Jeg oppdaget en mann i sengen

At jeg ikke har sett det før. Min kjære er ingen guttunge. Han er blitt stor. En voksen mann.

Han har voksne øyne som ser på meg med et gutteaktig glimt. Han har voksne armer som kiler meg på guttaktig vis. Han kler seg i skjorte og slips så ikke gutten synes på viktige møter. Han tar ansvar som en god far og lekekamerat for våre barn.

Og han er min.

Han jeg giftet meg med, er vokst opp og blitt en voksen mann. Han legger seg ved siden av meg i sengen og elsker med meg som en ekte og erfaren mann.

Og jeg føler meg som en forelsket ungjente bare ved tanken.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Jeg oppdaget en mann i sengen»

  1. Vakkert beskrevet! Er det ikke fint at vi kan veksle på å være gutt/mann og jente/kvinne? I trygge forhold kan vi leke litt med begge deler uten å miste fotfeste. Legge av de barnslige, når trenger å ta ansvar og legge av ansvarlighet når vi trenger å være barnslige (leken).

    1. Absolutt. Jeg liker at vi kan leke. Og at vi kan være ansvarlige når situasjonen krever det. Kunsten er å vite når man skal være hva. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *