Nye ideer

- Kjære, jeg har surret rundt på det store internettet og funnet noen ideer til hvordan jeg kan ri deg. Så nå trenger jeg å teste ideene.

Han så opp fra mobilen sin og ga meg et lurt smil:

- Gleder meg allerede.

Nå må vi bare finne tid til litt testing. Jeg kan jo ikke skrive om noe uten å ha testet det. Greit nok at ikke alt passer for alle, men vi kan jo prøve likevel. Blir det feil for oss, så blir det med den ene gangen.

Og slik går nå dagene.

• • • • •

Les gjerne om rideskolen og stillingene der hun er øverst.

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Nye ideer»

  1. Her popper det også opp ideer, men tid & overskudd mangler…
    Liker illustrasjonen din, tror en av mine rollefigurer ville ha likt å ri den🏇

    1. Hehe… tror jeg vet hvilken rollefigur 😉

      Overskudd kan være en mangelvare, ja. Jeg har en liste med ideer som venter på å bli testet. Og så lenge det er en liste som inspirerer fremfor å stresse, så liker jeg den. Tenk at det finnes så mange muligheter at jeg fortsatt kan putte ting på den listen!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *