Karaokekveld

I kveld er det Datekveld. Og vi har begge lyst på en One Night Stand. Dessuten har vi lyst til å teste ut et nytt karaokeprogram.

Jeg har lyst til å møte en Mann med stor M. En sånn som har ordentlig dametekke. En som er litt frampå og bestemt, men samtidig er oppmerksom på meg.

Han har lyst til å møte en litt surrete akademiker som aldri tidligere har vært i forhold, som blir helt forvirret når han viser interesse. Dette vekker naturligvis massevis inni henne som hun ikke er forberedt på, men likevel har trang til å utforske.

Så jeg sendte ham en e-post:

Hei du ukjente

Min venninne, Mari, har sagt at jeg bør ta kontakt med deg. Ikke det at jeg vet hvem du er eller du vet hvem jeg er. Hun mente det ikke er av betydning. Siden hun har mer greie på slike ting (hun har vært i mange forhold) og det ikke er så mye brydderi for meg å skrive en e-post (jeg sitter stort sett foran pc’en hele dagen uansett), så tenkte jeg at jeg skulle forsøke.

Hun foreslo videre at vi burde møtes på karaokebaren. Siden jeg ikke har vært der før og heller ikke er noe god til å synge, så synes jeg det hadde vært litt morsomt.

Så, hvis det ikke er for mye brydderi for deg, kanskje du kunne møte meg på karaokebaren i kveld ca. halv ni? Jeg er sikkert den som ser mest forvirret ut der, så det burde være enkelt å finne meg. Du kan kanskje putte en rose eller noe i knapphullet på skjorten? Jeg har sett på film at det er sånn det gjøres. Der finner de alltid hverandre. Hvis det ikke er for mye brydderi for deg, altså.

Fioljenta

PS: Bare slett og glem hvis du ikke gidder komme.

Nå er det bare å vente til barna er lagt.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne mer om vår variant av One Night Stand, Datekveld eller våre 100+ forslag til rolleleker.

Forrige glimt:
Myk mann

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «Karaokekveld»

 1. Spennende, spennende…

  Jeg for min del har hatt en koselig siste dag med slasken min…

  Ble rå sex på meg i dag, med mine hender gaffateipet fast på ryggen, bind for øynene så jeg ikke så noenting, han tirret meg i eeevigheter, før han endelig, endlelig tok meg hardt…

  Var totalt utslitt etterpå jeg… Merker det fortsatt i kroppen…

  Nå har han dratt oppover til Trondheim igjen, så nå ser jeg han ikke før til jul… Men men 🙂

  1. Herlig når man kjenner det i kroppen lang tid etterpå. 😉

   Men ikke så herlig å være fra hverandre. :-/

  1. Jamen, resten hadde ikke skjedd da jeg postet dette innlegget. 😉

   Vi hadde en veldig koselig kveld. Han møtte opp. Jeg var så nerdete jeg klarte og ble totalt satt ut da han tok initiativ. Han var utrolig kjekk, verdensvant og hadde dametekke. Ja, flink å synge karaoke var han også. Jeg var mer opptatt av skjermen foran oss – som en ekte nerd. 😉

   Men han fulgte meg hjem (dvs. fra stuen til soverommet). Og taxi var det visst vanskelig å få tak i. Så siden jeg hadde stor seng, så var jo ikke regnestykket så vanskelig. Ja, det ble virkelig en kjempekoselig kveld mellom en surrete nerd og en Mann med stor M. 😉

  1. “Selv for gifte mennesker?” Nei og nei, den formuleringen bør omformuleres til “Særlig for gifte mennesker!” 😉

   Slike søte og fantasifulle ting fungerer bare bedre og bedre med årene… 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *