Fioljenta flyr…

Vi fikk en pakke i posten. En huske. Ikke en sånn vanlig huske. Denne husken lovet helt spesielle opplevelser i stillinger som normalt kun er forbeholdt spesielt øvede. Denne husken blir kalt kjærlighetshuske.

Vel, forhåpningene var blandet med litt skepsis. Reklamen lover alltid litt for mye. Pakken ble åpnet med gryende iver. Vi fant solide remmer, en tung fjær og en svær krok.

Denne kroken representerte en utfordring. Hvor fester man en slik krok? Den bør jo festes ordentlig så ikke husken, vi og lysten faller i gulvet med et brak akkurat når bevegelsene blir mest ivrige.

Vi har diskutert mulige åsteder for kroken i mer enn et år. Og flere alternativer har blitt vurdert. Stedet må være tilgjengelig, men skjermet for innsyn. Kroken bør heller ikke vekke oppmerksom når familie og venner kommer på besøk. Litt hemmeligheter må man jo få ha. Vi har lest om noen som vanligvis har en blomst hengende i kroken. Men vi har ikke lyst til å ha en blomst hengende midt i rommet.

Uansett, valget falt til slutt på et noenlunde passende sted. En lampe ble fjernet. Og kroken skrudd opp. Min mann var litt bekymret. Hadde vi truffet en takbjelke? Vi banket og lyttet og ble ikke kloke. Det var bare en ting å gjøre. En av oss måtte opp på kryploftet og undersøke. Loddet falt på meg. Jeg skulle opp, se hvor krokspissen stakk opp og guide til et mer passende sted.

Som sagt, så igangsatt. Med eventyrlyst klatret jeg opp stigen til kryploftet. Lysten sank drastisk da jeg oppdaget alle bjelkene som gikk på kryss og tvers oppe på kryploftet. Jeg sonderte terrenget nøye med en lommelykt. Jeg visste at jeg ikke måtte legge vekt på glavaen mellom de vanrette takbjelkene i gulvet. Da ville jeg rase tvers gjennom både glava og takplater, etterlate et svært oppsiktsvekkende hull og skaffe meg både blåmerker og det som verre var. Skråbjelkene etterlatte meg lite bevegelsesfrihet. Taket var for lavt til at jeg kunne stå oppreist og får å bevege meg måtte jeg bøye meg under skråbjelker som var lavere enn 50 cm høye.

En real utfordring.

Jeg planla en løype som burde føre meg i retning kroken. Og med en smidighet som må ha vært spesielt motivert, og en mann som banket under meg for å guide meg til rett plass, klarte jeg omsider å plassere meg rett over kroken. Der ble jeg sittende på huk med et ben på hver sin vanrette bjelke, glava under og tak rett over. Det var rett og slett tungt. Forferdelig tungt. Jeg er ikke bygd for å forsere kryploft!

I mørket klarte jeg å føle meg fram til krokspissen. Den hadde bommet på takbjelkene med noen få millimeter.

Etter å studert omgivelsene nøye og lenge, blitt svært støl i leggene og fylt meg selv med masse deilig glava, bar turen tilbake til stigen og ned til en lysten mann med en huske som nå var hengt opp på mer forsvarlig vis. Og det var da jeg skjønte at utfordringene egentlig bare var begynt.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

31 kommentarer til «Fioljenta flyr…»

 1. Hehehehe…

  Jeg ønsker meg også en sånn huske. Men allerførst ønsker jeg meg en gutt som er verdt å beholde…. 🙂

  1. Fortsettelse? Vel, først må vi jo finne ut hvordan i all verden en sånn skal brukes… Det ser liksom så mye enklere ut på bildene… 😉

 2. Fatter enda ikke helt hvordan den husken skal funke… Mulig jeg har dårlig fantasi 🙂

  1. hehe… fantasien feiler lite her i huset og det fulgte illustrasjonsfoto med. Men det var litt vanskeligere i virkeligheten enn på bildene… Tror vi trenger litt trening, ja! Men det er jo gøy å trene, så hvorfor ikke? 😉

  1. Hæ??? Å, nei du. Mannen min har snakket om denne husken lenge. Han har fantasert om hvor herlig det må være “å ha meg hengende i den mens han forsyner seg”… Det er altså jeg som har holdt igjen. Ikke han. Og sist jeg sjekket var jeg kvinne og han mann. 😉

   Men jeg tror nok det er store individuelle forskjeller her. 😉

  1. Vel, det var jo her problemet lå. Jeg våget ikke. Det var litt skummelt å henge i den uten kontroll. Og ikke var det noe å støte fra mot. Så første kvelden la vi oss lattermilde med uforrettet sak. Vi trenger nok litt trening. 😉

  1. Det skal vi!
   Må bare få hodet over vann først. Det er litt mye dagliglivs-pes for tiden til at vi orker å være ekstra livlige på kveldstid. Dessverre. *sukk*

 3. Hehe, dere legger nå innsats i det, da…

  Fikk et litt forstyrrende tankebilde her nå, med deg i forventningens “våthet” og sterk knebøy oppe på bjelkelaget. Skal være ytterst forsiktig med sånn derre Glava i den settingen… En sky med Glavastøv opp der hvor sola sjelden skinner resulterer antageligvis at kløen blir litt mer intens enn ønskelig….

  Lykke til, blir spennende å lese fortsettelsen når dere har trent!

  1. Jamen, Burgman, da. Jeg burde spesifisert at jeg selvfølgelig hadde klær på meg da jeg klatret rundt på loftet. Jeg kom ikke på at noen kunne finne på å tro noe annet. Sånne glavaskyer krangler jeg ikke med frivillig, skjønner du. 😉

   Jeg er litt spent på fortsettelsen selv. Vi har kun prøvd en gang til nå. Og da la vi oss lattermilde med uforrettet sak. 😀

 4. He he hørtes litt spennende ut, Hva med bilde av…ehh .huska og en fortsettelse av historien 🙂
  Ha en fin Søndagskveld/natt.

  1. Et bilde? Vel, altså. Jeg kunne kanskje finne på å stille som modell, men ikke i denne saken! 🙂
   Men mer historie skal du få, – vi må “bare” rydde litt plass i hverdagen så jeg får noe å skrive om. 😉

 5. Så interessant! En sånn huske har jeg alltid vært nyskjerrig på. Egentlig burde vi vel fått sett en demonstrasjonsvideo for å vite hvordan den skal brukes, er du ikke enig? Håper du vil fortelle oss litt mer etterhvert som dere forhåpentligvis får dreisen på det. Lykke til! 🙂

  1. Vel, jeg vet ikke om jeg hadde våget å se på en sånn demonstrasjonsvideo, – det er jo såvidt jeg klarer å se på bildene. Jeg liker liksom ikke å se andre ha sex eller late som om de har sex. 😉
   Men, vi har vært litt nysgjerrig på den derre huska lengre, så vi skal nok finne ut hvordan den fungerer!

 6. Hehehehe…dristig, virkelig dristig! Men hva gjør man vel ikke for elskovens og spenningens skyld! Vi vet ikke helt om vi hadde fått med oss får hustru – velsigne henne – på noe slikt, men vi betviler det. Vi er forsiktige, modne og tradisjonelle mennesker, må vite! 😀

  1. Så absolutt dristig! Jeg måtte mørne en stund før jeg gikk med på kjøpet. 😉
   Nå må jeg bare overtales til å gi slipp på bakkekontakten…

 7. Vi tar bare turen innom som snarest, for å ønske deg en særdeles fin helg, med alt som hører til! 😀

  1. Helgen var fin den. Tur i skog og mark. For det var vel det du trodde vi skulle bedrive tiden med? 😉

 8. Huske? :p
  Jeg kjenner ikke til et slikt leketøy for voksne.. Kan du sende en link eller et bilde av den..? Sånn jeg kan få fantsien på gli, altså. 😉

 9. Åh, du Fiol, du Fiol! Følger det bilde med i neste innlegg, så vi får se denne husken?? 😀 Dere er noen skikkelige turtelduer og jeg håper husken vil gi dere masse fornøyelse og nytelse etterhvert som dere får inn teknikken!

  Lykke til!

 10. …og kapittel to? 🙂

  Neida, bare innom for se om du var her. Håper du har noen fine dager, og at du snart finner veien inn hit igjen. 🙂

 11. Lenge siden jeg har vært her – og ser at det er lenge siden du har vært på bloggen også.

  Dette var en virkelig fin historie – og jeg er spent på fortsettelsen. Hvordan går det med teknikken i kjærlighetshuska – og holder kroken enda ? 😉

  Håper alt er bra med dere 🙂

  *klem*

 12. Dette var siste innlegget på den gamle bloggen min, «Kristen sex», før jeg plutselig mistet tilgang. Jeg måtte gi slipp på anonymiteten min for å kunne fortsette. Det var jeg ikke villig til. Beklager at jeg ble borte på den måten.

  Jeg hadde blogget et par år og vi hadde et koselig, lite bloggsamfunn de årene. Jeg følte jeg ble litt kjent med flere av de andre når vi leste og kommenterte hverandres innlegg. Det hender faktisk jeg savner dem litt selv om jeg aldri har møtt noen av dem.

  Håper virkelig det går bra med hver og en av dem!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *