Egentlig er den litt søt *rødme*

Jeg studerer ofte min manns. Og egentlig synes jeg den er litt søt. Min mann grynter fornærmet og påstår standhaftig at den er Kraftfull, ikke søt. Ingenting av hankjønn er søtt, påstår han. Sånt vil han ikke en gang høre om!

Jeg synes likevel den er litt søt når den er slapp. Liten og uskyldig ser den ut. En merkelig greie. Myk og god å ta på. Morsom å svinge fram og tilbake. Min mann protesterer sterkt når jeg svinger den. Da smiler jeg uforstående og sier at både han og den er min eiendom, og derfor kan jeg jo gjøre med den som jeg vil. Og jeg vet at han ikke kan motsi meg, – han vet nemlig at han ofte bruker samme argument mot meg. Med ett smil. Så da setter han hendene i siden, ser strengt på meg og lar meg svinge litt til.

Men så stivner den. Og da blir den slagkraftig. Da er det ingenting søtt over den. Den blir stiv og vokser langt mer enn det uskyldige utstyret så ut til å kunne vokse. Det er kjedelig å se på gresset gro, men å se på denne vokse, er spennende og fascinerende. Den er rett og slett genialt bygd opp.

Fordi den sitter på min mann og jeg er helt trygg på den, synes jeg den er vakker, mandig og det begynner å krible i meg.

Hadde noen andre vist meg sin, ville jeg sikkert blitt vettskremt. Særlig hvis han hadde tenkt å bruke den. En slik kølle kan skade minst like mye som et vanlig slagvåpen.

Nei, jeg er fryktelig glad for at min mann styrer køllen sin med hodet. Slipper han begjæret løs, gjør han det i kjærlighet. Det er da den blir både vill og vakker. Standhaftig, Kraftfull og Mandig.

Derfor kan jeg beundre den mens jeg kjærtegner og studerer. Og han kan bruke den som han vil, på meg. Den er jo min også.

Og jeg synes den er søt.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Forrige glimt:
Om å spare tid

Neste glimt:
Lytt hotellrom

• • • • 💜 • • • •

30 kommentarer til «Egentlig er den litt søt *rødme*»

  1. *tihi*

   Var litt usikker på om jeg våget publisere denne, – godt å høre vi er flere som bruker et sånt argument… 😉

   Du har nok ikke noe annet valg enn å finne deg i det. 😉

 1. Sitat: …….både han og den er min eiendom….. /sitat slutt

  Man eier da ikke en annen person ? Det høres fryktelig dominant ut synes jeg…..

  Men et lite spørsmål om jeg får lov?…

  JO…. Hvorfor iallverden alt dette “sex”pratet ? hvorfor ikke bruke de tradisjonelle begrepene: Kjærtegn og samleie ?

  Bare lurer på det jeg….. (’o’)…

  1. Dominant? Tja, jeg vet ikke om det er så fryktelig dominant når det er gjensidig. Han eier ikke meg fordi han dominerer meg, men fordi jeg har gitt meg til ham…

   Selvfølgelig får du lov til å spørre! Jeg velger jo selv om jeg vil svare. 😉

   Noen ganger er det kjekt å kalle en spade for en spade, men andre ganger liker jeg å eksperimentere litt med ord. Bare derfor, tror jeg. 😉

   1. Hmmmm….. Ja på en måte enig…..

    Men jeg syns liksom “kjærtegn” er et veldig koselig og ømt ord foreksempel….. men ingen bruker det nesten lenger….. det virker som om det ikke har sexuellt trøkk nok lissom? Å det samme med andre mer “vanlige” ord….. som egentlig er veldig sensitive men kanskje ikke “frekke” nok ?….. Næ…. bare litt snål tenking fra meg kanske…. Hehehe er litt “snål” jeg :))))

    1. Ja, kjærtegn er et koselig ord! Liker veldig godt å bruke det, – har faktisk brukt det i dette innlegget også. “Å kjærtegne” er liksom så ømt og kjærlig samtidig som det har stor sexuell effekt på meg. 😉

     Egentlig synes jeg du har noen gode poeng. Det ømme og vakre i elskoven trekkes ikke fram så ofte, – sex skal liksom være så frekt og røft. I mine øyne er det litt synd.

     Synes ikke du er spesielt “snål”, jeg! I så fall er vi nok litt snåle sammen. 😉

   2. Nå ble jeg litt nysgjerrig her. Han dominerer deg sier du, på hvilken måte? I senga som BDSM eller?

    Bare nysgjerrig siden de bruker uttrykk som dominans og at sub gir seg til han.

    1. Vel, da jeg skrev om å dominere, så tenkte jeg først og fremst på at vi eier hverandre. “Alt mitt er ditt”-tankegangen. Ingen av oss utnytter den andre egoistisk og derfor er det kjekt å bli “eid”. Og da tenker jeg ikke spesielt på sex, men mer generelt på et likestilt ekteskap.

     Men siden du spør, ja, vi leker dominans-leker i senga av og til… Fordi jeg er helt trygg på ham, så har jeg for eksempel ikke noe imot at han binder meg fast i senga… *rødmer*

     Har forresten skrevet litt om noen av gangene…

     1. Det høres ut som dere har det flott og ingenting er bedre enn det.

      Lett dominans er bare topp så lenge dere liker det begge.

      Hmm…et likestilt ekteskap er et fremmedord for meg.

      Glad jeg er likestilt med meg selv *s*

      1. Synd du ikke har opplevd et likestilt ekteskap! Det unner jeg alle å få oppleve. Deg også. 😉

       Lett dominans er fint, – men bare så lenge kjærligheten er sterkere enn domineringslysten…

       Hvis han “påtvinger” meg nytelse fordi han elsker meg, så er det noe helt annet enn å utnytte meg!

 2. Søtt med kosete damer som skriver og chatter 🙂 hehe og at d der. Hvor mange har vært “din” så langt i livet ditt? Jeg mener de er villig til å huske … tihi hehe *rødmer*

  jeg tenker ikke “bare” sex ….. (’o’)…

  1. 😉

   Faktisk har jeg bare «eid» en sånn i livet. Jeg falt faktisk for min første kjæreste. Og så giftet vi oss og stortrives. Så enkelt var det.

   Egentlig har jeg ingenting å sammenligne med, men hva skal jeg med det? Når jeg ser rundt meg, er jeg glad jeg har sluppet kjærlighetssorger og skifting av partner.

   … jeg tenker heller ikke “bare” på sex, men det er nå godt. 😉

 3. Ja den er søt, og den er jo så god å kose med, før den våkner. Det er en kort kos, men, men…..da blir det litt annen type kos……

 4. De er litt sårbare på akkurat det punktet. Jeg pleier å synge iden som en mikrofon, leke med den som om den er en muldvarp, leke heisekran, feste klistremerker på den, slikke ukontrolert, dryppe is på den, klemme på den, klype på den(da går smekken fort igjen dessverre) susse på den… jeg kaller den: Mr.muldvarp, bruce lee, mr.slikkepott, mr.deilig.

  🙂 🙂 🙂 Jeg liker hans tissetass.

  Jeg pleier også å synge en sang til ham for å erte ham, selv om sangen er laangt fra sannheten 😉

  “Han har en tissetass, en tissetass, en tissetass, haaan har en tissetass og den er veldig liten, ja den er veldig liten, ja den er veldig liten, han har en tissetass og den er veldig liiiiiiiiiten!”

  Etterpå må jeg rose den og fortelle at den er ikke liten, men stor stor stor.. da vokser den 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *