Brystinnleggene

- Hva synes du om brystinnleggene mine?

Han fikk et forvirret uttrykk i ansiktet. Jeg måtte høre det jeg nettopp hadde sagt, en gang til.

Så lo jeg.

- Den kunne tolkes på flere måter, ja.

Dagen før hadde jeg skrevet noen innlegg om brystkos. Han hadde lest dem, men vi hadde ikke hatt tid til å diskutere dem. Han hadde riktignok ledd litt av at hun kanskje ville skjønne at han faktisk liker brystene hennes hvis han sier det mange nok ganger. Akkurat det hadde jeg funnet på nettet, men det stemmer for oss. Det tok mange år før jeg skjønte at han faktisk liker mine.

- Jeg liker de innleggene, sa han. - De var direkte og lettleste. Og du har lagt vekt på god kommunikasjon. Det tror jeg er nøkkelen.

Han dro litt på det.

- Men det perlekjedet var kanskje litt drøyt?

Jeg var egentlig litt enig, men samtidig usikker. Jeg hadde lest om teknikken flere steder på nettet. Den går ut på at han gnir pålen mellom brystene hennes til han kommer og legger et «perlekjede» rundt halsen hennes. Selv om beskrivelsen av selve teknikken, var den samme, var meningene om den varierte.

Noen påstod at bare han får noe ut av det. Noen kvinner virket likevel til å elske den, mens andre mente det bare er søl. Noen brukte den som en del av dominanslek, mens andre så ut til å ha den som en naturlig del av den vanlige elskoven deres.

Jeg hadde konkludert med at en teknikk er hva du gjør den til. Misjonærstillingen kan være utrolig nær og kjærlig, men kan også brukes i dominanslek. Kjærtegn kan være myke og kjærlige, men kan også formidle nakent begjær. Det handler egentlig ikke om hva du gjør, men hvordan du gjør det.

- Synes du den er drøy fordi det er en teknikk vi bruker sjelden? undret jeg. - I så fall kan det jo være at teknikker vi ser på som vanlige, oppfattes som drøye av andre?

- Du har nok et poeng der. Men hva ville du tenkt om den teknikken da du var i begynnelsen av tjue-årene?

- Jeg ville nok fått litt bakoversveis. Selv om jeg var nysgjerrig, så var jeg utrolig uerfaren og uskyldig som ung.

Vi landet på at alt som begge mener er ok, er ok. Uavhengig av hva andre mener. For oss er nok perlekjedet blant de drøyere, men andre kan ha andre oppfatninger.

Forresten, det står mye moro om bryst i Høysangen.

• • • • •

Les gjerne tips om å kjærtegne bryst.

Forrige glimt:
I dag er Fioljenta sint!

Neste glimt:
Om å male den...

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Brystinnleggene»

  1. Må nok innrømme at vi har brukt teknikken også. Der noen år tilbake i tid. Vi ser tilbake på det som gode minner, i en litt mer spontan tilværelse, og kanskje i mangel på prevensjon. Fruen erter meg litt med de minnene. Men hun stilte brystene villig fram til min disposisjon (slik som jeg husket det) 🤭

    1. Dette er jo et flott eksempel på at noe som er vanlig for ett par er sært for et annet. Nydelig! At dere gledet dere over opplevelsen den gang og over minnene nå er jo bare supert! Det er jo vi selv som bestemmer hva vi selv liker. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *