Datekveld på Halloween

I kveld var det min tur til å arrangere datekveld for meg og mannen min. Jeg småryddet litt i stua og fyrte i peisen. Så ba jeg ham hvile seg litt på sofaen mens jeg gikk for å gjøre klart for datekvelden.

Jeg sminket meg kjapt og kledde på meg en nyinnkjøpt overraskelse i (jukse)lakk. Ganske så sexy kjole. Den var så kort og trang at det ikke var noe problem å ta på seg bukse og genser oppå. 

Så ringte jeg mobilen hans:

- Hei, kjære. Du må ta en titt i bokhyllen mellom eventyrbøkene.

Han virket litt forvirret da jeg la på. Men jeg hørte at han reiste seg fra sofaen. Og mens han fant lappen jeg hadde skrevet, snek jeg meg ut i gangen. Jeg lurer på hva han tenkte da han leste lappen:

Kjære kjæresten min

I kveld er du singel. Du venter besøk av en attraktiv medstudine. Hun spurte deg om hjelp til en oppgave for et par dager siden. Du er ikke sikker på om hun spurte deg på grunn av dine glitrende fagkunnskaper eller din maskulinitet og sjarme, – men du har stor selvtillit på begge områder. Du har lyst til å vise deg fra din beste side, – dvs. vie både henne og oppgaven hennes masse oppmerksomhet og interesse.

Du håper selvfølgelig at det blir noe mer enn studier med henne, – og vet du må gjøre en innsats. Du ser deg rundt i leiligheten din. Den bør gi et bra førsteinntrykk. Og du har 15 minutter til du venter henne.

Lykke til!

Jeg fant fram oppgaven som jeg ønsket å vise ham, og gikk ut. Da det ringte på døren, trodde han det var Halloween-barn. Han tok med seg godteri. Utenfor ventet en attraktiv studine kledd i kjedelige klær og med en laptop under armen.

Men kvelden avdekket en sexy kjole i lakk med dertil passende planer og aktivitet.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne mer om vår variant av One Night Stand, Datekveld eller våre 100+ forslag til rolleleker.

Forrige glimt:
Mitt «utroskap»

• • • • 💜 • • • •

10 kommentarer til «Datekveld på Halloween»

  1. *smiler* Ja, Christine, han ble fornøyd.

   Det var litt gøy å følge med på blikket hans mens vi arbeidet med oppgaven. Jeg hadde jo fyrt i peisen så det ble jo varmt, – og da måtte jeg jo ta glidelåsen på genseren litt ned… 😉

  1. Marte Marie, det krever en innsats, men kan absolutt anbefales! 😉 Det er noe tull at stabile forhold alltid har kjedelig sexliv!

 1. ha ha. Dåkke er ikkje verst!! Så bra!! Blir reint inspirert her.

  Skal tru om vi skal innføre ein date-kveld vi òg? Hm… Det virkar som ein knallidè. Spørs om mannen syns det same. Eg får bruke kvinnelist.. 😉

  1. Datekveld er utrolig gøy, M. Det er liksom vår kveld som vi ser fram til begge to. Anbefales sterkt!!!

   Si til mannen din at han må sette av en kveld. Og så står du får kvelden. En god datekveld handler først og fremst om å gi…

  1. Tihi. Fantasi? Her? Å nei du, dette var en av de mindre fantasifulle 😉

   Men ellers takk for jobbtilbudet 😉 !

 2. Det hørtes jo veldig spennende ut! har lest en del av dine innlegg å blir fasinert av kreativiteten. Mannen din virker jo veldig bra å da! 😉 lykke til me alt!

  1. Takker og neier, clipso. Kreativ er kjempeviktig i et forhold, synes jeg. Og øvelse gjør mester. 😉

   Mannen min virker ikke bare bra; han er bra! Selvsagt har han også negative sider, men jeg velger å fokusere på de positive.

   Lykke til du også, clipso!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *