Om å trene med banan, gulrot og tomat

Som trent hustru, prøver jeg hele tiden å glede min mann. Det er nemlig gøy å kappes om å glede hverandre. Ofte prøver jeg å tenke ut noe nytt. Som regel er det ikke store variasjoner som skal til, men det er gøy å leke litt. Hvis noe ikke fungerer, så får vi oss i det minste en god latter. Det trenger ikke være perfekt hver gang.

Noen ganger må jeg trene litt for å få det bra til. En banan er fin å trene med. Det visuelle er viktig for mannen min. Jeg liker å føre bananen inn og ut av munnen min mens jeg holder øyekontakt med ham. Jeg prøver å se mest mulig forførerisk ut inntil jeg ser at han blir lysten. Og så liker jeg å ta et stort jafs. Hvis han vrenger seg i liksom-smerte mens jeg tygger overdrevent hverdagslig, ja, da vet jeg at jeg gjorde første del rett.

De dype er lettere å trene på med en gulrot. Den brekker ikke så lett. Jeg leste et sted at det er god trening å bare ha en gulrot langt inn i munnen mens man f.eks. sitter i godstolen og leser en god bok. Det handler om å bli vant til at noe er der slik at man ikke får brekninger. Den må være så langt inn at jeg såvidt ikke hindres i å puste. Og så kan jeg føre den litt lengre inn iblant. Det er også litt interessant å finne ut hvor langt inn man kan ha den og samtidig la tungen leke med tuppen.

Det er stor forskjell på å ha den i munnen og å suge. Det tok litt tid før jeg kom på den forskjellen. Suging trener jeg på med en tomat. Jeg liker å ta en liten bit slik at jeg lager en åpning inn til saften. Så plasserer jeg leppene godt rundt tomaten og suger ut av saften. Kunsten er å suge ut absolutt all saften fra et kammer om gangen. For å få det til må jeg holde suget godt og vri litt på munnen for å få forskjellige vinkler. Noen ganger må jeg også bruke tungen mens jeg holder suget. Når jeg er ferdig med et saftkammer, går jeg løs på neste.

Forresten, det er fullt mulig å trene med en tomat når du er ute blant folk. Men hvis du sitter på et av disse buss-/togstoppestedene der ingen sier et ord, – og da tenker jeg særlig på disse innendørs stoppestedene der det er så stille at du kan høre et halmstrå falle – ja, da må du være veldig forsiktig så du holder leppene tett rundt tomaten. Hvis du slipper inn litt luft, kan det gi et ordentlig smell slik at alle snur seg. Og så sitter du der – som meg – og er like rød som tomaten og føler at det er litt for opplagt hva du holder på.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

Les gjerne tips om å suge og om dype sug.

• • • • 💜 • • • •

22 kommentarer til «Om å trene med banan, gulrot og tomat»

 1. Det er så flott at dåkke så tydeleg jobbar med å gjere det bra og spennande for kvarandre!

  Dette med tomaten har eg aldri tenkt på før, om dog tomatane går ned på høgkant her i huset. Du er full av idèar! 😀

  Ha ein nydeleg dag!

  1. Vi har mye igjen for arbeidet vi legger i forholdet vårt. Her på bloggen våger jeg bare å avsløre det venner/familie ikke ser.

   (Uten annonymitet våger jeg ikke blogge så åpent…)

   Håper tomatene smaker! 😉

  1. Tihi.

   Min mann lo da han godkjente dette innlegget. “Grønnsaksspising blir aldri det samme igjen,” sa han.

   Og jeg stusset. Han har jo sett meg spise bananer, gulrøtter og tomat før. Har han virkelig ikke skjønt hvorfor jeg spiser dem som jeg gjør?

   Jo, bananen vet jeg han har skjønt. 😉

    1. Å putte en banan i munnen, er en ting. Men det andre hullet? Nei, da bare brekker den, vel? Må i det minste bruke kondom.

     Noen ganger er jeg veldig glad jeg har tilgang til ekte vare hele tiden… 😉

 2. Apropos… Minner meg om ei historie eg har høyrt frå min mann. Det var ein litt spesiell kar som jobba på butikk her i bygda for nokre år sidan. Ein dag kom ei gammal dame inn og skulle ha to bananer. Dei fekk ho ilag med følgjande kommantar:

  “Å ja! Du skal ha ei å ETE, også!? 😉 ;-)”

  Hm… Spørs om ho handla bananer der meir…

  1. Hvis vi støter på hverandre mens begge suger saften ut av en tomat, ja, så kan vi blunke hemmelighetsfullt til hverandre. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *