Fioljenta prøver magedans

Jeg har alltid vært litt keitete i bevegelsene. Når de andre jentene virket selvsikre i bevegelsene sine, har jeg alltid vært usikker og kantete.

For å utfordre meg selv har jeg lenge hatt lyst til å prøve magedans, men jeg vil ikke gå på kurs. Jeg skyldte på at jeg ville ta det i eget tempo, men inni meg visste jeg at jeg ikke våget i frykt for å føle meg like keitete som i gymtimene på skolen.

Jeg lette rundt på nettet en god stund før jeg fant magedans med Coco (ekstern lenke). Jeg likte det jeg så. Hun hadde enkle leksjoner som ga mening for meg. Og mye var gratis.

Mannen min fikk ikke vite noe før en kveld vi hadde litt tid alene:

- Jeg har litt lyst til å vise deg noe, sa jeg nølende.

Han kikket undrende opp på meg.

- Okei?

- Jeg har prøvd å lære meg litt magedans de siste ukene....

Han ble med ett veldig oppmerksom.

- Jeg har ikke lært så mye, altså, sa jeg. - Jeg har funnet et sted på nettet der instruktøren deler bevegelsene opp i fem grunnbevegelser og så kombinerer hun dem.

Han hadde egentlig forventet noe magemuskel-rulling eller noe sånt. Dette var noe annet.

- Dennes kalles tvist, fortsatte jeg mens jeg roterte hoftene sånn at høyre og venstre hofte kom skiftevis opp og ned.

- Og hvis du kombinerer tvist med at du sklir fra side til side, får du en bevegelse som kalles maya.

Jeg skjøv høyre hofte opp og deretter ut til høyre, før jeg skjøv venstre hofte opp og deretter ut til venstre. Jeg hadde øvd nok til å få en flytende bevegelse. I starten hadde det vært litt kronglete for meg å få til.

Han så imponert ut. Og jeg fikk litt mer mot.

Jeg synes også det var gøy å se ham prøve. Han syntes også det var litt krøkkete å få til.

Da jeg startet trodde jeg at jeg bare skulle lære meg noen enkle magedans-bevegelser. Men jeg fikk med mer på kjøpet. Jeg lærte å bevege hoftene. Jeg føler meg mer vel i egen kropp. Jeg har trent magemuskler på nye måter. Jeg føler meg friere. Og jeg har faktisk tatt med meg noen av bevegelsene til senga.

Jeg blir aldri profesjonell magedanser, men jeg er glad jeg fant den nettsiden.

Når jeg blir ferdig med det grunnleggende, skal du ikke se bort fra at jeg betaler for å få tilgang til flere leksjoner. Foreløpig har jeg nok med gratis-leksjonene.

• • • • •

Les gjerne mer om Hoftebevegelser og magedans eller gå rett til magedans med Coco (ekstern lenke).

Forrige glimt:
Du er vakker!

Neste glimt:
38 er et fint tall

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *