Jeg vil eksperimentere mer enn ham

Jeg elsker å eksperimentere. Han er fornøyd med det kjente og trygge - det vi har prøvd før og vet fungerer. Og det er ikke noe galt i noen av delene. Kombinasjonen gir bare litt utfordringer.

Jeg vet ikke hvor mange ganger dette har skapt dårlig stemning. Mest fordi jeg tenker vi må prate om det og ender med å få ham til å føle seg utilstrekkelig og usikker. Han opplever mine forslag som krav.

Alle former for kritikk, rettelser og ideer til hva han kan gjøre, tar motet fra ham. Han liker ikke å feile eller ikke være god nok i senga.

Men det er jo ikke det jeg prøver å si. Jeg synes han er super i senga. Jeg liker det vi gjør. Men jeg har også lyst til å variere. Det ene utelukker ikke det andre.

Jeg trenger ikke at vi eksperimenterer hver gang, altså. Men en gang i uken eller annenhver uke hadde vært fint. For å piffe opp hverdagssexen litt. Da setter jeg også pris på de vanlige, trygge elskovene som vi tross alt har flest av.

En mann som tror han ikke er god nok i senga, er det siste jeg vil ha. Derfor har jeg forsøkt å legge inn litt kvinnelist tilpasset min mann. Ikke alltid jeg klarer å være like taktisk, men her er noe av det som pleier å fungere:

Skryt

Jeg har begynt å lete etter det jeg liker at han gjør, og fortelle ham om det.

Underveis i elskoven skryter jeg av pålen hans og det han gjør. Jeg prøver å bruke både ord og litt ekstra begjærlige kjærtegn og bevegelser. Dagen derpå kysser jeg ham gjerne og sier: «Takk for i går. Jeg elsket da du ...». 

Han trenger skryt - ikke kritikk - for å bygge opp troen på seg selv i senga.

Når jeg bygger opp selvsikkerheten hans, blir han faktisk mer selvsikker i senga og våger mer. Enkel logikk.

Les gjerne om å prate med ham eller henne underveis

Ingen rettelser

Siden han mistet motet av at jeg alltid rettet på ham, så bestemte jeg meg for å la være en periode. Noen ganger har det vært vanskelig å tie fordi bare bittelitt lengre til venstre hadde gjort underverker. Særlig når han fingrer eller slikker.

Etterhvert har han blitt tryggere og nå setter han pris på veiledning. Ingen av oss er jo tankelesere. Jeg trenger samme veiledning når jeg for eksempel leker med pungen hans.

Men når det blir masse rettelser, kan det være lurt å ta en pause. Jeg oppdaget forresten også at når jeg fokuserer mindre på hvordan det kunne vært bedre, er det lettere er nyte det jeg har.

Ta initiativ

I mange år var det nesten kun ham som tok initiativ. Og jeg som pratet om hvordan jeg syntes han burde ta initiativ.

I dag blir jeg flau bare ved tanken.

Da jeg begynte å ta mer initiativ selv, opplevde jeg at det koster. Når jeg tar initiativ, blottlegger jeg liksom følelsene mine og jeg risikerer å bli avvist. Og det er ingen god følelse.

Likevel tror jeg det er viktig og riktig at jeg også tar initiativ. Han har det på samme måten.

Noen ganger tar jeg initiativ til elskov, andre ganger bare begynner jeg på et eller annet som jeg har lyst til å teste ut mens vi elsker. Og jeg har opplevd at det fungerer bedre enn at jeg forteller ham at han skal ta initiativ til å gjøre det jeg vil.

Egentlig ganske logisk.

Eksperimentere i hans retning

Jeg begynte også å eksperimentere med ting jeg visste han likte. Og så lurte jeg gradvis inn elementer av det jeg hadde lyst til å teste.

Han elsker at jeg suger ham. Derfor leste jeg meg opp på masse sugetips. Teori er tross alt bare teori, så jeg spurte ham om jeg fikk teste tipsene på ham. Han stilte villig med både ham og pålen sin til disposisjon. Og fordi jeg testet tipsene, trengte jeg tilbakemeldinger på hva han likte og ikke likte. Dermed fikk vi inn en atmosfære om at det er greit å få veiledning underveis.

Et annet eksempel er at jeg hadde lyst til at han skulle være litt mer MANN i senga. Altså, være litt bestemt og vise at han vil ha meg. (PS: Å klage over at en mann ikke er mann nok, er dømt til å feile.) Derfor plasserte jeg meg i stillinger der han føler seg som en konge. Bakfra er hans favoritt. Og siden han elsker når jeg suger ham, la jeg hodet over sengekanten, tok tak i hoftene hans og dro ham inntil meg. Nå gjør han det selv med frimodighet.

Sugetipsene er forresten årsaken til at jeg opprettet dette nettstedet. Det føltes etterhvert for egoistisk ut å ikke dele tipsene.

Les gjerne suge-guiden
og om dominanslek

Oppfordring

Hvis dere har lignende utfordringer, så vil jeg oppmuntre dere til å bygge på hverandres styrker i stedet for å bryte hverandre ned.

Jeg aner ikke hva som kan fungere for dere. Men jeg tror et godt sted å begynne er å fokusere på det som er positivt.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

14 kommentarer til «Jeg vil eksperimentere mer enn ham»

 1. Tusen takk for ny spennende lesning. Hos oss er det litt motsatt. Jeg liker å eksperimentere, mens hun er godt fornøyd med det kjente. Det kan bli som du sier litt dårlig stemning av det.

  Jeg liker å forbedre min egen utførelse (slikking, suging eller fingring), for kanskje for henne å oppnå ennå større nivåer av nytelse og orgasmer. På samme måte ønsker jeg selv å oppnå dette gjennom at hun tar initiativ til å forske, prøve og lese seg opp på tips etc. Når det er sagt har vi hatt god nytte av blant annet suge guiden din.

  Vi har som dere utviklet oss og funnet gode hverdags triks. Vi har et godt samliv med mye kos og sex.

  Vi snakket her om dagen hvem som tar mest initiativ til sex. Siden det var meg, var spørsmålet hvordan det hadde vært hvis det hadde vært motsatt. Jeg måtte innrømme at jeg kanskje hadde mistet litt av selvtilliten min. Jeg liker når hun tar initiativ, men jeg tror det er viktig at mannen får en posjon egosex. Hun liker i allefall å se meg valse over henne iblant. Hun liker å se MANN. Det er faktisk slik at jeg også liker å kjenne at testosteronet bruser i kroppen.

  Nå har vi en måned med mye utforsking å trening. Av naturlige grunner (dominans måned), bestemmer jeg pensum. 😤😂

  1. Glemte å understreke det du nevnte angående å skryte, eller som jeg pleier å si; gi psykisk støtte. Utrolig viktig også ovenfor menn!🤫

   En kvinne har makt til å utslette en manns selvtillit på et blunk (og ereksjon), eller å gjøre ham til en langvarig brunstig hingst.🐎

   Jeg er utrolig glad for at jeg har ei kone som har skjønt dette, og bruker all sin kvinnelist til å oppmuntre og forføre meg.

   Psykisk støtte er selvfølgelig gjensidig, men kanskje mer synlig på mannen.😳

   Man blir stadig overrasket over hvor mye topplokket spiller inn/eller burde ha vært kuttet ut i elskovsakten.😤

   Viktigst av alt er å finne en god tone i samlivet som skaper varme, åpenhet, lekenhet og kos!☺️ Livet er hardt nok som det er.

   1. Psykisk støtte. Den likte jeg. For det er jo det slik skryt er. Støtte.

    Jeg er helt med på at det er lurt å bygge partnerens selvtillit i senga! Entusiasme og selvsikkerhet er i mine øye veldig sexy – hvis det er blandet med omsorg og beundring. Når mannen min kjærtegner meg med selvsikkerhet er det noe helt annet enn når han gjør akkurat de samme bevegelsene med en litt oppgitt mine.

    Hvis en mann er tafatt i senga, så har jeg mer tro på skryt enn på kritikk! Og det tror jeg gjelder begge veier. 💜

    1. Må le litt igjen «han gjør… bevegelsene med en litt oppgitt mine.» kjenner meg igjen i beskrivelsen, der jeg har innsett at kvinner er skapt på skremmende komplisert vis, etter en litt heller mislykket forsøk på fingring.

     Det er foresten litt lettere for dere å manøvrere på en synlig påle, enn for oss inni i et mystisk rede. Men du verden for et spennende reise (når man lykkes), da skjønner man hvorfor pålen har det så godt. 😎

     1. Du har et godt poeng der. Hva som er godt i redet avhenger jo også av humør, hvor jeg er i syklusen, type og lengde forspill, tanker og iblant hva som skjer på andre siden av jordkloden. Det er ikke enkelt for en mann å skjønne seg på. Pålen er mye enklere å forholde seg til. Tror jeg. 💜

  2. Jeg hadde egentlig skjønt at det er du som er den av dere som liker best å eksperimentere. 😉

   Jeg tror det handler mye om å lage en trygg arena slik at det nye ikke er så farlig. Og om å spille på hverandres styrker for å finne frem til en dynamikk begge trives med.

   Suge-guiden var den absolutt enkleste guiden å skrive. Jeg hadde allerede samlet og testet masse tips før jeg begynte på denne nettsiden. Faktisk er de tipsene en viktig årsak til at det ble nettside. Tipsene har gitt oss begge så mye glede at det føltes egoistisk å ikke dele dem. 💜

   Men slikke-guiden var vanskeligere. For å få til den, var det han som måtte eksperimentere på meg. Da fikk vi virkelige prøvd oss på det med skryt, oppmuntring og guiding.

   Jeg elsker å se ham som MANN iblant. For noen år siden var han dominant 24/7 i et helt år. Det er nok ikke for alle, men for meg var det utrolig sexy å se selvtilliten hans vokse. Og jeg håper dere to nyter måneden din. 💜

   1. Jeg er allerede truet med kyskhetsbelte i neste måned. 😯

    Jo, hittil har det vært spennende med 24/7.

    Utfordringen ligger på området utenfor soverommet. Vi er ganske jevnbyrdige til vanlig og må forskyve maktbalansen nå.

    Måtte derfor ha en liten peptalk med fruen om hvor skapet skulle stå. Vi gikk gjennom informasjon/tipsene dine. Ble enige om grenser, irettesetter etc.

    Synes det blir fin trening for meg å ta større del av ansvar og trene på å ta avgjørelser. 😤

    1. Viktig dere er enige om betingelsene, ja. Og at det er frivillig, selvsagt. Dominansleker eller ei så tror jeg vi har godt av å få øynene opp for hva partneren gjør for å få hjemmet til å gå rundt. Hun gjør nok mer enn du har fått med deg. 💜

     Gleder meg forresten til å høre hvordan det går med kyskhetsbelte neste måned. 🤗

 2. Så bra du vil eksperimentere, Fiolmannen bør anse seg som heldig tenker jeg.
  Her er det omvendt, jeg fantasere om nye ting, hun liker det gode gamle trygge.
  Men med god kommunikasjon har vi eksperimentert litt, der hun har vært enig.
  Dere er heldige som fortsatt har «driv» og lyst etter mange år sammen, du skriver du ikke behøver å eksperimentere hver gang, men kanskje en gang i uka…. Jeg leser mellom linjene da at dere er i gang flere ganger pr uke.
  Her er vi blitt litt eldre, og lysten hennes er ikke på topp så en gang i uka ville vært luksus, her er vi nok mer på en gang i måneden.. Men trøsten er at man lærer seg å leve med det. Høres sikker fært ut når man er veldig aktiv, og du kan aldri se for deg å ha sex så sjelden som en gang i måneden, men tro meg du venner deg til det. og den ene gange er så absolutt verdt å vente på <3

  1. Fint at du er en tålmodig mann! Jeg håper at dere allikevel tar dere god tid til kose med hverandre. Kjenne på kroppene, massere hverandre, gi gode kyss og klemmer, har fine samtaler, går turer, tar kaferunder, ferieturer etc. Jeg tror at romantikken kan vedlikeholdes gjennom et langt liv, og kanskje begjæret til mer seksuell omgang plutselig vokser fram.

   Ta gjerne samtaler rundt de 5 kjærlighetsspråk og 100 spørsmål om sex. Det kan eventuelt løsne på floker, eller gi ny inspirasjon. Det kan være fint å finne ut av hvorfor lysten har blitt borte. Kanskje det bare sitter i hodet? Det kan også være fysiologiske grunner. Kvinner kan gjerne få tynne slimhinner i skjeden etter overgangsalder og da hjelper det lite med smøremidler for å holde ubehag borte. Hun trenger da å få tilført Østrogen (helst lokalt), da dette styrker slimhinnene og fjerner mye av ubehaget hun eventuelt måtte føle. Sæden inneholder bla testosteron, så ved jevnlig tilførsel vil også føre til øket lyst. Lykke til!

  2. Fiolmannen påstår han er heldig, men noen ganger kan det bli litt mye. Så iblant må jeg holde igjen.

   Hyppigheten varierer veldig her i huset. Noen ganger går det lett 14 dager mellom hver gang. Men det kan også være flere ganger i uken. Går det en stund, så er det akkurat som om jeg «skrus av», så jeg ser at det er går an å leve med.

   Det skjer andre ting i livet og jeg tror ikke kvaliteten på forholdet avhenger av hvor ofte man har sex. Det er jo så mye mer i et forhold enn sex. Noen ganger kan det å sitte inntil hverandre og kjenne varmen, være akkurat det jeg trenger. Solnedgangen er finere når jeg opplever den sammen med min kjære. Hverdagen blir finere og rikere. Og jeg har alltid tilgang på en klem. Bare for å nevne noe.

   Jeg har tro på å glede seg over det man har. Og å lage rom til å glede hverandre. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *