Morgenkos

Muntre barn leker i stuen. Jeg smiler og synker inn i søvnen igjen. De er blitt så store nå.  En kalender som vanligvis er stappet, truer ikke. Samvittigheten lar kroppen slappe av. Kalenderen er tom i dag.

Min mann som hvisker lavt, men bestemt:

- Legg deg over på ryggen, spre beina og ikke engang tenk på å gjøre motstand.

Ja, det er hva jeg kaller en God Morgen.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

14 kommentarer til «Morgenkos»

 1. Åh for en fantastisk måte å våkne på 🙂 Er jo så “normalt” med sex når man legger seg for kvelden, at for mange er sex på morgenen helt utenkelig. Jeg hadde aldri morgen-sex iløpet av 4 år med min tidligere samboer, men kjæresten min har “introdusert meg” for dette fenomenet, gjør dagen helt fantastisk!

  1. Variasjon er en fin ting, Sinnataggen! Morgen og kveld og midt på dagen. 😉

   Ikke alltid vi rekker en ordentlig om morgenen, men jeg blir i så godt humør av det. Hadde jeg bare vært litt mer våken om morgenen, så kunne vi tatt en kjapp en før jobb også. Det hadde vært noe, det!

   Hmmm… nesten motivasjon nok til å legge seg tidligere på kvelden. 😉

 2. Jeg klarer ikke tenke på sex eller i det hele tatt bli kåt når ungene er rundt meg, om det så er i stuen eller i hagen.. da er det MAMMA hele veien..

  men.. vi er jo alle forskjellige ;o)

  Angel.

  1. Skjønner hva du mener, angel. Da barna var yngre, var det mamma! eller pappa! hele tiden! Hvis jeg klarte å tenke to sammenhengende tanker, var det mildt sagt uvanlig.

   Nå kan de faktisk leke en søndagsmorgen fram til elleve(!) uten at vi bidrar med annet enn å gi dem frokost.

   En ny hverdag har åpnet seg for oss…

  1. Takk, captaincruel. 😉 Men så er jeg gift med den perfekte mann også.

   Eller, dvs. vi har absolutt våre feil og mangler begge to. Men vi har valgt å satse på hverandre og trives stort sett godt sammen.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *