Fastbundet vannkrig

Vel, noen ganger gjør jeg ting som er mindre smarte. Og andre ganger gjør jeg ting som er enda dummere.

Jeg liker vannkrig. Men når han har bundet meg fast i senga og hentet et glass vann fordi jeg er tørst, ja, da er det ikke tiden for å starte en vannkrig. At det er lettere å spytte vannet ut enn å svelge det når jeg ligger og ler, er ikke formildende omstendigheter.

Jeg må prøve å huske at et glass rommer mer enn den første slurken!

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Forrige glimt:
Min barndoms håndklede

Neste glimt:
Høyhælte sko

• • • • 💜 • • • •

11 kommentarer til «Fastbundet vannkrig»

  1. Det kreves en god posjon tillit for at jeg lar ham binde meg fast. Både det og vannkrig medfører masse kos.

   … men kombinasjonen var nok ikke så smart av meg. 😉

   Han hadde klart overtaket både på den ene og den andre måten. Heldigvis brukte han overtaket mest til å få seg en god latter av overmotet mitt. Hvis ikke, hadde madrassen blitt fryktelig våt å sove på. 😉

  1. Jeg måtte bare sende ham en melding:

   Hei. Hvorfor brukte du ikke vannslangen da jeg startet en vannkrig her en kveld?

   Hehe… Det hadde tatt seg ut. Vi har jo en brannslange for innendørsbruk…

   *prøver å svelge synet* Det hadde tatt seg ut, det!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *