Pannekaker er ikke min favoritt

Pannekaker er ikke min favoritt. Men barna elsker det. Derfor har vi pannekaker. Og jeg spiser det. Jeg elsker iveren og gleden deres når de får noe de liker. Derfor nyter jeg likevel måltidet.

Nudler står heller ikke på ønskelisten. Det smaker liksom ingenting. Men det er kjapt. Og i en travel hverdag når vi helst burde hatt maten klar for ti minutter siden for å rekke det neste på programmet. Ja, da er nudler helt greit. Det gir meg lite. Men det er bedre enn ingenting.

Aller helst vil jeg ha et smakfullt måltid. Et sånt som er godt tilberedt slik at smakene passer sammen, og vi tar oss god tid til å nyte.

• • • • •

Vel, sånn er det på mange områder i livet. Også i sexlivet.

Selv om en kjappis ikke gir meg så veldig mye, så er det noen ganger kun det vi har tid til. Og en kjappis er bedre enn ingenting.

Selv om noen av min manns favoritter ikke akkurat er mine favoritter, så gleder jeg meg over iveren og gleden hans når han får noe han liker.

Derfor nyter jeg måltidene likevel. Det er jo ikke sånn at jeg misliker pannekaker.

• • • • •

Forrige glimt:
Karaokekveld

Neste glimt:
Pulsklokke

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Pannekaker er ikke min favoritt»

 1. Synes innstillingen din er veldig fin, også det du delte «om å glede sin kjære». Fruen har samme måte å tenke (handle) på.

  Jeg vet at mange sexologer ikke er enig. Du skal bare gi hvis du får full uttelling selv (eller så mister du lyst på sex, eller får dårlig minne til handlingen). Det kan jo være riktig i noen sammenhenger, men i gode lange forhold så kan vi glede hverandre uten at en selv blir mindreverdig, men heller stolt over å kunne gi.

  I disse førjulstider setter fruen mest pris på kjappiser, men jeg slipper ikke unna når hun skal ha utbetalt bonus i mange orgasmer. 🥰

  1. Altså, hvis jeg aldri fikk igjen, så tror jeg ikke det ville fungert. Men når begge gleder seg over å gi, men på skift, så går det helt fint. Noen ganger er det faktisk deilig å kunne glede sin kjære.

   Alt handler liksom ikke bare om den ene runden i gode, lange forhold.

   PS: Likte den med å få utbetalt bonuser 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *