Sex = en gave?

Forestill deg at du gir noen en gave. Se for deg at de setter gaven på hylla uten å bruke den, at de misbruker gaven slik at den går i stykker eller at andre kommer og prøver å ødelegge den. Se så for deg at de tar imot gaven med glede og nyter å bruke den.

Personlig tror jeg at elskoven er en av de flotteste gavene Gud har gitt et elskende par.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • 💜 • • • •

17 kommentarer til «Sex = en gave?»

 1. hvordan føles det å ha sex egentlig?? verdt å ta jomfrudommen eller?? har hatt litt lyst til å dyppe meg den siste tiden!

  1. Sex er helt fantastisk! Altoppslukende. Enormt. Kan egentlig ikke beskrives…

   Men for meg er det mer enn en fysisk handling. Og derfor vil jeg anbefale å ikke rushe inn i det. 😉

 2. Forknytte, fanatiske og komplekse lille vesen. Lær deg hva livet egentlig handler om, ikke hjem deg bak “kristendommen”. Alle vet det bare er rør uansett

  1. Merkelig. Jeg har aldri blitt beskrevet sånn før. Heller tvert imot 😉

   Vet du, jeg har en helt annen oppfatning av hva livet egentlig handler om. Og den finner jeg hos Gud. Hos Gud gir livet mening for meg. Kristendommen kan fremstilles feil, men jo mer jeg oppdager og lærer om Gud, jo mindre rør blir det.

   Du kan selvfølgelig oppfatte det annerledes.

   1. Da opplever du noe annet enn hva alle historie bøker sier om kristendommen, nemlig at den, sammt andre religioner, er oppstanden til alt rør.

    1. Thrillseeker, om _alle_ historiebøker påstår at religion er rør, er kanskje litt overdrevet… 😉

     Uansett, så opplever jeg det ikke sånn. Snarere tvert imot.

  2. kristen og forknytt?? er det noe jeg har lært om jenta som skriver denne bloggen, så er det at hun er langt fra forknytt! Jeg bruker bloggen som inspirasjon til mitt eget samliv…

   1. *rødme* Tuddelu, det var pent sagt. Gla’ jeg kan være til inspirasjon. 😉

    (Nå må det sies til Jonathans forsvar at dette var innlegg nummer to i bloggen min og han kommenterte tidlig…)

     1. Vet du, Tuddelu, fordømmende holdninger fra folk som overhodet ikke kjenner meg, går ikke innpå meg.

      Sånne “fingerglipper” er ikke vanskelig å tilgi!

 3. Hvordan kan du som har ventet med å ha sex til du har funnet “din livspartner” si noe om hvordan det hadde vært å hatt sex _før_ du traff din livspartner? Du har jo ingen erfaring med dette og påstanden din blir dermed bare en ubegrunnet påstand.

  Fint at du har et bra sexliv da 🙂

   1. Jeg kan selvsagt ikke formidle noe annet enn min erfaring. Jeg vet ikke hvordan det ville vært for meg å ha sex før jeg fant min livspartner. Jeg håper at dere ikke opplever det jeg skriver som fordømmende! Det er virkelig ikke meningen!

    Jeg vet bare at jeg er svært glad for at jeg ikke har hatt sex med flere én. Og når venninner forteller om sitt kaos-sexliv med flere, blir jeg ikke akkurat misunnelig… Samtidig må jeg trø svært forsiktig for det er veldig lett å såre.

    Det jeg prøver å formidle er at hos meg satte sex i gang en lang rekke følelser, og jeg er glad de ble satt i gang i en trygg situasjon. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *