Hypnose er sterke saker!

- Hva er det du har gjort? utbrøt jeg mens kroppen vred seg i en deilig nytelse som kom fullstendig overraskende på meg.

Vi hadde bestemt oss for å eksperimentere litt med hypnose en kveld og det fungerte over all forventning.

Jeg husker ingenting etter innledningen. Siden jeg har trent på å gå inn i hypnose, er jeg blitt ganske så flink til det og det skal ikke mye til før hypnosen nesten blir for dyp.

Han hadde planlagt noen forslag, men jeg husker ingenting av det han sa. Det første jeg husker etter innledningen, var at han vekket meg. Og jeg vet at da jeg våknet, syntes jeg stemmen hans var deilig sexy. Jeg grep instinktivt etter pålen hans mens jeg lyttet intenst til stemmen hans. Da han kjærtegnet meg, reagerte kroppen momentant. En deilig varm sitrende følelse spredte seg raskt ut i hele kroppen min slik at alle musklene spente seg. Pusten min gikk plutselig tungt mens jeg la hodet bakover og nøt kjærtegnene hans.

- Kom! sa han med den utrolig sexy stemmen sin. Og kroppen min reagerte momentant. Det var som et støt av deilig nytelse lynte gjennom meg, grep tak i meg og filleristet meg. Det var ingen orgasme, men en slags nytelse med en tydelig topp.

- Hva er det du har gjort? utbrøt jeg overrasket. Det var fantastisk deilig!

Jeg kunne høre at han gliste mens den sexy stemmen hans bare fortsatte å beskrive de deilige følelsene som for gjennom kroppen min.

- Kom!, beordret han igjen. Og igjen grep nytelsen tak i kroppen min og filleristet meg.

Jeg følte meg helt våken og helt fokusert på en deilig måte. Og jeg elsket hvordan kroppen min reagerte.

- Kan jeg få suge deg? spurte jeg da nytelsen ga seg. Jeg hadde en intens lengsel etter å ha pålen hans i munnen. Jeg visste at han måtte ha plantet den lengselen i meg under hypnosen. Og det var helt greit. Lysten lå jo allerede i meg, han hadde bare rettet oppmerksomheten min mot den. Dette hadde vi snakket om på forhånd.

- Selvsagt, svarte han med et glis.

Og jeg sugde ham med en sjelden stor iver. Altså, jeg liker å suge ham. Akkurat det er ikke uvanlig. Men denne gangen ble jeg deilig pirret av det.

• • • • •

Å si at det ble en heftig runde i senga, er en mild oppsummering.

Han innrømmet etterpå at han hadde plantet ideen om at jeg ville bli tent av både stemmen hans og av å ha pålen i munnen min. Det var ingen tvil om at det virket.

• • • • •

Hypnose er sterke saker! Ikke bare hadde han bestemt hva jeg skulle gjøre, men også hva jeg skulle føle rundt det. Vi har noen års erfaring med hverandre. Derfor vet han hva som ligger i meg, og hva han kunne rette fokuset mitt mot. For meg er hypnose nettopp det: fokusert oppmerksomhet.

Han likte den kontrollen han fikk, og det at jeg gikk løs på ham med intens iver.

For meg var det en fantastisk opplevelse. Jeg smilte hele neste dag.

Men, du bør virkelig ikke la noen du ikke stoler fullt og helt på hypnotisere deg. Du kan ikke hypnotiseres til noe du ikke vil innerst inne, men hypnose er sterke saker!

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

En kommentar til «Hypnose er sterke saker!»

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *