et par månaders tid. Veldig beskjeden var eg og. Var og spent på om me fekk kvar vår seng. Berre ei seng ville vore veldig flaut. Men måtte sei ja, og me fekk kvar vår seng og til og med kvart vårt rom. Det gjorde det mykje enklare. Den tida me hadde vore i lag hadde me elska som kaniner, fleire gonger om dagen og vel so det. Enkelte dagar var me ikkje ut av senga. Det å bu i lag med svigermor ei heil veke uten sex vart faktisk største problemet, spesielt for meg. Hadde utruleg sterk drift, tenkte på sex seint og tidleg og det å leve uten samleie når dama vi var so tett innpå vart vanskeleg. (Skulle sikker ikkje ha nemt det, men tenkte og på svigermor sidan ho var ei sexy dame. Men berre i tankane, ikkje noko meir og det er vel lovleg, trur eg.)
  Men det skulle bli værre. Kropsvask vart vanskeleg sidan einaste hytta av hadde av sanitære fasilitetar var eit vaskefat.
  Ei tjørn like nedenfor hytta vart nytta som i nødløsning om sommaren. Det var mi komande svigermor som foreslo eit bad i tjerna for oss to. Sjølv skulle ho lenger ned til ei moltemyr ca ein km unna.
  Det syntet me var greitt sidan me ikkje hadde badety med oss. Ingen ville då sjå oss. Tjørna låg heilt avskjerm for innsyn utan frå hytta. Meir som eit stort privat badekar med andre ord. Då me hadde sett svigermor vel avgårde våga me oss uti. Det var aldeles herligt, varmt var det og. Men mest det å få være naken samman med kjæresten. Det var idet me kom opp av vatnet savnet av sex kom til syne. Staken stod som eit spett oppetter magen. Eg gjekk etter den vakre kvinnekroppen, men so byrja jenta å springe rundt tjørna og lo sin smittande latter. Og eg etter med heva lanse. Det var som å sjå ein gaselle i firsprang. Då ho vende seg mot meg skjøna me begge kva mangel på sex hadde gjort med oss. Då eg såg dei store dissande nakne brysta hennas og det nakne kjønnet vart det for mykje for meg. Berre ein ting stod i hovudet på meg nett då. Å få pulle. Så la ho seg ned i lyngen med skrevande bein og nærast bad om å få pålen inn i seg. Eg var ikkje sein om å be. Eg køyrde på med vanvittig velyst. Som ein hingst! Men det vara ikkje lenge. Etter nokre gonger ut og inn, dypt inn, spruta eg med stor velyst sæden inn i ho. So la me oss mot sola for å tørke oss, men det var og mot hytta.
  Men dette var sjølvsagt heilt naturleg etter mange dagar avhold. Me var berre 16 år begge.
  Det som var det flaue og pointet, var at svigermor sikkert hadde sett det heile. For det første eg såg då me kom opp i hytta att var kikkarten til avdøde svigerfar. Den hadde eg ikkje sett før her oppe. Den stod no midt på bordet framfor vindauga mot tjørna. Ein kikkart med 12 x forstørrele. Nærbilde med andre ord! Frå vedskjulet dukka no mora opp med ved til omnen. Ho hadde avbrote turen fordi ho hadde gløymt kurven til moltene, og var no på veg ned att. Då ho vart var kikkarten vart ho heilt sprutrød. Ho hadde nok gløymt å legge den tilbake. Om ho hadde fått med seg alt var me begge sikkre på, spesielt då ho seinare spurte dottera om ho brukte prevensjon. Kanskje hadde ho heller ikkje gløymt kurven slik ho sa, og at det berre var ei unnskyldning. Det siste var me imidlertid meir usikre på.
  Me syntest sjølvsagt det heile var utruleg flaut. Dama var mest flau overfor mora at ho hadde sett meg naken. Sidan ho med god grunn kallar meg hingst. Dette var eg mindre flau over sidan eg var mest stolt. Men me var fine og brune over det heile på den tida sidan me hadde sola oss mykje nakne, men då utan komande svigermor som tilskuar.

  1. Herlig. Ungdommelig naivitet og iver. Synes det er en fin historie, jeg. Jeg sitter i alle fall og smiler etter å ha lest. Og du beskriver godt. Selv om det er 20 år tilbake i tid, så er det tydelig at den gjorde inntrykk. Ellers ville du ikke husket alle detaljene. 😉

   Små fjellvann er forresten de beste, synes jeg. Har badet mye naken der. Forhåpentligvis uten tilskuere. Det hender jo at det blir litt mer enn bare et bad hvis mannen min er med…

 3. Ja, det må man si var ungdommelig iver. Så for meg løpeturen rundt tjernet.🤣
  Vi hadde en morsom hendelse i «vår» ungdom (vel, vi nok ikke så unge som dere) og som nygifte. Vi var på båttur med mine foreldre. I vakker bukt med svaberg tok jeg og fruen oss i land i en liten småbåt mens foreldre mine skulle ordne med litt kaffemat.

  Mens jeg fortøyde småbåten forsvant fruen over svabergene. Da jeg etter noen minutter kom etter, lå hun splitter naken på rygg og bare ventet på at jeg skulle innta henne. Jeg tror jeg ble grepet at samme iver som deg – lettantennelig over den skjønne kroppen og spenningen rundt det hele.

  Siden da, har vi elsket hvert år ute i det fri. Det morsomme er at vi var på samme sted i sommer for å oppfriske minnet – bare uten foreldre på slep, noen tiår eldre, og med ennå litt ungdommelig sprøhet inntakt. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *