Pulsklokke

Pulsklokker er morsomme greier. De er jo egentlig ment til trening og aktivitetsmåling, men de kan brukes til mye gøy ellers også.

Vi synes det er gøy se på pulsen min etter en god runde. Ikke det at vi finner noe system. Pulsen varierer rett og slett for mye. Noen ganger har pulsen min vært nesten upåvirket mens jeg opplevde at jeg var alt annet enn upåvirket. Men som regel er den en ekstra bekreftelse på at jeg var ... ehm ... engasjert.

Her er to eksempler:

Her fikk jeg en orgasme etter ca. 8 minutter. En rask, liten topp. Og så roet det seg ned igjen. Ofte stopper vi etter den, men denne gangen fortsatte vi til et monster av en orgasme etter 18 minutter.

Her kom jeg etter ca. 22 minutter og så igjen etter ca. 31 minutter. Fra ca. 16-21 hadde jeg det ekstremt godt, men jeg kom ikke. Det ser bare sånn ut på pulsen.

Jeg pleier å si at det er forskjell på å gå på fjelltopper og vidder. Hvis jeg går på vidda i fjellheimen, så er jeg høyt oppe og nyter det i fulle drag, men det er først når jeg går på en fjelltopp at jeg kommer. I dette tilfellet lå toppene faktisk lavere enn vidda. Og det er jo litt kult.

Så, hvis du har en pulsklokke, start en treningsøkt før dere har sex. Og når treningsøkten er over, ja, da har dere litt morsom informasjon å se på.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *