Om å bytte kropper

- Hva ville du gjort hvis du og jeg byttet kropper for en dag?

Vi satt i sofaen en avslappet kveld. Han tenkte seg om litt.

- Jeg ville opplevd en av dine lange orgasmer, svarte han nysgjerrig.

Vi fantaserte videre sammen. Hvordan føles egentlig en orgasme for den andre? Det føles helt sikkert ikke likt, men hvordan føles forskjellen? Hvordan ville det være å beføle og elske med sin egen kropp? Ville jeg fortsatt hatt større behov for forspill enn ham hvis vi byttet kropp? Hva med teknikkene? Spørsmålene var mange.

- Hva ville du gjort, spurte han meg etter en stund.

- Jeg? Jeg ville åpnet et syltetøyglass, svarte jeg raskt og gliste.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • 💜 • • • •

24 kommentarer til «Om å bytte kropper»

 1. Oooh, det er ett godt spørsmål! Men som hos de fleste andre så blir nok svaret mitt å finne ut hvordan orgasmen er.. og finne ut hvordan g-punktet til en mann er!

  ..uante muligheter om man kunne fått en sånn sjanse!

  1. Tror jeg hadde trengt mer enn en dag for å finne ut av g-punktet til en mann…. I det minste hvis jeg ikke hadde gjort hjemmeleksa mi grundig på forhånd. 😉

   En sånn mulighet hadde vært spennende!

   1. Du burde fått ta den tiden det tar. Det er absolutt verd det.. og jeg tror du ville funnet det ganske spennende å lete også..

    1. G-punktet til en mann er absolutt spennende å lete etter, – selv om det sitter på min mann og ikke på meg. 😉

     Det er akkurat som det skjer noe spennende og ukontrollerbart under orgasmen.

     Men vi har egentlig brukt ganske lang tid på å finne ut av dette punktet og fortsatt føler vi oss ikke utlært. 😉

    1. Absolutt gøy å lete! Ingen tvil om det.

     For å være ærlig, det sies at sexen blir kjedelig i et langvarig forhold. Det trodde jeg en gang. Ikke nå lengre. Jeg synes stadig vi utforsker og finner noe nytt. Og jeg tror aldri man blir ferdig utlært. 😉

     Jeg synes ikke det var noe problem å finne G-punktet til verken meg eller min mann, men vi har enda ikke funnet ut hvordan det kan stimuleres best mulig, – hvis det finnes “en best mulig” måte. Jeg synes vi finner den ene bedre måten etter den andre. Og vi klarer i alle fall ikke å finne den beste på en eneste dag! Heldigvis, egentlig. 😉

     1. Jeg tror at sexen fort _kan_ bli kjedelig i et langvarig forhold. Hvis man slutter å prøve, ikke gir av seg selv og utforskertrangen stagnerer.. Men det er jo dere så heldige med at ikke har skjedd 🙂 Og om det i så fall skjer, så er jeg sikker på at dere vet å komme dere gjennom det – og det har du jo selv skrevet om 🙂

      Hehe! Tror heller ikke at det finnes èn best mulig måte – det finnes en for hver situasjon og person. Det er det som er det fantastiske, og som aldri gjør det kjedelig hvis man ser nyansene. At hver gang er forskjellig.

      Hvis man ikke ser dèt, da tror jeg man fort kan komme inn i en kjedelig rutine 🙂

      1. Hvis man tror at man er ferdig utlært, så stagnerer man, tror jeg. Jeg har ingen planer om å havne der. 😉

       Ja, det er det som er fantastisk. Ingen best mulig måte. Stadig nye topper. Nye varianter. Utrolig spennende.

       Vi leker oss mye. Noen ganger prøver vi ting som absolutt ikke faller i smak. Da ler vi sammen og finner på noe annet. Det gjør liksom ikke noe å “sløse bort” en kveld på en bomtur, – vi regner jo med å ha mange, mange ganger å gå på. 😉

  2. G-punktet til en mann er lett å finne. Kanskje lettere enn hos noen jenter? Men det kommer ikke skikkelig til sin rett før under orgasme. DA ville du kjent forskjellen. 🙂

   Det er nemlig stor forskjell på orgasme med og uten g-punkt stimulering.

   1. Hehe! Tro meg, jeg er fullt klar over akkurat hvor den ligger 😉 Og jeg tror det kommer litt an på hva som er lettest..er jenta steinkåt så er det ikke så vanskelig 😉

 2. Jeg skrev et langt innlegg om akkurat dette temaet i en tidligere blogg jeg hadde et sted. Den er dessverre slettet nå, men det er et veldig spennende tema. 🙂

  Hadde jeg fått være kvinne i et døgn.. Jeg ville garantert tilbragt mesteparten av tiden uten klær..

  Jeg ville utforsket mine følelser veldig grundig. Både fysisk og mentalt faktisk..

  Men kjønnsorganet skulle i hvert fall fått gjennomgå. Jeg ville eh.. utforsket så lenge og variert at jeg den kroppen jeg lånte ville vært sår og øm i mange dager etterpå.. hehe.. 😉

  Hva ville du gjort?

  Når syltetøyglasset var åpnet.. 😉

  1. Du skal ikke undervurdere det å åpne et syltetøysglass! Det er det som gjør en mann til en Mann! 😉

   Du vet, ta et godt tak rundt den med store, sterke, mandige fingre som oser av kjærlighet. Bruke akkurat den passelige metoden og styrekn til at det går. Høre lyden idet det går. Og deretter se stolt på din kjære med et triumferende, mandig smil og vite at hun beundrer deg for det du nettopp har klart. 😉

   Så, jeg ville nok åpnet et syltetøysglass, ja.

   Og så?

   Tja, jeg hadde nok vært nysgjerrig på et par andre ting ved mannekroppen også. Kanskje jeg hadde prøvd å stå og tisse…

 3. Dersom jeg skulle få muligheten å innta en mannekropp.. Gud bedr meg jeg skulle kost meg vilt! For det første ville jeg funnet ut hvordan det er å gå rundt kåt 24 t i døgnet og klø meg ustanselig i skrittet..

  Dette med sex er jeg usikker på om hadde vært det jeg hadde prioritert først. For dette med å stå og tisse, fikse ting, ha hår i rompa er ting jeg alltid har lurt på hvordan er…

  Men etter å ha oplevd alt det der så kanskje jeg skulle begitt meg ut på et lite seksuelt krum spring.. Med mindre det var fotball på tv selvfølgelig!! 🙂

  1. Aha! Så du og jeg kan kanskje åpne syltetøyslgass sammen? Det hadde vært litt mannlig koselig. 😉

   Noen ganger lurer jeg veldig på hva som foregår oppi hodet på en mann, ja, sånn bortsett fra sex, fotball, sex og kanskje litt jobb. Hvis det foregår noe mer, da. Hvordan klarer de å forsvinne så fullstendig inn i en fotballkamp når de egentlig bare ser på?

   Ja, og hvordan ser leiligheten ut i deres øyne? Eller mer konkret: Hvordan klarer de å ikke se at hybelkaninene formerer seg ukontrollert og alle tingene som er der de ikke skal være? Og hvordan klarer de forresten å ikke finne sokker i skuffen når de faktisk er der?

 4. hehe ler her… jeg hadde nok glemt å gi syltetøyglasset til en mann om han stakk innom her.. for lenge singel tror jeg..

  1. Selvsagt kan jeg åpne det selv, men jeg har nå lært meg å gi det til min mann, eller til pappa eller hvem det nå er som kommer innom. De føler seg så mandige av å gjøre sånt, så det må du lære deg. 😉

 5. Mange morsomme betraktninger her. 🙂 Jeg ville satt meg ned og følt mye, tror jeg. Grått av glede, grått av sorg. For dere gråter mye, ikke sant? ;-P Neida, for å være litt seriøs ville jeg gjort meg godt kjent med hvordan kroppen deres føles og hvordan den fungerer, slik at jeg bedre kunne forstå dere og bedre gjøre det godt for dere når det var snakk om sex. Og så hadde jeg sikkert stått foran klesskapet og beklaget meg over at jeg ikke hadde hatt noe å ha på meg, selv om skapet var fullt av klær. 😉

  1. Å ja, vi gråter mye. Senest for ca. 20 minutter siden da jeg leste nattahistorie for barna. Merkelig, egentlig. Jeg _pleide_ ikke å bli rørt av så lite før.

   Uansett, klesskapet er en prøvelse. Den inneholder jo aldri noe som passer til de anledningene jeg trenger å kle på meg til! Og glem for all del ikke at vi også mangler sko som passer!

   Det er hardt å være kvinne, vet du. 😉

   Tror vi hadde trengt noen dager i skoene til det motsatte kjønn for å forstå hverandre. 😉

    1. Ja, det hadde absolutt vært enklere å forstå hverandre hvis man hadde gått en dag i den andres sko!

     Nå er vi liksom avhengig av å … ehh… snakke sammen. Det blir bare andrehånds opplysninger av sånt. 😉

 6. Mann for en dag? Hmmmm…. Tror jeg ville ha klippet gresset, for det tør jeg aldri selv – jeg eier ikke kontroll over den maskinen. Og så skulle jeg ha utforsket min kvinnes anatomi, for jeg finner heller aldri G-punktet. Finner jeg det på henne (som da altså egentlig er min kjære i forkledning), finner jeg det kanskje på meg selv også…..

  1. *ler*

   Klippet gresset? Ja, det var sannelig ingen dum ide! Tar du hekken i samme slengen? En hekksaks er sannelig heller ikke noe å spøke med. 😉

   Tror slike punkter må finnes i fellesskap,jeg. Men jeg er sannelig ikke sikker på hvem som har lettest for å finne, – den som leter eller den som kjenner effekten.

   G-punktet til en kvinne er det egentlig ikke så vanskelig å finne (fingeravstand inn og opp mot magen), man vet bare ikke at man har funnet det før man har stimulert det en stund. Da kan det bli litt svampaktig og det kommer gjene væske ut når man trykker på det. Men ikke alltid. G-punkter er ikke alltid samarbeidsvillige. 😉

 7. Et lite triks, men det krever litt refleksjonsevne (sette seg inn i).
  Når dere er sammen og rolig, kjenn etter om det føles som ett.
  Skift så tenkemessig kjønn som du var den andre.
  Altså om du er kvinne så tenk at du har en “tut” og ta mannen din som du var en mann.
  Men kun der nede. Resten er difust og ikke av betydning.
  Du vil ikke kunne kjenne hvem som er hvem.

  Det er kun en form for tenkemessig translagsjon og varer ikke, men kan trenes opp over tid.

  Det kan være en artig opplevelse men den varer som regel ikke lenge før man er tiibake til seg selv.

  1. Hmmm… kungfuz. Interessant. Det hørtes ikke enkelt ut, krever en del innlevelsesevne. 😉

   Det jeg vet at det er herlig når grensene mellom hviskes ut. Og jeg ikke klarer å kjenne forskjell på hvem som er hvem. Når vi smelter sammen.

   Men jeg har aldri bevisst prøvd å skifte tankesett. Høres spennende ut. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *