Hvordan jeg gir mannen min multiple orgasmer

Først trodde vi ikke at det var mulig for en mann å skille orgasmen fra spruten. Nå vet vi at det ikke bare er mulig, men både enkelt og ekstremt godt.

Vi har øvd mye for å få det til. I starten var det vanskelig, men nå er det så enkelt for meg at jeg nesten tror jeg kan gjøre det i søvne.

Forspill

Hvor mye og hva slags forspill som er ideelt, er individuelt. For meg er et godt forspill helt avgjørende. For ham kan vi gjerne gå rett på sak.

Forspillet vi bruker når vi vil gi ham multiple, er som regel kun en av følgende:

 1. Jeg spør om han vil suges og han svarer ja
 2. Han spør om jeg kan suge ham og jeg svarer ja

Og så legger vi oss til rette.

Stilling

Det enkleste er at han får ligge helt avslappet på ryggen i sengen og at jeg suger ham. Noen ganger kneler jeg mellom beina hans. Andre ganger legger jeg hodet på magen hans og krøller beina mine rundt hans. Og noen ganger legger han seg på siden slik at jeg kan legge hodet på det ene låret hans og han det andre over meg. Det viktigste er at vi begge har en avslappet stilling.

I mine øyne er jobben han gjør, mer krevende enn min. Han må holde fokuset uten å gripe tak i orgasmen, samt spenne pc-musklene sine på riktig måte. Og det er mye enklere, hvis han bare kan få nyte det jeg gjør uten å anstrenge seg eller gi tilbakemeldinger.

Jeg bare antar at jeg gjør alt riktig så lenge han ikke sier noe.

Flere forslag til sugestillinger

Svært forsiktig suging

Sugingen er overraskende enkel. Jeg bare tar tuppen i munnen og bruker en av tre teknikker:

 1. Flikker tungen frem og tilbake over strengen
 2. Suger bittelitt opp og ned
 3. Holder leppene tett rundt pålen slik at det kjennes ut som om jeg suger når jeg trekker pusten inn og slipper ut igjen

Jo mer aktivt jeg suger, jo raskere får han orgasme og jo vanskeligere er det for ham å skille orgasmen fra spruten. Derfor holder jeg sugingen rolig. Svært rolig. Og når han kommer, holder jeg munnen helt eller nesten i ro. Dytter jeg ham over i en sprut, går han glipp av de virkelige store toppene senere.

Hvis jeg merker at orgasmene leker gjemsel, hender det at jeg tar et par dypere sug, men kun noen få og kun for å få ham på riktig spor.

Mer om suging

Hendene mine

Den viktigste jobben gjør jeg med hendene. Derfor er det her jeg legger fokuset mitt. Munnen min følger jeg egentlig ikke med på. Den får bare gjøre sin greie.

De første gangene vi klarte å gi ham multiple orgasmer, måtte jeg stimulere prostata ganske kraftig. Da presset jeg tommelen kraftig mot området mellom pungen og anus. Og førte den i små sirkler. Jeg måtte ofte holde på en stund og ble sliten i fingrene. Derfor fant jeg en metode der jeg brukte knokene på pekefingeren, holdt håndleddet strakt og presset et kne mot albuen. Da var det lettere å bruke den styrken han trengte.

Nå er bevegelsene mine mye mer avslappet. Jeg lar ganske enkelt fingertuppene danse med lette, flyktige bevegelser over pungen hans. Noen ganger som raske små regndråper, andre ganger fører jeg dem i små eller store sirkler. Noen ganger bruker jeg begge hender, andre kun en. Det hender også jeg stryker litt i dalen der låret møter overkroppen. Eller lårene hans. Men det viktigste er dansende, lette bevegelser over pungen.

Mer om håndkos

Når han kommer

Jeg blir alltid fascinert av hvordan kroppen hans reagerer. Hvordan kroppen spenner seg eller slapper av. Noen ganger lager han lyd. Noen ganger strammer pungen seg slik at nøttene nesten blir borte.

Jeg liker å roe ned alt jeg gjør når han kommer, men når orgasmen roer seg, øker jeg sakte på igjen. Jeg liker å kjenne hvordan orgasmene blir sterkere og sterkere for hver gang inntil han ikke klarer å holde spurten tilbake lengre. Og jeg eksperimenterer med hvor mye stimuli jeg kan gi, uten å dytte orgasmen hans over i sprut.

Og jeg er skikkelig glad for at vi la ned den innsatsen som skulle til for å komme hit vi er nå.

Det er så enkelt. Og gir så mye.

• • • • •

Les gjerne guiden vi har laget om å gi en mann multiple orgasmer.

• • • • 💜 • • • •

3 kommentarer til «Hvordan jeg gir mannen min multiple orgasmer»

 1. Det hørtes nesten for enkelt ut.., men sånn er det når man øver. Som par har vi ikke «forsket» så mye på mannlig multiple orgasmer (heller motsatt).

  Egen innsats (på egenhånd) for å oppnå slik orgasme synes jeg til tider er et stykke hardt arbeid, så det blir litt sesongbetont mot vår og sommer, da motivasjonen er topp og pc-muskelen kan trenes diskre i solveggen.😎

  Jeg tror kanskje at det er en fordel å avstå en del dager fra sex, før slik multiple orgasmer. Hva er deres erfaring på det?

  1. Jepp. Det er enkelt nå, men det var mye vanskeligere i starten.

   Vår erfaring er at det enkleste er når det er 2-3 dager siden sist, men det har også fungert dagen etter. Blir det for lang tid siden sist, blir det også vanskeligere for ham. Virker det ikke, ja, så prøver vi bare igjen en annen gang. Sånn er det bare iblant. 💜

 2. Det er min erfaring også. To til tre dager holder liksom «systemet» inntakt. Takk spennende tips! Dette har du (og fiolmannen) virkelig tak på!🤗

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *