Bare vår hemmelighet

Jeg bærer på vår hemmelighet, bare vår hemmelighet. Den er inne i meg. Vi viser gjerne andre at vi har det fint sammen, men vi viser ikke alt. Noe er bare vårt. Det mest intime er det ingen andre som kan delta i. Noe forteller jeg om på denne nettsiden, men hvilke følelser det gir og hvilket fellesskap det medfører, må du ha opplevd for å forstå.

Derfor går jeg med en hemmelighet inne i meg. Den gjør meg glad. Jeg tenker ofte på den. Noen ganger synes jeg det er litt rart å gå og tenke på elskov og samliv i alle mulige situasjoner. Når jeg tar bussen, for eksempel. Eller lager mat. Eller går i korridorene på jobb. Eller sitter i et kjedelig møte. Eller går i butikken. Det er rart å tenke på alle menneskene jeg møter som ikke vet om hemmeligheten som bobler inne i meg. Og det er rart å tenke på at de kanskje har sin egen hemmelighet.

Her om dagen skulle jeg møte min mann i byen. Jeg trasket glad og fornøyd bortover gaten mens jeg tenkte på hemmeligheten vår. Det var kvelden før som stod i fokus. Vi hadde kost oss masse. Intimt. Vilt. Og godt.

Idet jeg gikk forbi en mann smilte jeg litt til ham. Bare et lite smil eller et hei. Jeg pleier å gjøre det når jeg går forbi noen på gaten. Helt automatisk. Det er morsomt å se reaksjonene. Denne mannen så bare forvirret ut. Rart å tenke på at han ikke kunne lese tankene mine. At de var bare mine.

Så begynte jeg å se etter min mann. Jeg gledet meg til å møte ham. Det tok ikke lang tid før han plukket meg opp.

- Jeg så deg før du så meg, smilte han stolt.

Jeg pleier nemlig alltid se ham først. Men så kom forklaringen:

- Du var nemlig opptatt med å flørte.

- Flørtet jeg?

Jeg hang ikke helt med. Jeg hadde helt glemt mannen jeg smilte litt til da jeg gikk forbi.

- Ja, men han ble sikkert glad. Du smilte i alle fall over hele ansiktet.

Okei, så kanskje hemmeligheten synes litt utenpå også.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

10 kommentarer til «Bare vår hemmelighet»

 1. eg trur hemmeligheta e sunt å ha sammen me den enn e gla i.. men må sei at eg blei gruelig nyskjerrig:P

  1. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at hemmeligheten handler om sex… Hver gang gir ny hemmelighet. 😉

   I mine øyne er sex privat. Og derfor går jeg liksom ikke rundt og prater om det. Veldig snodig å fortelle om det er på nett! Men jeg har så lyst til å rope ut at sex bare i ekteskapet ikke trenger bli kjedelig!

   1. hehe.. nei, de kom ikkje som noke overraskelse.. men må nok seie at eg går rundt me slike hemmeligheta eg og:)

    E no berre og rope ut de.. ekje noke å vere sjenert over.. syns bloggen din e supperflott og at du teke opp mkje intresanne emne, som eg kjenne meg igjen i noken ganga.. så kver gang eg logga meg på vgb, så e bloggen din en av dei 7 faste eg må innom før eg begynne og sjå på ka som blir kommentert ellers:)

    1. NÅ ble jeg litt satt ut, – en av de 7 faste du sjekker? Wow. Får jo nesten prestasjonsangst her. 😉

     Kjekt du kjenner deg igjen i noe av det jeg kjenner. Og så morsomt at du har noen slike hemmeligheter, du og! 😉

     Rart at vi kan gå forbi hverandre på gaten og tenke på hver vår hemmelighet og smile til hverandre uten at den andre vet hvorfor…

    2. Og du er ein av 2-3 bloggar EG sjekkar fast kvar dag. Dei andre skummar eg berre innom av og til… Men ikkje røp det til nokon, då! 😉

     Kjekt med slike hemmeligheiter, og ekstra “lure” og hemmeligheitsfulle føler ein seg kanskje som nyforelska og nykyssa. Etterkvart er det lett for at ting blir ein vane. – Men det er det tydelegvis ikkje med dåkke, og det er kjempeflott!!

     1. At jeg er en av 2-3 blogger du sjekker hver dag, må du ikke si til meg, M! Jeg blir jo helt satt ut! 😉

      I morges ble jeg kysset av mannen min (igjen), og jeg føler meg nykysset (igjen). Kjenner fortsatt kysset på leppene. 😉

      Det har ikke alltid vært sånn. Kyss ble liksom en vanesak for oss, så da sluttet vi nesten å kysse. :-/

      Tror jeg har blitt flinkere til å legge merke til kysset mens vi kysser. Leve meg litt inn i det, liksom. Det er da det er kjekt og lett å huske.

      Håper det går bra med magen din!

 2. Nok et herlig innlegg dette, jeg liker samspillet mellom dere to. Dere høres så utrolig søt søt søt ut 🙂

  1. Takk, Sanne. 😉

   Jeg liker også samspillet vårt! Selvfølgelig kan vi være uenige og sånt, men det betyr ikke at vi ikke liker hverandre. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *