Hvordan jeg (mann) får multiple orgasmer

Jeg er mann og kan få flere orgasmer i serie uten å sprute. Og det er overraskende enkelt.

I starten var jeg skeptisk. Min frue (fioljenta) hadde lest at det skulle være mulig for en mann å få orgasme på orgasme uten å sprute. Hun mente vi skulle teste det ut. Og når hun først har bestemt seg, ja, så blir det sånn.

Orgasme og sprut kan faktisk skilles

Å skille orgasmen fra spruten krever mye fokus og kontroll. Særlig i starten. Det enkleste var derfor å øve alene. Da kunne jeg lettere roe ned når jeg trengte det.

Men jeg liker bedre når vi er to. Og jeg elsker suging. Derfor gikk det ikke lang tid før vi trente mer sammen enn jeg gjorde alene. Hun er heldigvis veldig lydhør og roer ned når jeg ber om det. Likevel er det ikke alltid i tide. Det er som å balansere på en tynn line. Et lite dytt, og orgasmen går over i sprut.

Nå har vi trent mye og nå merker hun selv når hun må roe ned.

Nøkkelen ligger i tankene mine

For meg løsnet det, da jeg fant ut hvordan jeg skulle bruke tankene mine.

Kunsten er å bare la opphisselsen bygge seg sakte opp uten å gripe tak i den. Jeg vet ikke om jeg hadde skjønt noe av den beskrivelsen før jeg selv fikk det til. Jeg tror nesten det må oppleves for å skjønnes. Men griper jeg tak i opphisselsen, glipper den.

Jeg fokuserer på det som skjer, ikke på hvordan det kan bli bedre eller hva som kommer til å skje. Jeg bare aksepterer og nyter. Hva hun gjør er egentlig ikke så viktig, så lenge det er behagelig og tilstrekkelig pirrende (men ikke for pirrende - det leder bare til sprutorgasme).

Det hjelper at jeg får slappe helt av og bare fokusere på det hun gjør. Gå litt inn i meg selv og kjenne på følelsene som skapes i meg. Bare være med på ferden uten å kjempe mot et mål. Flyte og nyte uten å skynde meg. Da vil opphisselsen intensiveres i sitt eget tempo.

Alle forstyrrelser er bannlyst. Jeg må ligge godt og roe ned i nuet slik at jeg klarer å være til stede med hele meg.

I starten var det vanskeligere, men nå er det svært enkelt for meg å havne i riktig sinnsstemning. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal slippe til de opphissende følelsene. Noen ganger føles det nesten som om jeg kan klare det helt uten stimuli også.

Likevel er det av og til at kroppen ikke vil spille på lag. Særlig hvis jeg er sliten og har mye å tenke på. Da er det som om stresset står i veien for nytelsen. Jeg sliter også hvis det er for kort eller lang tid siden forrige sprutorgasme. Noen ganger bare går det ikke. Andre ganger tar det bare litt mer tid.

Fremgangsmåte

Fremgangsmåten må sikkert tilpasses den enkelte. Vi har prøvd oss frem for å finne ut hva som fungerer for oss.

For å få serieorgasmer, trenger jeg to ting:
1. Rolig stimuli mot pålen
2. Vibrasjon/kjærtegn av prostata og/eller pungen.

Når pålen stimuleres direkte, kommer jeg lettere med sprut og da er moroa over. Derfor liker jeg at pålen behandles så rolig at jeg kan flytte fokuset over til prostata/pungen.

Hvis jeg trener alene, bruker jeg gjerne et onaniegg. Da er det lettere å justere penishodet på akkurat passelig nivå. Samtidig liker jeg å bruke en magic wand eller MX Fighter mot prostata. Fordelen med disse er at jeg rekker ned uten å anstrenge meg. Jeg kunne brukt fingrene, men alle anstrengelser hemmer opphisselsen.

Hvis hun suger meg, liker jeg at hun suger rolig slik at jeg kan flytte fokuset over på de andre berøringene hennes. Spesielt liker jeg når fingrene hennes danser lett over pungen. Det skaper en slags elektrisk følelse i meg. Jeg har forsøkt å gjøre de samme bevegelsene selv, men det er noe helt annet når hun gjør dem.

Ofte pleier jeg å stramme musklene i magen og bekkenbunnen for å få noe vi kaller småtopper. Noen små orgasmer som baner vei for de større. Men spenner jeg musklene for tidlig, glipper orgasmen. Her er timingen viktig. Jeg må vente til jeg er akkurat passe opphisset (og helst litt lengre). Det er som når du står tålmodig på stranden og venter med å ta sats til en stor bølge er akkurat passe nærme.

Det viktige er at jeg slapper av og fokuserer på hva som skjer. Jo mer behagelig jeg ligger, jo mindre jeg gjør og jo mindre tilbakemeldinger jeg gir, jo lettere er det.

Serieorgasmer

Noen ganger kommer den ene orgasmen etter den andre som perler på en snor. Andre ganger kan det gå alt fra noen få sekunder til nesten ett minutt mellom hver.

Orgasmene blir større og større inntil det kjennes ut som hele kroppen eksploderer. Og jeg spruter. Etterpå skjelver kroppen innvendig og jeg bruker tid på å summe meg før jeg kan tenke en eneste klar tanke.

• • • • •

Jeg er veldig glad for at min frue ikke ga seg da hun mente vi skulle trene på å gi meg multiple orgasmer.

Det er virkelig verd all treningen.

• • • • •

PS: Vi har laget en guide om mulitiple orgasmer for menn i håp om at flere kan få oppleve dette. Hvis du vil lese om hva hun gjør, finner du det her.

• • • • 💜 • • • •

10 kommentarer til «Hvordan jeg (mann) får multiple orgasmer»

 1. Litt artig at du la inn et innlegg sett fra mannens side. Jeg hadde akkurat tenkt å spørre om hvordan du tenker, modus og bruk av muskler. Slik jeg forstår bruker du pc-og magemuskler i siste fase av opphisselsen? Både for å for å ri på de små orgasmene og «temme» hovedorgasmen mot sprut.

  Jeg har brukt en prostata vibrator med vinger (klo) som jeg i hovedsak har brukt utvendig. Kloen har jeg enten hatt rundt nederste del av pålen eller under pungen, og hoveddelen på perineum. Det gir en herlig stimulering (både av påle, pung og prostata) som jeg har brukt mot multiple orgasme. Jeg har ennå mye å gå på i forhold til lengden på orgasmene og virkelig ta det helt ut – samt å involvere fruen i dette. 🤗

  1. Jeg strammer magemusklene og holder pusten for å fremprovosere småtoppene. I tillegg kan jeg pumpe med PC muskelen for å intensivere. Mye handler om tankens makt for meg. Jeg må frigjøre meg fra å visualisere det som skjer og heller fokusere på selve de fysiske følelsene som skapes. Alt annet enn disse følelsene blir distraksjoner.

   Stimulering av prostata var det som fikk det til å løsne for meg. Kombinasjonen av vibrasjon på prostata og rolig stimulering av penishode er multippelgarantist for meg.

   Hva om du prøver å kombinere suging med vibrasjon på prostata? Tror du det kan gå sammen med din frue? Jeg har hatt liten suksess med vaginal sex og multiple. Det er for distraherende (på en positiv måte :). Suging derimot, fungerer som gull 🙂

   1. Mange fine tips, og god forklaring som jeg skal ta med. Ja, det heftigste er nok å bli sugd under «behandlingen». Jeg har nok en liten sperre på å «mase» fruen om dette. Ikke det at hun ikke vil, men heller det at jeg «føler» jeg sliter henne ut. Jeg synes pålens glans er mindre følsom nå en før (etter mange år i «tjenesten»), så ting kan ta litt lengre tid.😳

    Fruen har forresten vært med på en slik multiple tidligere, men da hadde hun bundet meg i senga og satt på blindfold. Tanken var nok ikke å gi meg multiple, men jeg fikk mange orgasmer underveis (som jeg trodde var sprutorgasmer). Fruen var imidlertid ikke ferdig – så hun fortsatte stimuleringen og sugde meg i mål med sprut. Det var en heftig opplevelse!😆

    Du nevnte det å komme i rette sinnsstemning, og muligheten å komme uten ytre stimuli. Dette har jeg erfart kan skje.

    Jeg har en artig/sprø historie om det. Sist multiple-temaet var omtalt, trente jeg ekstra mye på bruk av pc-muskelen.

    Under en flyreise benyttet jeg tiden til slik trening. Jeg var avslappet og kom etterhvert inn i en deilig modus. Jeg kjente etterhvert at muskelbevegelsene trigget noe mer. Forsiktig leket jeg med bølgene som svingte fram og tilbake. Vi nærmet oss landing, og flyet danset ned mot flystripa i vinden. Jeg registrerte det knirket og suste, men jeg hadde allikevel fokus på nytelsen som boblet. Jeg holdt øynene lukket, rytmisk steg intensiteten – og i det flyet lander med et kraftig dunk, utløses en kraftig orgasme med et smell (fant ikke bedre ord). Orgasmene bare fortsatte å rulle, mens flyet ristet bortover flystripa. En heftig ting å oppleve. Jeg tror den avslappende settingen (uten gjøremål), slik en flyreise er, skapte en perfekt sinnsstemning for meg.☺️ Kanskje jeg burde takket kapteinen for perfekt timing og hard landing?

    (for ordens skyld – dette var orgasmer uten sprut – og jeg lider ikke av flyskrekk).

    1. På flyet, faktisk! Wow!
     Altså, bare med å spenne musklene? Og uten at noen fikk det med seg? Imponerende. 😲

     For min del er det sånn at jeg noen ganger rett og slett ikke er i humør til sex. Det er jo et par andre ting som skjer i livet også. Og da er det helt greit at han spør om å bli sugd. Men det krevet at jeg føler at mine «behov» også blir dekket. Hvis han f.eks. snakker mitt kjærlighetsspråk jevnlig, koster det meg nesten ingenting å suge ham til en multippel. ☺️ Hvis jeg derimot føler meg ignorert, ja, da er masinga om å bli sugd irriterende og jeg kan lett oppfatte ham som en egoist. 😤

     1. Det tok meg et år før jeg turte å fortelle den sprøe historien. Jeg kan jo tilføye at jeg i tillegg til bruk av musklene holdt ei hånd i skrittet (utenpå buksen), og at jeg hadde en jakke i fanget. Det satt heller ingen ved siden av meg. 😉

      Koselig å høre om samspillet dere har. Det liker jeg!🥰

 2. Hei Fiolmannen. Hvordan føles dine serie orgasmer? Hvor lange er de? Kan du få ubegrenset antall orgasmer? Hva er rekorden? Føles en for deg en normal sprutorgasmer, like sterk som en multippel tørr orgasme og er følelsen annerledes? Hvordan påvirkes kroppen, får du kramper? Og ikke minst lyd og stønning etter feks. 20 orgasmer etter hverandre.

  Er en mann som har lært meg kunsten, men føler jeg har mer å gå på.🤍

  Coachshinny

  1. Jeg opplever egentlig to ganske ulike varianter. Jeg begynner å forklare det de har til felles og så beskriver jeg forskjellene deretter.

   Ved å legge all fokus på følelsen av stimuleringen (vi pleier å ha minst to ulike simuleringer samtidig, gjerne på penishode og på pungen eller prostata. Jeg opplever størst effekt av å fokusere på stimuleringen av pungen/prostata) og ved å skille ut alle andre følelser og tanker, så opplever jeg en gryende følelse av velbehag som gjerne er koplet til raskere pust og en varmende følelse i underlivet, særlig ved prostata.

   1. Selvstyrt orgasme uten sprut. Ved å la det overnevnte bygge seg opp til et visst punkt, så kan jeg stramme mage- og PC-musklene samtidig som jeg holder pusten og presse frem en juksetopp. Dette kaller vi miniorgasmer uten sprut. De er mindre intense, men kan være mer langvarige enn en sprutorgasme. Etter hver juksetopp så faller intensiteten noe, men så lenge fokuset mitt er riktig (ikke tenk på bikkja som må på tur eller vasketøy) så kan det raskt bygge seg opp til en ny. En nøkkel for meg i dette er at jeg slipper å forholde meg til noe annet enn nytelsen. Hvis jeg må gi stadige tilbakemeldinger og korreksjoner, så faller intensiteten ved hver avbrytelse. Dette må dog sies at det etterhvert har blitt mye enklere for meg å takle slike avbrytelser.

   2. Ordentlige orgasme uten sprut. Her kjører en samme oppbygning, og ofte trenger jeg et par av juksetoppene før jeg kan komme hit. Og det er heller ikke sikkert at jeg klarer å komme hit hver gang vi prøver. Etter et par juksetopper så lar en være å stramme mage- og PC-muskelen, og venter i stedet på noe større. Dette kan være vrient, for mine instinkter skriker i hvert fall etter den billige juksetoppen, men hvis en klarer å la være så er gevinsten stor. For meg så kommer jeg plutselig ut i en serieorgasme uten sprut. Den ruller over meg og det føles ut som at vi kan holde på i en evighet. Fortsatt er ikke toppnivået like intenst som en sprutorgasme, men det er ikke langt unna og orgasmen kommer i etterfølgende bølger som kan var i mange minutter (vi har nok pushet mot et kvarter). Disse er sinnsyke og virkelig noe å trakte etter.

   For at dette skal virke for meg så må stimuleringen av penishodet hele tiden være på et nivå som ikke pusher meg til en sprutorgasme. Vi snakker ofte om the point of no return, men jeg mener det ikke er ETT punkt, mannens tenning har flere slike punkt. For å få dette til å virke så må en holde seg et stykke nede på denne tenningsnivåskalaen og likevel klare å nyte stimuleringen. Er en for langt oppe så vil stimuleringen i beste fall lede til en sprutorgasme. Hmmm… det hørtes kanskje litt tåkete ut, men jeg har ingen bedre forklaring.

   1. Hei Fiolmannen. Det høres ut til at dere virkelig har sammen lært kunsten i å få serieorgasmer. Men er det sånn at du holder pusten under den mest intense delen av serieorgasmene? Jeg mister helt kontrollen på kroppen og lydene mine. Jeg spreller og rister og hyperventilerer, hikster og stønner som gal og skriker til jeg mister stemmen. Det er så intenst at jeg har null kontroll på lydene mine. Men dette er helt sikkert individuelt, hvordan kropp og lyder påvirkes. Jeg har kommet et langt steg videre. Opplever mye av de samme opplevelsene du har, bruker din og Fioljenta sin oppskrift, Fysøren som det funker as. Jeg og kombinerer stimuli og intensitet under orgasmenivå, lar platåene bygge seg opp over lang tid, bruker magemuskler og PC musklene til å kontrollere at jeg ikke faller utfor i en sprut orgasme. Jeg har og lært kunsten i å heve intensiteten for Point of no return mange hakk. Med det mener jeg. Der jeg før hadde fått sprutorgasmer for lengst, der kan jeg nå tease intensiteten sikkert 10 ganger. Punktet nå for Point of no return er myyyyye sterkere og mer intenst enn den sterkeste sprutorgasmer tidligere. Når dama binder meg, holder hun meg på dette Point of no return i noen ganger fler timer, hvor jeg bølger ut og inn av orgasme, uten at det spruter. Dette er så intenst så for meg er sex og serieorgasmer en ny start i et ellevilt sexliv. Det er som deg, en blanding av prostata stimuli, penishode og strengen i en slik intensitet at det akkurat ikke spruter, sammen med aktivt bruk av mage og PC musklene. Med det klarer jeg og styre de viljestyrte orgasmene over til å bli serieorgasmer av proposjoner. Vi bruker alt fra vibratorer, dildo, pegging, butplugs og prostata vibratorer. Bruker også fingre, tunge og hender på meg. Jeg opplever nå serieorgasmene som minst like intense som sprutorgasmer, og de varer mye lenger. Har også en rekord på rundt 15 minutters sammenhengende orgasme og det er amazing. Noen ganger holder det med en slik omgang, etter teasing og oppbygging som normalt tar minst 1 time. Andre ganger holder vi på i timesvis og har ikke telling på hvor mange serieorgasmer jeg får. Når jeg skal ha avsluttende sprutorgasmer, bruker hun å holde rundt pikken, strekke forhuden stramt bakover, legger en prostata vibrator på maks og legger press mot strengen, mens jeg har en prostata vibrator inni meg. Hun teaser meg sånn en god stund, før hun lar det stå til. Jeg spenner kroppen i bue og krampetrekningene får strålene til å skyte ut av meg i lange støt, sprut etter sprut som varer et minutts tid. Selv sprutorgasmer er myyyye mer intense nå, og avslutter spenningsnivået etter utallige serieorgasmer. Er det ekstra intense omganger, så kan jeg ha opptil 6-7 sprutorgasmer før jeg ikke orker mer. Da er jeg og totalt utkjørt og må ha et døgns hvile før jeg er klar igjen.

    Det er forskjeller på sprutorgasmer og serieorgasmer uten sprut. Serieorgasme er en sånn intens topp, uten bølginger og rykninger, sånn som sprutorgasmene har. Virker som intensiteten «låser» seg på et topp punkt, på en måte uten og bikke over. Der jeg normalt sprutet, der flater det litt ut, før det igjen bygger seg opp motivene ny topp. Sånn kan det pågå i timer, det er jeg selv som velger å avbryte eller la det gå over i sprutorgasmer

    En stoooooor takk til deg og Fioljenta.

    1. Wow! Dere har tatt det virkelig en god del steg videre, ja! Jeg er imponert og skjønner at vi fortsatt har mye spennende i vente! Jeg synes det er interessant at dere kjører på med masse parallelle stimuli. Jeg har opplevd at ved å engasjere flere områder samtidig (pung, prostata, analåpningen, strengen), så lenge intensiteten er innenfor det en klarer å takle uten å sprute, forsterker opplevelsen og gjøre det enklere å komme multippelt uten sprut. Ved å bruke bondage mistenker jeg også at den nødvendige sinnstilstanden (aksepterende tilstand, ta imot uten å hele tiden tenke på hva en heller vil ha, fokus på det som skjer, ikke hva som kunne ha skjedd) er enklere å oppnå.

     Den kraftige sprutorgasmen forbinder jeg også med samtidig prostatastimuli. Er serieorgasmer først en forutsetning for å oppnå de kraftige og langvarige sprutorgasmene? Eller ville det holdt med samme stimuli direkte til sprutorgasmen?

     Til dere andre som leser om mine og Coachshinny sine opplevelser, dette er virkelig noe å hige etter! Men ta et steg om gangen. Og tro meg! Hvert eneste steg inneholder sin helt egen nytelse!

     1. Spennende lesning! Ser jeg har stoppet litt opp i utforskingen der, og kanskje mangler noen dubedingser som jeg i tilfelle må anskaffe. Ting tar tid og hovedgeskjeften har vært å forske på henne. Der har vi kommet langt med god kontroll på de ulike orgasmer. Uansett synes jeg opplevelsen av intim orgasme med henne slår alt (men har jo ikke opplevd de helt råe på egenhånd), og derfor blir det lett intimsex jeg/vi velger å prioritere.🤭

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *