Sex på sofaen?

Jeg er aktiv på forumet til kvinneguiden. Og mens jeg googlet noe helt annet, dukket plutselig et av mine svar på forumet opp.

Det var en kar som var frustrert over at kona hadde solgt senga før den nye kom i hus og at han nå var tvunget til å ha sex på sofaen. Og så lurte han på hvilke stillinger som var best i en sofa.

Mitt svar lød:

«Du starter først med å takke din frue for innkjøp av ny seng. Det gjør du ved å fast og bestemt lede henne til sofaen og gi henne en deilig runde med slikking. Når hun er god og mør, så kanskje hun finner ut at hun vil gjengjelde tjenesten. Da er det på tide å flytte over i en annen variant der du ligger i sofaen. Når det er gjort er det kanskje på tide med litt kjønn mot kjønn. Da kan du sitte i sofaen mens du lar henne ta seg av alle bevegelsene og du lar hendene dine kjærlig gli over ryggen hennes. Hvis du har en fin vibrator, kan hun lene seg bakover og støtte seg mot sofabordet mens du f.eks. bruker en we-vibe melt mot klitoris og kjærtegner brystene hennes. Nå kan dere gjerne trene pc-musklene sammen (protip: hvis hun sliter med å komme over kanten, så be henne fokusere på pc-musklene i stedet for vibreringen og være tålmodig). Etter at hun har fått en orgasme eller to, så kan du kanskje ta henne bakfra mens hun lener seg mot sofaen. Da bør hun være god og mør så da er det bare å kjøre på til du vippes over kanten. NB! Husk at ei ny seng alltid skal innvies på lidenskapelig vis! Bruk gjerne stillingsguiden vår til å finne noen passende innvielsesritualer. 😁»

• • • • •

Antallet linker i dette svaret er enormt mange (les: flaut mange siden alle er til fiolsex). Jeg legger gjerne ut en link for å stoppe meg selv i å skrive et fryktelig langt svar. Men så mange linker i samme innlegg, ble kanskje litt mye av det gode.

Men det virkelig spesielle med dette svaret, er at det ikke er mitt. Det er Fiolmannens. Jeg leste bare spørsmålet høyt og så sa han: «Jeg dikterer, du skriver». Og så gjorde vi nettopp det.

Det var likevel først i dag at det slo meg at jeg nok må selge sengen vår.

Eller kanskje det holder å bare gi den en skikkelig vårvask slik at den er utilgjengelig noen dager?

Det siste er nok det mest økonomiske alternativet.

• • • • •

Forrige glimt:
Trespassing?

Neste glimt:
Magedans-utfordringer

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Sex på sofaen?»

  1. Etter at vi har blitt litt yr på kvelden, bruker vi å stille spørsmålet; sofa eller seng? I dag tror jeg vi bestemt velger sofa! 😁

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *