38 er et fint tall

- Takk for torturen, sa han.

- Gleden var på min sine, svarte jeg.

• • • • •

I går spilte vi Yatzy. Differansen ble 38. Det ble for høyt, mente han. Jeg synes det var passelig høyt og smilte.

Han gikk på badet mens jeg hentet 38 legoklosser. Det ble et fint tårn. For høyt, mente han. Jeg synes det var passelig høyt og smilte.

Jeg satte tårnet på nattbordet. Han la seg i sengen og jeg gikk løs på ham. Det er spennende å gå løs på en mann. Variere intensiteten og kjenne effekten.

- STOPP, ropte han rett før det gikk for ham.

Slik er nemlig reglene hos oss. Hvis jeg har bestemt at han ikke får komme enda, må han stoppe meg slik at jeg kan fortsette helt til kanten av stupet. Det er jeg som bestemmer når han får komme. Og motsatt. Denne gangen var det ikke motsatt. Denne gangen var det jeg som bestemte. Jeg hadde ham i min hule hånd. Og han måtte rope stopp.

Jeg fjernet en kloss.

37 igjen.

Han sukket. Tårnet var for høyt, mente han. Jeg syntes det var passe. Jeg ville drive ham til kanten helt til siste kloss ble fjernet.

38 er et fint tall.

• • • • •

Han ga opp på 33. Det var også høyt, mente han. Jeg synes det var litt for lavt.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne tips om hvordan du kan holde ham på kanten.

• • • • 💜 • • • •

47 kommentarer til «38 er et fint tall»

 1. Imponert! Og så alle de klossene, da! Håper dere hadde en god dag på jobben.. 🙂

 2. Hehehe.. Ble det noen søvn den natta da:-))

  Sånn skal jammen jeg også ha det når jeg får meg kjæreste igjen.

  Vel, nesten iallefall, hihi….

  1. Han sov som en stein etterpå. 😉

   Kjekt å være litt sprelske. Jo lengre vi har vært sammen, jo mer moro har vi det i senga. :-))

  1. Ikke bare sitt der og drøm! Lek med henne og det kan tenkes hun blir med på leken.

   Jeg har fått utrolig mye oppmuntring på veien! Uten den hadde jeg aldri våget være så fri. 😉

   Egentlig er det ham som har gjort meg til den jeg er.

   Sett pris på det dere har heller enn det du ikke har.

   1. Du har selvsagt heelt rett, problemet er at jeg er altfor feig til å få oss/henne med på dette… det blir liksom bare ikke slik, desverre – alt blir mer som rutine nå og da når vi får tid innimellom alt annet som skal gjøres.

    Sex har nok fått altfor lav prioritet, men jeg føler ikke at det er min skyld da jeg føler at jeg er den eneste som noen gang tar initiativ. Hun synes å være like glad om det blir noe eller ikke, og det synes jeg er frustrerende og tar mindre initiativ enn jeg ønsker i håp om at hun skal glimte til og gjøre det. Men har ikke skjedd enda, så det kommer vel ikke til å skje heller, desverre 🙁

    1. Hmmm…

     Når det er lenge siden sist, så synker lysten min. Noen ganger er den rett og slett borte. Og da har det lite å si om vi har sex eller ikke. :-/

     Jeg må liksom i gang før det blir noe initiativ fra meg. Og skal han få meg i gang, nytter det ikke å gå rett på sak. Da blir det bare “masing” og jeg blir avvisende. Trasig.

     Det som virker for å få meg i gang, er faktisk en god prat. Og mindre stress. Det er så mye som skal gjøres. Forholdet forsvinner lett i hverdagen. At han viser interesse for meg som noe annet enn arbeidskollega og sexpartner, er utrolig viktig for meg!

     Har du forresten hørt om kjærlighetsspråk? Det oppklarte mye for oss. Verd en titt…

     (Jeg vet ikke om noe av dette kan hjelpe dere, men jeg skrev det i tilfelle…)

     Ønsker dere alt vel!

     1. – Takk for tipsene! Den boka er nå bestilt og på vei, så får vi se om jeg får lest den – og dama får lest den – innimellom alt det andre mas og tjas i hverdagen 🙂

      1. Flott! Den boken har mine varmeste anbefalinger… frykter nesten at folk blir litt lei maset mitt om den, – jeg drar den fram i tide og utide. 😉

       Kjenner hverdagstjaset, ja. Så lykke til!!!

 3. hehe..så moro:) Men 38..ojoj..da hadde jeg vært sliten *fnis* 😀 Kult at dere kan leke og ha det moro sammen..det er så utrolig viktig å føle seg trygg og kunne ha det gøy sammen. 🙂

  1. 38 er ikke mange når man bare tar korte nok pauser… ;-D

   Det er kjempeviktig å ha det gøy sammen. Og trygghet betyr veldig, veldig mye for meg. Uten den vet jeg ikke om jeg hadde våget…

 4. Deilig å leke med en man er trygg på, men dette var jo en fin måte å gjøre det på. Her fikk jeg et godt tips om hvordan man kan gjøre det mer spennende i hverdagen.

  Tusen takk skal du ha for at du delte dette med oss…

  1. Å leke trygt er herlig! Hvis vi prøver noe han eller jeg ikke liker, så er det jo bare å stoppe. Hva som er en god ide, avhenger dessuten av mye. En god ide trenger heller ikke fungere hver gang.

   Men det finnes utrolig mye gøy man kan gjøre sammen med en fast partner!

 5. 38! Wow! Dåkke er uthaldande. :-O – Og veldig oppfinnsame og artige. 😀

  Eg les alle innlegga dine, fioljenta, om dog eg ikkje alltid kommenterer. – Berre så du veit det. 🙂

  Ha det fint, og hels mannen!

  1. Vel, han ga seg på 33. :-/ Jeg trengte egentlig ikke være så utholdende. Det handler bare om å ta korte nok pauser. ;-P

   Vi liker å ha det gøy så da må vi jo være litt oppfinnsomme.

   Koselig at du leser, M. Men, altså, det kommer ikke så mye her som jeg skulle ønske. Det skjer liksom litt annet i livet og å blogge er ikke så høyt på prioriteringslista.

   God 17. mai!

   1. Han gav seg på 33… Synes jaggu han var flink da. 😛

    Men 38 er jo ett fint tall. Det tipset skal jeg notere meg bak øret du…til jeg en gang får behovet. 😉

    Håpe du hadde en fin feiring igår. 🙂 klem

    1. Han var veldig flink, synes jeg! 33 er jo høyt for ham, selv om jeg synes 38 er akkurat passe. 😉

     Gode tips må deles, vet du.

     *klem*

 6. Det hørtes ganske artig ut må jeg si =)

  Men 38 virker temmelig mye, mannen din må ha blitt veldig sliten =P

  Dere er virkelig kreative må jeg si! Høres ut som om dere har et veldig sunt forhold.

  Alltid like artig å lese innleggene dine =D

  1. Det var artig. Og 38 er et akkurat passe tall, synes jeg. Men mannen min var av en eller annen grunn litt utslitt etterpå… merkelig. 😉

   Vi har et trygt og sunt forhold. Det har ikke kommet flygende til oss, – vi har måttet jobbe for det. Men det er absolutt verd det! Og derfor vil jeg gi så mye reklame for “det å jobbe for et sunt forhold” som jeg bare kan. Nå kan vi utfolde oss fritt, – og det er veldig kjekt.

   Fint du liker å lese. Håper det er til inspirasjon. 🙂

   1. Merkelig det gitt ;P Så rart han ble så sliten! hehe…

    Kan jeg forstå. Noe slikt kan neppe komme flygende til heldige intetanende, og er sikkert litt tungt å jobbe med til tider. Men å ha et slikt forhold høres utrolig deilig ut =)

    Du gir mye inspirasjon! Dukker opp noen artige ideer i mitt lille hode da gitt 😉

    1. Hmmm… når jeg tenker meg om var det egentlig ikke så rart at han ble sliten, nei. 😉

     Helt ærlig, vi har våre tunge perioder som alle andre. Noen ganger må vi ta oss sammen og jobbe litt. Men det blir heldigvis lettere og lettere etterhvert som vi lærer konfliktløsning i praksis. Egentlig er det lenge siden forrige krise… Veldig herlig!

     Fint du blir inspirert! Jeg håper ingen prøver å kopiere vårt forhold, men får ideer til sitt eget forhold. Det er så viktig å sette pris på det man har og jobbe ut fra det!

 7. Utrolig fin blogg. Og veldig gøy blogginnlegg. Minner meg om noe min kone og jeg leker med for tiden:

  De siste månedene har vi blitt enige om at hun får bestemme over når jeg skal få utløsning. Jeg får ikke onanere, og under sex får jeg ikke komme med mindre hun har sagt at jeg får lov. Hittil har jeg fått komme én eller flere ganger i uka, men på det meste har det gått halvannen uke… og i teorien kan det gå så lang tid som hun bestemmer.

  De to siste ukene har hun kastet terning hver gang jeg har fått utløsning for å se hvor mange dager jeg skal gå neste gang. Foreløpig har hun kastet en vanlig terning (D6), men hun har en hel samling ulike terninger, og leker med tanken på å kaste en D6 for å avgjøre hvilken av terningene (D4, D6, D8, D10, D12 eller D20) som skal kastes for å bestemme min «skjebne».

  1. Så kul ide! Den fikk jeg lyst til å foreslå for mannen min. 🙂

   Men d20? Tenk hvis hun triller 20? Det er mange dager. Sannsynligheten er jo bare en sjettedel for at det blir en d20 og enda mindre for at det blir 20, men man kan jo bli nervøs bare ved tanken.

   Takk for at du delte ideen!

   1. Artig at du likte den 🙂
    Ja, 20 er veldig mange dager :O Jeg kan egentlig bli nervøs av tanken på alt over 4. Og den gangen jeg måtte vente halvannen uke holdt jeg på å bli sprø av kåthet 😛

    Men mye av moroa for oss begge er at hun faktisk har kontrollen, og har hun egentlig kontrollen om hun ikke har frihet til å gå lengre enn jeg er 100 % komfortabel med? 🙂

    Jeg merker at jeg kunne ha skrevet veldig mye. For oss har dette vært så fint og gøy at jeg i det siste har lekt med tanken på å lage en (veldig liten, enkel og lavterskel) blogg/blogginnlegg om det. Jeg tror ikke jeg tar for hardt i om jeg sier at vi begge opplever ekteskapet vårt som mer nært og intimt nå enn før vi begynte. For meg er det i hvert fall tilfelle.

    Men jeg skal ikke snakke meg bort, jeg vil heller driste til å spørre hva som skjer når han gir opp på 33? Får han ikke komme den kvelden? Må han også fortsette å si stopp neste gang dere har sex, og eventuelt neste gang og gangen etter der igjen, helt til tårnet er nede? :O Det høres også veldig strengt (men gøy!) ut. (Forstår ellers om du føler at du ved å svare på dette spoiler litt den fine og åpne slutten på blogginnlegget ditt 🙂 )

    1. I går sendte jeg en melding hjem til min kjære og spurte om han hadde en terning i nærheten. Det hadde han faktisk. Trill den, skrev jeg. Han trillet 5 og lurte veldig på hva han skulle med den. Jeg fortalte ham det først etter at vi hadde elsket på kvelden. Så nå ser han frem til mandag. 😂

     Jeg liker holdningene dine! Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre når man er trygge på hverandre. Det er liksom bare fantasien som setter grenser. Det er litt derfor jeg har laget denne bloggen. Jeg har så lyst til å løfte frem at sex i langvarige forhold kan være superfint og åpner for masse muligheter. Hvis du skriver det blogginnlegget, må du tipse meg om hvor.

     Det hadde vært veldig gøy å prøve igjen inntil han klarte hele tårnet! Tror faktisk jeg må ta det frem igjen… Men, årsaken til at han ga opp var at jeg dyttet ham bittelittegran for langt over kanten etter 33, så da fikk det en lykkelig utgang. Når han først er i gang med orgasmen, pleier jeg å følge opp. 😊

     Jeg håper forresten at det er greit hvis jeg skriver et lite innlegg om våre erfaringer med ideen din når vi har fått litt erfaring.

 8. Du må selvfølgelig bare blogge så mye du vil om erfaringene dere gjør dere. Føler på ingen måte noe eierskap i ideene, bare gøy om ideene kan være til inspirasjon for dere 🙂 Gleder meg til å lese.

  Det du beskriver om grunntanken din bak bloggen, er selve grunnen til at jeg liker den så godt. (I tillegg digger jeg den (h)ærlige blandingen av sex og bibel.)

  Det du beskriver ville også vært mye av motivasjonen min til å blogge. Spent på om det blir noe av, jeg strides mellom at det er litt terskel å sette seg inn i det rent tekniske rundt å sette opp en blogg (særlig når livet krever sitt på andre areaner) og at det virker veldig fint å dele erfaringer som har betydd mye for oss.

  Skal selvsagt si ifra om det blir noe av. Hyggelig at du er interessert 🙂

  1. Og takk for deling av erfaringer så langt 🙂 Dere er veldig tøffe som kaster dere ut i det så fort!

   1. Tusen takk for fine tilbakemeldinger – særlig om blandingen av sex og bibel. Jeg er alltid litt spent på hvordan den blir mottatt.

    Ser frem til å lese blogginnlegget ditt. Velger du en bloggportal, er det lite å sette seg inn i teknisk. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *