Lytt hotellrom

Jeg skal på jobbreise med min mann. Vi skal bo på hotell. For å si det enkelt; å bo på hotell er ikke hverdagskost for oss.

- Tror du vi får tid til å elske mye? spurte jeg mens vi pakket. Svaret vekket sommerfuglene i magen.

- Vi skal i alle fall elske så naboene hører det!

Han blunket til meg. Sommerfuglene flakset plutselig viltert i magen min. Det er alltid spennende med heftig elskov, – særlig når jeg vet om det på forhånd. Det er som et konstant forspill. Sommerfuglene i magen sørger liksom for å holde forventningen oppe.

Første gang vi lå på hotell sammen, var bryllupsnatten. Hvordan ville jeg ha reagert hvis jeg hørte noen hyle og bære seg på naborommet? Sannsynligvis hadde jeg trodd noen ble mishandlet der inne. Jeg hadde nok varslet hotellet. Og kanskje politiet?

Nå hadde jeg nok visst hva det egentlig handlet om. Men jeg er ikke sikker på hvordan jeg hadde reagert. På en måte får jeg som lytter, del i sex’en på naborommet. Jeg vil kanskje føle meg litt beklemt?

- Hvordan ville du reagert hvis vi kom til å høre gjestene på naborommet?

Han smilte skøyeraktig.

- Jeg ville tatt tak i meg og elsket om kapp med dem...

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

25 kommentarer til «Lytt hotellrom»

 1. Hei. 🙂

  På det jamne syns eg personleg at det er litt “invaderande” med høglytte naboar. Men dersom ein er på andre sida av veggen og LAGAR lydane er det spennande nok. 🙂

  1. M, ja, jeg synes også det er litt “innvarderende”. Kanskje fordi jeg ikke “velger” å høre lydene.

   Å lage lydene, er jo artig. 😉

 2. Jeg har selv ligget og lyttet spent til lyder fra naborommet. Det er faktisk litt koselig 🙂

  Håper dere får en flott tur på hotell

  1. Athene, såpass? Koselig? Ja, i grunnen er det jo det. Men å lyte spent???

   Takk, vi hadde en veldig kosete tur…

  1. Ja, skru opp radioen er jo mulig. Men så kommer sånne tragiske nyheter eller trafikknyheter. Og det passer liksom ikke inn… Men musikk fungerer jo. Og så kan naboene få høre en litt ny variant med ekstra lydeffekter. 😉

 3. Kos dere på tur og ikke tenk på andre 🙂

  Om andre synes det er pinlig å høre, så kan de jo bare skru på radioen selv 😉

  Klem

  1. Vi har kost oss, ja!

   Jeg velger å tro at naboene ikke hadde noe imot lydene, – de slå i alle fall ikke på radioen… 😉

 4. grøss ….. jeg har hatt tidenes opplevelse med det der og jeg kommer nok ikke til å glemme det med det aller første ;(

  1. Det hørtes ille ut, – man må jo ta litt hensyn også! Det får da være måte på volum og tidspunkt!

   1. Om eg hadde hørt naboene elske, hadde eg blitt redd pga han ene ser ut som en voldtektsmann, og hun andre er gammel og grinete :-/

 5. jeg og min samboer er vel heller de som plager naboene med lyder er lytte vegger og vi har mye sex så jeg sender en medfølende tanke til dem i ny og ne =)

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *