Jakten på den forsvunne pung

Oppfinnelser har alltid fascinert meg. Særlig de smarte. Dem der oppfinneren har lagt inn geniale finesser.

Kroppen ser jeg på som en slik genial oppfinnelse med masse finesser, funksjoner og smarte løsninger. Og jeg elsker å dra på seksuelle oppdagelsesferder på kroppen til min mann.

Jeg synes for eksempel det er fascinerende at pungen kan være så løs til daglig, men bli så stram når vi elsker.

Hvis jeg suger ham, må jeg bare stoppe opp og studere pungen iblant. Den er så fascinerende når den trekker seg sammen. Huden liksom danser og beveger seg i forskjellige retninger. Nesten som røyken over et bål som nettopp har slukket. Ingen god sammenligning, egentlig. Mannen bak pungen er jo i fyr og flamme når pungen danser. Men det er noe med de bevegelsene som virker så tilfeldige og skifter retning hele tiden.

Av og til når jeg suger ham, strammes pungen helt til nøttene spretter opp på hver side av pålen.

Fortsatt smiler jeg ved tanken på første gang jeg tok hånden hans ned og lot ham kjenne at noe manglet. Han ble med ett veldig oppmerksom og måtte undersøke hvor i all verden pungen og nøttene var blitt av. Nå bare smiler vi begge to når det skjer.

I senere tid har jeg lært at det er kremaster-musklene som prøver å beskytte nøttene hans.

At nøttene er beskyttet der de ligger trygt på hver sin side av pålen, er det ingen tvil om. Jeg må kjenne godt etter for å bekrefte at de faktisk er der.

Men som en kjekk bieffekt, er det mye lettere å komme til prostata når pungen har trukket seg helt sammen.

Og den muligheten er ekstra gøy å utforske.

• • • • •

Les gjerne mer om kremaster-refleksen.

• • • • 💜 • • • •

6 kommentarer til «Jakten på den forsvunne pung»

 1. Jeg har snakket med menn som ble ganske så forfjamsete over at noe plutselig mangler der nede 🤣 For min del ble det aldri noen sjokkopplevelse, for jeg hadde faktisk lest om dette fenomenet før jeg opplevde det.

  Morsomt erfaring dere deler! Det jeg skrev for to dager siden om at testiklene noen ganger sitter klistret oppunder penisroten virker plutselig overflødig… Men man skriver jo som regel ganske generelt i kommentarfelt, og jeg regner selvsagt med at dere allerede kjenner til mye av det jeg beskriver.

  Det er nesten pussig at det er så store individuelle forskjeller når det gjelder pungens størrelse og hvor langt ned testiklene henger. Noen har tilsynelatende veldig stram pung nesten uansett omgivelser, mens den på andre er veldig løs og lavthengende. Det virker også som at man finner hele spekteret innenfor ulike aldersgrupper, selv om hovedregelen er at pungen blir løsere med årene. Menn har altså en kroppsdel som blir *mindre* rynkete etterhvert! 😊

  1. Forfjamset er et godt ord. Det var akkurat det han ble. 🤣

   Det gjør absolutt ingenting at du kommenterte noe jeg publiserte på siden. Jeg regner med at du ikke kan se inn i fremtiden og en interessant ting kan gjerne sies flere gagner.

   Forresten, morsom observasjon det med at menn har en kroppsdel som blir «mindre» rynkete med alderen. Selv om jeg bare har erfaring med en pung (min manns) så regner jeg med at det er store individuelle forskjeller. Det er jo det på det meste annet.

 2. Jada, det kan jo fort bli litt «overlapping» av erfaringer, og det skader jo ikke. I dette tilfellet ble det bare litt krøll på rekkefølgen 😉

  Som du nevner er det jo store variasjoner på de fleste kroppsdeler. Det spesielle med pungen er at det i ekstreme tilfeller blir vanskelig å se for seg hvordan den tilpasser seg enkelte situasjoner. Hvordan responderer for eksempel en ekstremt stram og liten pung på store temperaturendringer? Finnes det da rom for ytterligere krymping i kalde omgivelser? Ikke så greit å vite…

  Min er nok litt over middels løs, noe jeg er godt fornøyd med. Det betyr at ting som regel holder seg greit på plass, samtidig som det er ganske lett å gripe rundt godsakene 😊

  Da du først fortalte at du ville poste innlegg om Cremastermusklene så tenkte jeg at det var ganske ambisiøst å skrive spesifikt om et temmelig smalt tema. Men du har jo på utmerket vis underbygget faktaopplysningene ved å flette inn mye spennende krydder fra deres erfaringer 😉

  1. Jeg leker litt med det å blande litt fakta og litt egne opplevelser i håp om å skape fascinasjon. Kroppene våre er jo egentlig fantastisk oppbygd og har utrolig mange finesser som jeg synes er spennende å utforske.

   Det du skriver om å tilpasse seg og reagere gjelder jo så mange andre kroppsdeler enn pungen. Og jeg har så lyst til å oppmuntre til å utforske fremfor å fordømme egen kropp. Vi er godt lagd. 💜

   1. Javisst! Jeg blir bare ikke helt klok på hvordan temperaturreguleringen fungerer over et så bredt spekter av ulike størrelser, og denne tilpasningen er jo blant de viktigste funksjonene til selve hudposen. Hvor ulike og adaptive andre kroppsdeler enn kan være, klarer jeg fortsatt å se for meg hvordan de fungerer i de fleste situasjoner. En pung som tilsynelatende er i konstant «kuldemodus» blir omtrent som å ha konstant små pupiller uansett lysforhold 😉

    1. Morsom sammenligning med pupiller. Det er mye i kroppen vi ikke forstår. Noen ganger tror jeg vi bare må bytte ut vårt ønske om å forstå med fascinasjon. Og utforske videre. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *