Om å bli slikket og sovne

Han så på meg med et lystent blikk. Vi hadde nettopp blitt enige om å elske og gått inn på soverommet. Jeg var trøtt, men hadde likevel lyst på kos. I går ga jeg ham en full runde. Nå var det hans tur, mente han.

Først masserte han meg. Og jeg kjente at dagen ga slipp.

- Kjære, jeg har lyst til å slikket, smilte jeg.

Han var mer enn villig.

Jeg la meg på tvers i sengen slik at han kunne knele ved siden av og likevel ha full tilgang.

Jeg nøt det. Og slappet av.

Det med å slappe av er viktig for meg. I alle fall hvis meningen er at jeg skal nå klimaks. Jo mer jeg gir slipp og la det som skjer, skje, jo større sjanse er det for at jeg skal komme. Jeg slutter å streve og bare gir fra meg kontrollen. Han tar det som et kompliment. Og jeg nyter.

Men å slappe av kan også ha visse ... ehh ... bieffekter.

Jeg sovnet.

Håper han tok det som et kompliment...

• • • • •

Les gjerne mer om å slikke og slappe av.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *