Kunyaza: Sært godt

- Dette var sært! utbrøt jeg overrasket

- Jo, men er ikke alt som har med sex å gjøre, egentlig litt sært? svarte han og fortsatte å banke med pålen sin mot blomsten min.

For et par uker siden tipset «Bamseklemmer» (en bruker på forumet på Kvinneguiden) om en teknikk han kalte kunyaza. Jeg måtte selvsagt Google. Kunyaza hadde jeg aldri hørt om før.

Jeg fant fort ut at kunyaza er en form for sex jeg aldri hadde vært borti før. Vi i vesten er generelt mest opptatt av at det er en teknikk som kan få en kvinne til å squirte på 3-5 minutter hvis det blir gjort riktig.

I opprinnelseslandene Rwanda, Uganda og Kenya, er de mer opptatt av det psykologiske rundt. Det tradisjonelle synet på sex i disse landene er helt annerledes enn vårt. Vi omhyller kvinnens orgasme inn i en masse mystikk, mens der nede er sex primært for kvinnen. En mann som ikke kan få sin kvinne til å sprute, er ikke en ordentlig mann.

Vel, uansett, det jeg googlet meg frem til vekket interessen min. Og jeg endte med å bestille boken «Kunyaza - The secret to female pleasure» av Akande. Den kom for noen dager siden, og jeg har lest halve boka med store øyne. Bare det at forfatteren er muslim og takker Allah, er utrolig frigjørende å lese.

Og i dag forsøkte vi for første gang. Først leste vi sammen det som gikk på teknikk og stillinger. Og så satte vi oss til rette for å prøve.

Det var sært. Mest fordi det var uvant.

Likevel tok det ikke lang tid før en overraskende bølge av nytelse rullet innover meg.

- Dette er sært! ropte jeg gang på gang.

Og etter noen få minutter sprutet jeg.

Vi ble begge veldig overrasket. Hva i all verden var det som nettopp skjedde? Helt ærlig, jeg aner ikke. Men det jeg vet, er at vi skal utforske kunyaza mer.

• • • • •

Les gjerne mer om hvordan utføre kunyaza. Vit at vi ikke forventet full klaff på første forsøk og det bør heller ikke dere gjøre. Våre senere forsøk har heller ikke alltid vært like vellykket.

Derimot har vi mye erfaring med squirting når g-punktet stimuleres.

Forrige glimt:
Himmelseng

Neste glimt:
Sliten mann

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Kunyaza: Sært godt»

  1. Høres spennende ut, du kan vel ikke beskrive alt av tekniker her, men hvor kjøpte du boken fra?
    google gir mange treff, greit å evt. bestille et sted andre har erfaring med at leverer.

    1. Jeg har skrevet om teknikken her.

      Boken jeg kjøpte, er «Kunyaza – The secret to female pleasure» av Habeeb Akande. Den var utsolgt på Amazon, så jeg bestilte den rett fra forlaget. Den kom i en stor, brun boblekonvolutt med håndskrevet adresse. Så jeg følte meg litt eksklusiv. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *