Om å fake orgasme

- Tror du at jeg klarer å fake en overbevisende orgasme?

Vi satt i sofaen. Han tenkte seg om et øyeblikk før han svarte:

- Ja...

- Klarer jeg å lure deg?

- Ja...

Han dro litt på det, men var egentlig overbevist.

Jeg har faket orgasmer. Egentlig ganske mange ganger. Særlig de første årene. Noen ganger føltes det litt slitsomt ut å jage etter orgasmen. Det hendte at jeg var trøtt og egentlig fornøyd med kosen, men han gjerne ville gi meg en orgasme. Samtidig hadde jeg lyst til å fortelle ham at jeg syntes han var flink - og den mest effektive måten var å fake. Feigt, ja, men effektivt.

Og han vet om det.

- Har du faket i det siste? undret han.

- Ja...

- Hvorfor det egentlig?

- Vel, noen ganger kommer jeg lettere hvis jeg faker eller overdriver litt i starten.

Han tenkte et øyeblikk før han konkluderte.

- Så du faker for å lure deg selv? Det blir litt sånn: «Hva? Kom jeg? Jaja, jeg ble visst lurt igjen».

Og så lo vi hjertelig sammen.

Jeg er kvinne og jeg ...

Se resultater

• • • • •

Les gjerne hva forskningen sier om å fake.

Forrige glimt:
Om leketøy...

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *