Hvordan jeg (mann) får multiple orgasmer

Jeg er mann og kan få flere orgasmer i serie uten å sprute. Og det er overraskende enkelt.

I starten var jeg skeptisk. Min frue (fioljenta) hadde lest at det skulle være mulig for en mann å få orgasme på orgasme uten å sprute. Hun mente vi skulle teste det ut. Og når hun først har bestemt seg, ja, så blir det sånn.

Orgasme og sprut kan faktisk skilles

Å skille orgasmen fra spruten krever mye fokus og kontroll. Særlig i starten. Det enkleste var derfor å øve alene. Da kunne jeg lettere roe ned når jeg trengte det.

Men jeg liker bedre når vi er to. Og jeg elsker suging. Derfor gikk det ikke lang tid før vi trente mer sammen enn jeg gjorde alene. Hun er heldigvis veldig lydhør og roer ned når jeg ber om det. Likevel er det ikke alltid i tide. Det er som å balansere på en tynn line. Et lite dytt, og orgasmen går over i sprut.

Nå har vi trent mye og nå merker hun selv når hun må roe ned.

Nøkkelen ligger i tankene mine

For meg løsnet det, da jeg fant ut hvordan jeg skulle bruke tankene mine.

Kunsten er å bare la opphisselsen bygge seg sakte opp uten å gripe tak i den. Jeg vet ikke om jeg hadde skjønt noe av den beskrivelsen før jeg selv fikk det til. Jeg tror nesten det må oppleves for å skjønnes. Men griper jeg tak i opphisselsen, glipper den.

Jeg fokuserer på det som skjer, ikke på hvordan det kan bli bedre eller hva som kommer til å skje. Jeg bare aksepterer og nyter. Hva hun gjør er egentlig ikke så viktig, så lenge det er behagelig og tilstrekkelig pirrende (men ikke for pirrende - det leder bare til sprutorgasme).

Det hjelper at jeg får slappe helt av og bare fokusere på det hun gjør. Gå litt inn i meg selv og kjenne på følelsene som skapes i meg. Bare være med på ferden uten å kjempe mot et mål. Flyte og nyte uten å skynde meg. Da vil opphisselsen intensiveres i sitt eget tempo.

Alle forstyrrelser er bannlyst. Jeg må ligge godt og roe ned i nuet slik at jeg klarer å være til stede med hele meg.

Nå er det svært enkelt for meg å havne i riktig sinnsstemning. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal slippe til de opphissende følelsene. Noen ganger føles det nesten som om jeg kan klare det helt uten stimuli også.

Likevel er det av og til at kroppen ikke vil spille på lag. Særlig hvis jeg er sliten og har mye å tenke på. Da er det som om stresset står i veien for nytelsen. Jeg sliter også hvis det er for kort eller lang tid siden forrige sprutorgasme. Noen ganger bare går det ikke. Andre ganger tar det bare litt mer tid.

Fremgangsmåte

Fremgangsmåten må sikkert tilpasses den enkelte. Vi har prøvd oss frem for å finne ut hva som fungerer for oss.

For å få serieorgasmer, trenger jeg to ting:
1. Rolig stimuli mot pålen
2. Vibrasjon/kjærtegn av prostata og/eller pungen.

Når pålen stimuleres direkte, kommer jeg lettere med sprut og da er moroa over. Derfor liker jeg at pålen behandles så rolig at jeg kan flytte fokuset over til prostata/pungen.

Hvis jeg trener alene, bruker jeg gjerne et onaniegg. Da er det lettere å justere penishodet på akkurat passelig nivå. Samtidig liker jeg å bruke en magic wand eller MX Fighter mot prostata. Fordelen med disse er at jeg rekker ned uten å anstrenge meg. Jeg kunne brukt fingrene, men alle anstrengelser hemmer opphisselsen.

Hvis hun suger meg, liker jeg at hun suger rolig slik at jeg kan flytte fokuset over på de andre berøringene hennes. Spesielt liker jeg når fingrene hennes danser over pungen. Det skaper en slags elektrisk følelse i meg. Jeg har forsøkt å gjøre de samme bevegelsene selv, men det er noe helt annet når hun gjør dem.

Ofte pleier jeg å stramme musklene i magen og bekkenbunnen for å få noe vi kaller småtopper. Noen små orgasmer som baner vei for de større. Men spenner jeg musklene for tidlig, glipper orgasmen. Her er timingen viktig. Jeg må vente til jeg er akkurat passe opphisset (og helst litt lengre). Det er som når du står tålmodig på stranden og venter med å ta sats til en stor bølge er akkurat passe nærme.

Det viktige er at jeg slapper av og fokuserer på hva som skjer. Jo mer behagelig jeg ligger, jo mindre jeg gjør og jo mindre tilbakemeldinger jeg gir, jo lettere er det.

Serieorgasmer

Noen ganger kommer den ene orgasmen etter den andre som perler på en snor. Andre ganger kan det gå alt fra noen få sekunder til nesten ett minutt mellom hver.

Orgasmene blir større og større inntil det kjennes ut som hele kroppen eksploderer. Og jeg spruter. Etterpå skjelver kroppen innvendig og jeg bruker tid på å summe meg før jeg kan tenke en eneste klar tanke.

• • • • •

Jeg er veldig glad for at min frue ikke ga seg da hun mente vi skulle trene på å gi meg multiple orgasmer.

Det er virkelig verd all treningen.

• • • • •

PS: Vi har laget en guide om mulitiple orgasmer for menn i håp om at flere kan få oppleve dette. Hvis du vil lese om hva hun gjør, finner du det her.

• • • • 💜 • • • •

5 kommentarer til «Hvordan jeg (mann) får multiple orgasmer»

 1. Litt artig at du la inn et innlegg sett fra mannens side. Jeg hadde akkurat tenkt å spørre om hvordan du tenker, modus og bruk av muskler. Slik jeg forstår bruker du pc-og magemuskler i siste fase av opphisselsen? Både for å for å ri på de små orgasmene og «temme» hovedorgasmen mot sprut.

  Jeg har brukt en prostata vibrator med vinger (klo) som jeg i hovedsak har brukt utvendig. Kloen har jeg enten hatt rundt nederste del av pålen eller under pungen, og hoveddelen på perineum. Det gir en herlig stimulering (både av påle, pung og prostata) som jeg har brukt mot multiple orgasme. Jeg har ennå mye å gå på i forhold til lengden på orgasmene og virkelig ta det helt ut – samt å involvere fruen i dette. 🤗

  1. Jeg strammer magemusklene og holder pusten for å fremprovosere småtoppene. I tillegg kan jeg pumpe med PC muskelen for å intensivere. Mye handler om tankens makt for meg. Jeg må frigjøre meg fra å visualisere det som skjer og heller fokusere på selve de fysiske følelsene som skapes. Alt annet enn disse følelsene blir distraksjoner.

   Stimulering av prostata var det som fikk det til å løsne for meg. Kombinasjonen av vibrasjon på prostata og rolig stimulering av penishode er multippelgarantist for meg.

   Hva om du prøver å kombinere suging med vibrasjon på prostata? Tror du det kan gå sammen med din frue? Jeg har hatt liten suksess med vaginal sex og multiple. Det er for distraherende (på en positiv måte :). Suging derimot, fungerer som gull 🙂

   1. Mange fine tips, og god forklaring som jeg skal ta med. Ja, det heftigste er nok å bli sugd under «behandlingen». Jeg har nok en liten sperre på å «mase» fruen om dette. Ikke det at hun ikke vil, men heller det at jeg «føler» jeg sliter henne ut. Jeg synes pålens glans er mindre følsom nå en før (etter mange år i «tjenesten»), så ting kan ta litt lengre tid.😳

    Fruen har forresten vært med på en slik multiple tidligere, men da hadde hun bundet meg i senga og satt på blindfold. Tanken var nok ikke å gi meg multiple, men jeg fikk mange orgasmer underveis (som jeg trodde var sprutorgasmer). Fruen var imidlertid ikke ferdig – så hun fortsatte stimuleringen og sugde meg i mål med sprut. Det var en heftig opplevelse!😆

    Du nevnte det å komme i rette sinnsstemning, og muligheten å komme uten ytre stimuli. Dette har jeg erfart kan skje.

    Jeg har en artig/sprø historie om det. Sist multiple-temaet var omtalt, trente jeg ekstra mye på bruk av pc-muskelen.

    Under en flyreise benyttet jeg tiden til slik trening. Jeg var avslappet og kom etterhvert inn i en deilig modus. Jeg kjente etterhvert at muskelbevegelsene trigget noe mer. Forsiktig leket jeg med bølgene som svingte fram og tilbake. Vi nærmet oss landing, og flyet danset ned mot flystripa i vinden. Jeg registrerte det knirket og suste, men jeg hadde allikevel fokus på nytelsen som boblet. Jeg holdt øynene lukket, rytmisk steg intensiteten – og i det flyet lander med et kraftig dunk, utløses en kraftig orgasme med et smell (fant ikke bedre ord). Orgasmene bare fortsatte å rulle, mens flyet ristet bortover flystripa. En heftig ting å oppleve. Jeg tror den avslappende settingen (uten gjøremål), slik en flyreise er, skapte en perfekt sinnsstemning for meg.☺️ Kanskje jeg burde takket kapteinen for perfekt timing og hard landing?

    (for ordens skyld – dette var orgasmer uten sprut – og jeg lider ikke av flyskrekk).

    1. På flyet, faktisk! Wow!
     Altså, bare med å spenne musklene? Og uten at noen fikk det med seg? Imponerende. 😲

     For min del er det sånn at jeg noen ganger rett og slett ikke er i humør til sex. Det er jo et par andre ting som skjer i livet også. Og da er det helt greit at han spør om å bli sugd. Men det krevet at jeg føler at mine «behov» også blir dekket. Hvis han f.eks. snakker mitt kjærlighetsspråk jevnlig, koster det meg nesten ingenting å suge ham til en multippel. ☺️ Hvis jeg derimot føler meg ignorert, ja, da er masinga om å bli sugd irriterende og jeg kan lett oppfatte ham som en egoist. 😤

     1. Det tok meg et år før jeg turte å fortelle den sprøe historien. Jeg kan jo tilføye at jeg i tillegg til bruk av musklene holdt ei hånd i skrittet (utenpå buksen), og at jeg hadde en jakke i fanget. Det satt heller ingen ved siden av meg. 😉

      Koselig å høre om samspillet dere har. Det liker jeg!🥰

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre