Om å leke med kremaster-refleksen

- Nå kan jeg sjekke kremasterrefleksen! jublet jeg.

Mannen min satt i kun morgenkåpe og surfet på nettet. Han så overbærende på meg, men brettet morgenkåpen til side.

Jeg sprang bort og knelte ved siden av ham. Pålen lå avslappet oppå pungen. Han løftet pålen opp slik at jeg fikk bedre tilgang. Jeg førte en finger fra hans høyre hofte og ned mellom innsiden av låret og pungen.

Og det skjedde. Pungen på høyre side trakk seg sammen i et nydelige spill. Jeg smilte. Og så gjentok jeg på motsatt side.

Jeg har alltid vært fascinert av spillet på pungen til mannen min. Noen ganger når jeg suger eller gir håndkos må jeg bare stoppe opp for å se. Det er som huden danser.

Da jeg nylig fikk høre om kremasterrefleksen, måtte jeg selvfølgelig teste om det faktisk var den som gjorde at pungen lekte. Men siden jeg først kom på det rett etter en elskov, fungerte den ikke så greit. Hele ham var egentlig litt dvask akkurat da.

Denne gangen var det annerledes. Huden trakk seg sammen. Men kun på den siden jeg rørte.

- Jeg føler meg objektivisert, sa han påtatt anklagende, men jeg hørte smilet i stemmen hans.

Jeg tok ikke øynene fra observasjonsobjektet mitt. Den trakk seg mer sammen jo mer jeg rørte ved innsiden av låret hans.

- Ja, men akkurat nå er du det, forsikret jeg uten å løfte blikket.

Han lo.

Er det rart jeg er fascinert?

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Om å leke med kremaster-refleksen»

 1. Et varmt og morsomt innlegg skrevet med et veldig lekent språk – som vanlig!

  Mange kvinner har nok lagt merke til pungens respons på ulike typer stimuli uten å tenke noe særlig over det. Når begge parter har kunnskap om disse musklene så gir det naturligvis rom for enda mer moro!

  Hvis refleksen er vanskelig å aktivere etter elskov skyldes det nok at musklene i slike tilfeller er ganske stramme fra før. Frem mot klimaks og særlig under ejakulasjon trekkes altså testiklene automatisk opp mot kroppen ved at Cremaster strammer seg, og etter spesielt intense utløsninger kan de nærmest bli sittende klistret opp mot penis-roten. Da kan det ta en stund før musklene slapper av og testiklene senker seg igjen, og dermed vil det bli mye vanskeligere å observere refleksen du beskriver.

  Hvis jeg i slike tilfeller vil få testiklene umiddelbart tilbake på «riktig plass» må jeg praktisk talt lirke dem ut før de lar seg trekke ned igjen. Denne tendensen kan også forsterkes av kalde omgivelser, ettersom det utløser ytterligere en refleks som trekker dem inntil kroppen for å varme dem opp. (Som vi har snakket om tidligere så er det altså minst fire forskjellige anledniger til at testiklene trekkes oppover).

  Takk igjen for en veldig flott nettside! Det blir spennende å følge med videre 😀

  1. Takk for kommentaren og for at du tipset meg om kremaster-refleksen. 🙂

   Jeg har alltid likt de musklene, men har liksom ikke skjønt at det var en refleks jeg kunne leke med der. Den siste uka har jeg lest masse om kremaster musklene og i morgen publiseres jeg et sammendrag av det jeg har funnet ut. Der står det også om hva som aktiverer musklene.

   Et problem jeg har hatt når jeg har skrevet om den refleksen er at autokorrekturen tror jeg skriver om kremosten… 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *