Hold henne på kanten

Hvis du har gjort et grundig forarbeid, kan du leke med henne lenge. Selvsagt kan du la henne komme første gang hun nærmer seg. Men hvis du virkelig vil drive henne til vanvidd, kan du holde henne en stund på kanten.

OBS! Hvis du synes det er vanskelig å bringe din kjære til orgasme, bør dere sannsynligvis finne på noe annet. Noen kvinner har rett og slett vanskelig for å få orgasme. Her kan det være en god ide å trene på å få orgasme, før dere leker med å utsette den.

Hvis dere har lyst til å prøve å holde henne på kanten og hun vanligvis kommer relativt greit, er mulighetene mange. Hvis du har tenkt å dra det ut lenge, er det viktig at du tar deg god tid under forspillet og sørger for at hun er med på leken.

Jo lengre du klarer å holde henne på kanten, jo sterkere blir sannsynligvis orgasmen hennes. Bare vær oppmerksom på at dersom du dytter henne over kanten før du hadde tenkt, så må du følge opp. Du kan jo alltids fortsette etterpå og gi henne en serie.

Hvis du virkelig vil lære å holde din kvinne på kanten lenge, må du lære deg hennes tenningsmønstre og følge med på hennes reaksjoner. Her er det ingen suksessoppskrift. Nedenfor følger noen ideer dere kan teste ut.

Forbered henne

Fortell henne om planene dine. Gjerne tidligere på dagen.

"I kveld har jeg tenkt å ta meg god tid
og se hvor langt vi kan drive deg. Er du med?"

Og når du har henne i sengen, kjærtegner og kysser du hele kroppen hennes. Ta deg skikkelig god tid og utforsk hver millimeter. Ikke glem å fortelle henne at du tar deg god tid.

Å tenne henne blir lettere jo bedre du kjenner henne. Tenner hun på å ha bind for øynene, gi henne bind for øynene. Tenner hun på at du er bestemt, vær bestemt. Tenner hun på at du koser med brystene hennes på en bestemt måte, gjør det på den måten. Tenner hun på at du kysser henne, kyss henne.

Stryk gjerne litt over vulva, men ikke gå mellom leppene hennes før hun er lysten nok til at de har åpnet. Og selv da kan det vært lurt å bare være innom, kommentere at hun er våt og fortsette å kjærtegne henne.

Ett skritt frem og to tilbake

Sørg alltid for å gi henne mindre enn hun ønsker. Det kan være fristende å gripe mulighetene, men hvis du virkelig vil drive henne til vanvidd, er det lurt å holde litt igjen. Kunsten er å holde akkurat passe mye igjen - og det lærer du kun ved å prøve og feile.

Når du merker at hun ønsker mer enn du gir, kommenter det:

"Nå merker jeg at du ønsker mer. Du skal få mer. Etterhvert."

Når du merker at hun nærmer seg, kan du si:

"Nå kjenner jeg at du nærmer deg, så nå har jeg tenkt å roe litt ned.
Jeg er ikke ferdig med deg enda."

Deretter senker du intensiteten, fokuserer litt mindre på klitoris eller hva du nå må gjøre for at hun skal roe seg ned. Du kan gjerne forlate vulva helt og kysse eller kjærtegne henne i stedet. Du kan fokusere på brystene, innsiden av lårene eller munnen hennes. Ikke lenge, men nok til at du merker at kroppen hennes slapper litt av. Da kan du gå sentralt igjen. Tenk et skritt frem og to tilbake.

Eller du kan holde henne på kanten ved å gjøre noe som holder spenningen oppe uten å øke den. Bare sørg for å bomme nok til at hun roer ned. Fortell henne gjerne at du bommer med vilje.

Timing

Det krever en del øvelse for å bygge opp og for å roe ned i tide. Roer du ned for sent og hun allerede er i gang med å komme, må du la henne komme. Men sett gjerne ned intensiteten litt. Da er det lettere å gi henne en serie.

Krev gjerne at hun sier fra når hun nærmer seg. Vær veldig lydhør og bom litt mer hver gang.

9-5

For å ha litt mer kontroll på hvor nærme du har henne, kan du be henne si et tall på hvor nærme hun er å komme. La ti være når hun kommer og null at hun er totalt upåvirket.

Prøv å løfte henne opp til 9 før du roer henne ned til 5. Når du har gjort det noen ganger, kan du prøve å presse henne til 9.5 og roe henne ned til 6. Eller hva du nå har lyst til å teste ut. Lek med henne. Varier intensiteten. Hvor korte pauser er det mulig å gi henne?

Si et tall

En måte å forberede henne på, er at hun på forhånd får vite hvor mange ganger du har tenkt å dytte henne opp til kanten før du roer henne ned igjen.

Du kan for eksempel be henne si et tall uten at hun vet hva det skal brukes til. Selvsagt forteller du henne det etter at du har fått tallet. Eller hun kan trille en terningen eller flere. Dermed er hun selv skyld i at tallet eventuelt ble litt høyt. Eller dere kan spille yatzy der hun på forhånd får vite at differansen mellom poengsummene deres er antall ganger hun nesten får komme. Da vet hun hva som står på spill.

Mulighetene er mange.

Kos deg

Legg merke til hvordan kroppen hennes spenner seg og slapper av. Se nytelsen og frustrasjonen i øynene hennes. Og kos deg ved synet. Hvis du har tenkt å holde på lenge, bør du ha forberedt henne på forhånd slik at hun er med på leken.

Belønningen for henne er sannsynligvis en dypere og lengre orgasme eller kanskje en serie. Sex handler om fellesskap og om å gi uten å kreve noe i gjengjeld. Noen ganger kan det være fryktelig spennende å gi. Så, kos dere!

• • • • •

Les gjerne mer om hvordan du kan fingre eller slikke henne og om å gi kontroll.

Eller kanskje du vil lese et glimt om hvordan det kan gjøres.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *