Vi er ikke skrudd sammen på vanlig vis

- Nå bestemmer jeg at du skal lese litt i Bibelen, sa han påtatt bestemt.

Det var noen dager siden sist, men jeg trodde ikke han merket det.

- Hvorfor? spurte jeg overrasket.

Svaret kom raskt:

- Så du suger meg mer!

Jeg brøt ut i latter. Hva har suging med Bibellesing å gjøre?

- Det er ikke noe å le av, irettesatte han smilende.

Jeg så ut som et spørsmålstegn.

- Jeg er helt sikker på at jo mer tid du bruker på å lese i Bibelen, jo gladere og tryggere blir du. Og jo gladere du er, jo mer suger du meg.

Jeg ble rett og slett paff, men han stod på sitt. Og kanskje han har rett. Mitt forhold til Gud har en tendens til å smitte over på alt jeg gjør.

(Min mann er visst ikke skrudd sammen på vanlig vis, – og det har han selv sagt at jeg skal skrive som konklusjon her!)

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Forrige glimt:
38 er et fint tall

• • • • 💜 • • • •

30 kommentarer til «Vi er ikke skrudd sammen på vanlig vis»

 1. Nei det kan han ikke være, men du kan være stolt over å ha en mann som er unik.

  Det er en absolutt sjeldenhet å ha en blanding av sagmugg og betong mellom ørene og likevel kunne snakke!

  1. Han er absolutt unik, ja!

   Men… ehh … det er vel ikke ham du mener har en blanding av sagmugg og betong mellom ørene? Det høres nemlig ikke sånn ut når jeg banker på. 😉

  1. *ler*

   Den grunnen til å kjøpe Bibel har jeg aldri hørt før! Herlig.

   (De er lett å få kjøpt her: http://www.bibelen.no 😉

   Jeg fikk forresten ny Bibel til bursdagen min. Så nå har jeg to. Er det for at jeg skal suge ham dobbelt så mye tro?

   *gruble, gruble*

   Jeg får spørre ham! 😉

  1. Jamen, det er vel ikke noe problem. Bibler finnes med stor skrift også, de. Ja, og som lydbøker. 😉

 2. Du flekker til den hellige Skrift, vennen min.

  Du sier du er en kristen, og som en kristen sier jeg det til deg.

  Noe kan man vel holde hellig her i verden…

  1. Jeg må innrømme at jeg først var litt skeptisk til å legge ut innlegget.

   Men. Min mann har et poeng. Jo mer jeg leser i Bibelen og ber, jo bedre har jeg det. Og det virker inn på alle områder i livet mitt, – også sexlivet. Jeg ser dessuten ikke noe skittent ved samlivet vårt. “Ekteskapet skal holdes i ære av alle, og samlivet skal ikke skitnes til,” står det i Heb 13,4.

   Det er ikke meningen å skitne til Bibelen som jeg ser på som svært hellig! Det er bare meningen å vise at mitt forhold til Gud virker inn på alt jeg gjør. Enten jeg selv er oppmerksom på det eller ei.

  2. Jeg synes mannen din resonerte fornuftig jeg 🙂 Om det å lese i bibelen gjør deg glad og trygg – så vil jo det smitte over på andre aktiviteter også:)

   Og til vår gledespreder Vakna, så bør du tenke litt over den kommentaren din en gang til – selv ikke du kan vel få det å bli synd å leke sammen med sin ektemann? Livet trenger ikke kun å være gråt og tenners gnissel, vet du….jeg er sikker på at Gud synes det er kult å ha det gøy også!

   1. Ja, mitt forhold til Gud smitter over på alt jeg gjør. Sånn er det bare. 😉

    Helt ærlig. Jeg synes vi blir overeksponert for sex i dag. Hvis Vakna ser på mitt innlegg som enda et bidrag i i det jeg vil kalle vår forvridde sex-kultur, så skjønner jeg hennes kommentar…

    Jeg tror sex er skapt for å nytes, men som alt annet, fungerer det best hvis det brukes slik det er designet for.

    Ren, vakker sex er vidunderlig! Da blir to til ett.

    1. Til tross for at vi står ganske langt fra hverandre når det gjelder religion og tro, så koser jeg med bloggen din og er stort sett enig med deg.

     Men nå stusset jeg litt… Hva mener du med “ren, vakker sex”? Hvor går gensen for hva som er rent og vakkert og hva som er urent og stygt? (nå tenker jeg på sex mellom samtykkende, voksne personer)Og hvem setter de grensene?

     Når det gjelder å bruke sex slik det er designet for, er det vel strengt tatt “feil” bl.a å suge da? Siden svært få barn har blitt unnfanget på den måten 🙂

     1. I mine øyne blir sex ofte fremstilt som noe simpelt i vårt samfunn. For meg er ikke sex bare noe “teknisk som man fortjener og bare kan forsyne seg av så sant man finner en som er villig”. Det handler om å bli ett med et annet menneske, dele noe mer enn et fyrverkeri av en kveld. Det handler om å virkelig elske, gi av seg selv, ta imot, glede hverandre, utforske, leke. Det kan også handle om kontinuitet og enhet. Iblant føles det som om vi smelter sammen. Og da blir sex ekstra vakkert, i mine øyne. 😉

      Jeg sliter med å tro at sex er designet kun for forplantning.

 3. “Du skal ikke spille din sæd til jorden” tror jeg det står et eller annet sted, ofte brukt som argument for å stoppe onani. personlig mener jeg at hvis det finnes en gud som den ny testamentet beskriver så har han vel kun et mål for oss mennesker: Fred, fordraglighet og mer kjærlighet (sex) 🙂

  1. Tja, og kanskje mer orden og slikt også?

   Kjærlighet er blitt et litt utvannet begrep, – Bibelens “kjærlighet” inneholder sikkert mer enn sex. 😉

   Men fred, fordragelighet og kjærlighet hadde garantert gjort verden til et bedre sted. 😉

   (Forresten, jeg har skrevet litt om onani her)

  1. Jepp, min mann påstår så. Og jeg må vel egentlig innrømme at jeg er enig. Sånn egentlig. I all bluferdighet. 😉

 4. Bibelen oppfordrer til seksuell aktivitet i ekteskapet. Den sier at du, som kvinne, skal eie din manns kropp, og at mannen skal eie sin kvinnes kropp. Det vil kanskje kunne tolkes som at mannen din kan bestemme hva du skal gjøre med han, og du kan bestemme hva du vil han skal gjøre med deg. Tenk på den 🙂

  Les bibelen: 1. Korinterne 7,5. , Hebreerne 13,4 ;o)

  1. Jeg har aldri tenkt på den tolkningen… 😉

   Bibelen bruker også forholdet mellom mann og kvinne for å illustrere forholdet mellom Kristus og kirken (f.eks. Ef 5,25). Kirken kan ikke bestemme hva Kristus skal gjøre. Og egentlig kan ikke Kristus bestemme hva kirken skal gjøre heller. Men den sterke kjærligheten dem i mellom gjør at de likevel har sterk innflytelse på hverandre uten å tyranisere. Dette er for meg egentlig et stort og vakkert mysterium. 😉

   Jeg er i alle fall ikke redd for å la min mann bestemme over meg:

 5. Bra ikke min kjære leser blogg. Jeg ønsker meg ikke noen Bibel til jul. Men mulig jeg skal kjøpe en til han : )

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *