Mamma, hva er det?

Datteren min pekte på glidemiddelet. Det med smak og rar farge. Jeg søkte en enkel forklaring:

- Det er en slags olje. Skal vi ikke lese denne boken?

Jeg pekte på boken vi hadde tenkt å lese. Hun pekte på glidemiddelet igjen. Hun hadde allerede funnet ut at det var glatt og luktet godt.

- Hva bruker man det til?

Jo, ser du jenta mi, det bruker mamma og pappa når f.eks. mamma har lyst til at pappa skal få forsyne seg litt egoistisk når hun ikke er helt klar enda. Prøver en mildere variant:

- Det brukes til å ta på kroppen. Og bøker brukes til å leses.

Jeg tok fram boken igjen.

- Hvor da på kroppen?

Tja, klitoris liker også litt glidemiddel. Det gjør det så mye deiligere når f.eks. pappa fingrer mamma. Jeg satte glidemiddelet høyt i skapet. Det trengte jo ikke stå synlig på nattbordet. Hun gjentar spørsmålet:

- Hvor da på kroppen?

Hmm… Ikke lett å svare på. Jeg hadde ikke lyst til å gå inn på den lage-barn-diskusjonen igjen.

- Der hvor man har lyst til at kroppen skal bli glatt. NÅ leser vi boken!

Og heldigvis ga hun seg. Vi satte oss godt til rette og leste om et lite barn som ble født for rundt to tusen år siden. Og etterpå var det kun de vanlige spørsmålene: “Kan du synge en sang for meg?” “Kan jeg få vann?” “Kan du fikse dyna mi?” “Kan lyset stå på?” “Kan døren være åpen?” “Kan jeg få gå på do?” “Kan jeg få noe å spise?” “Hvorfor kan jeg ikke få noe å spise?” “Kan du si til pappa at han skal komme?” “Hvorfor skal ikke du sove nå?” etc.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «Mamma, hva er det?»

  1. Ja, kva skal ein vel svare? 😀 Ikkje kjekt å lyge, vanskeleg å seie sanninga. Syns du kom deg bra ut av den der! 🙂

    1. clipso, det var ganske langt mellom svarene inne i meg og de som slapp ut… Det måtte en god del roing til, ja. *ler*

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *