Test: Hydra glidemiddel

Gi din stemme:

Altså, mulig jeg er litt treg i oppfattelsen. Jeg har alltid tenkt at glidemiddel er glidemiddel.

Jeg tok feil.

Dette er definitivt det beste glidemiddelet vi har prøvd.

• • • • •

Takk til Erotikknett for en gratis vareprøve i bytte mot en ærlig tilbakemelding.

Hvorfor liker jeg dette glidemiddelet?

Ingen svie

Ingen svie etterpå slik jeg har opplevd med andre typer. Mannen min henter alltid en klut til meg hvis vi har brukt glidemiddel under kveldskosen. Hvis ikke våkner jeg et par timer senere av at det svir.

God glid

Følelsen er myk og glatt. Og akkurat det er jo bare nydelig.

Drøy

Gliden holder lengre enn gliden til andre glidemidler jeg har forsøkt. Jeg synes nemlig det er litt kipt å avbryte midt i akten for å ta på mer.

Vannbasert

En del leketøy liker ikke silikonbasert glidemidler. At det er vannbasert er ingen ulempe. Det blir litt sånn: Alt som tåler vann, tåler hydra.

Forresten, kokosolje og lignende skader kondomer. Denne skader ikke latexkondomer.

Svak lukt og smak

Den har en svak lukt som minner meg om ... ehm ... pepperkaker? Og smaker litt som bestemordrops. Bortsett fra at sånne drops ofte har sterk smak og denne smaken er veldig mild.

Tilsatt aloevera

Hydra glidemiddel skal være tilsatt aloevera som skal lindre små rifter. Jeg er en ivrig bruker av ren aloevera (Jason produktene) på alt fra brannsår og solbrenthet til myggstikk. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har lagd smårifter for å teste om glidemiddelet gjør samme nytte. Aloevera er uansett ingen ulempe akkurat.

Organisk og fri for giftstoffer

Hydra glidmiddel er også organisk og fri for glyserin, parameter og DEA. Og er allergivennlig. Faktisk brukes den som medisinsk glidemiddel.

Det høres jo bra ut, men er vel ikke akkurat det jeg tenker på under akten. Da setter jeg mer pris på den deilige følelsen.

Færre infeksjoner

I reklamen står det at hvis du lett får infeksjoner i underlivet når du bruker andre glidemidler, er dette antagelig det beste du kan prøve. Jeg får en del urinveisinfeksjoner, men det har ikke slått meg at det kan ha sammenheng med glidemiddelet. Jeg skal sannelig følge med fremover for å se om jeg ser en sammenheng.

Vi har foreløpig kun prøvd det vaginalt og mot klitoris, men den skal også være god å bruke analt.

Se gjerne vår sammenligning av glidemidler.

Minussiden

Prisen

Prisen trekker litt ned. Den koster 299,- for 240ml hos Erotikknett. Det er fristende å kjøpe noe billigere.

Men tenk en gang til.

Det er ingen regel for hvor mye glidemiddel man bør bruke. Det er litt smak og behag. Men la oss si at dere bruker 5 ml per gang. Da er det nok til 48 ganger i en flaske til 299,-. Det blir ca. 6 kroner per gang. Altså relativt billig moro.

Hvorfor bruker vi glidemiddel?

Det er mange årsaker til å bruke glidemiddel. Vi bruker det fordi sex rett og slett blir litt bedre med.

Selv om jeg egentlig produserer nok «naturlig glid», så er det godt å med glidemiddel iblant. Og hvis vi vil ha en kjapp en der kroppen min ikke rekker å bli ordentlig klar, så blir det deilig likevel med glidemiddel.

Les gjerne hva undersøkelser sier om å bruk av glidemiddel.

Anbefaling

Kommer vi til å kjøpe denne på ny?

Ja, denne eller kanskje vi får lyst til prøve en av de andre i samme serie. Uansett, blir det en stund til. Den er drøy.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

20 kommentarer til «Test: Hydra glidemiddel»

 1. Takk for tipset!
  Vil anbefale en oljebasert massasjeolje som også kan brukes på intime steder. Den heter Fire of love eller en annen som heter Lovers oil. Begge lages av det islandske firmaet Purity Herbs (se http://www.purityherbs.is for mer info). De har i tillegg en klitorisgel som heter «Secret of love» som også er rå.

  Felles for disse produktene er at de gir en meget god glid og lukter fantastisk godt. Lukten minner om et duggfrisk rede klar til aksjon. Sammen med saftene eller alene gir lukten en utrolig pirrende og euforisk opphisselse som lett setter begge i brann (vi bruker litt i nesa også, for å hisse opp ytterligere).

  Oljene er svært dyre, så de er ypperlig å ønske til bursdag eller jul. Denne oljen tar du fram når du virkelig vil kose deg, og bruker f.eks kokosolje eller annen olje på hverdager. Men oljer er for all del drøy. Det finnes dessverre ingen distributør i Norge lenger, så jeg valgte nylig å bestille fra Nederland (purityherbs.nl), da portoen er billigere der enn fra Island.

  Denne oljen vil du neppe ønske å gå tom for!

  1. De ser kjempefine ut!

   Og det er jo sånt man ikke finner uten å bli tipset. Nå vet jeg hva som kan stå på ønskelisten til jul. 💜

   1. Da synes jeg at du skal velge både Fire og Love og Secret of Love. Den sistnevte har en konsistens som selv mannen din vil misunne når du spruter den på 😉

    100% naturell den også…

 2. Fikk endelig kjøpt inn og testet Hydra glidemiddel sammen med en nyinnkjøpt Glass wand 9 (dildo). Etter først å ha påført Wicked Ultra heat lube (silikon) på Glass wanden (skulle jo bare være snill), kom wanden ut i en fart av redet med smertende jamring fra fruen, med beskjed om å vaske bort det jeg hadde hatt på . Etter brannslokningen, drog jeg fram Hydraen som jeg også hadde kjøpt.

  Spent smurte jeg glidemiddelet på wandaen. Det endte med at fruen storkoste seg slik at den ene orgasmen etter den andre kom (jeg fikk hjelpe til). Selv om den er vannbasert holdt den hele tiden glattheten, uten å bli tørr som andre vannbaserte ofte gjør. Hydra anbefales på «varmeste»! Ja, også wandaen som fruen forelsket seg i. Ultra heat luben ble derimot skyvet ut i kulda (eller heretter brukt på mannen 😉

  1. Sånn varmegel inn der, hørtes egentlig veldig ubehagelig ut! I alle fall hvis du tok litt mer enn en halv dråpe. En dråpe rundt klitoris, kan være godt. Men inni synes jeg er ubehagelig. I alle fall de vi har prøvd. Godt du klarte å redde situasjonen.

   Jeg må innrømme at jeg er litt overrasket over holdbarheten til Hydra. Den kjennes glatt ut ganske lenge, synes jeg. Og så kjennes den «ren» ut. 💜

   Tips til energifruen: Prøv å smør noen dråper av den varmegelen på strengen hans rett nedenfor tuppen av pålen. Men vær grei: prøv med bare bittelitt først. Det kan bli ganske heftig. (Sist jeg prøvde noe lignende fant jeg ut at det ikke fungerte i kombinasjon hverken med suging eller at pålen skulle inn i redet – det holdt med håndkos.) 🙄

   1. Det var litt lite sportslig opptreden fra min side. Vi hadde rolleleken «strafferabatt» (Singaporemodellen) og var i sluttfasen etter en heftig og morsom kveld der den trafikkfarlige fruen skulle gjøre opp boten sin.

    Jeg hadde samme dag fått en forsendelse i posten som jeg la i vesken hennes uten å teste først. På den måten ble hun øm både om foran og bak den kvelden. Men vi rodde det i land med en heftig avslutning takket være Hydraen som jeg også hadde på lur.

    Energifruen er dyktig og morsom skuespiller som levde rollen fullt ut. Du skulle ha sett henne der hun listet seg rundt hushjørnet i vampete klær for å møte til soning, livredd for at naboer skulle se henne.🤣

    I går fikk hun være med grekeren på båttur igjen (det ble veldig vått). Hun trengte litt ferie etter hardtrening (sug) og et tredje rollespill vi hadde med hestetemmeren Rondrigo på fredag.🤭

 3. Fikk lyst til å prøve Hydra nå, tror vi skal kjøpe inn det.
  Men, jeg elsker jo og slikke henne også. Hvordan er det når dere benytter Hydra?
  Det er vel ufarlig å få i seg under oralsex?
  Er jo ikke sånn at man får i seg uante mengder da 😛
  Viktig at det også smaker «greit» 🥰

  1. Jeg foretrekker å slikke uten glidemiddel. Ingenting slår den naturlige smaken og lukten :). Vi skal prøve med hydra også da, så skal du få tilbakemelding.

   1. Takk for at dere vil prøve, Trenger jo ikke glidemiddel for å slikke, men.. det var dette med rekkefølgen på «ting» som gjør at glidemiddel kan komme til å bli brukt rett før slikking 😉
    Kombinasjon av vibrator og slikking for eksempel. 😍

    1. Tror ikke jeg ville ha brukt Hydra til daglig, da glidemiddelet inneholder bla ingredienser som Propanediol og Sodium benzoate som visstnok ikke er bra å få i seg i store mengder. Det smaker heller ikke så godt i munnen.

     Enig med fiolmannen at det aller beste er «natursmaken». Når det gjelder glidemiddel bør disse anvendes i små mengder. Cocosolje er nok et tryggere valg til hverdags og gir god glid. Ikke alle dupedingser tåler oljebaserte glidemidler så der har vi heller tatt i bruk glass som tåler ulike glidemidler. Det finns kanskje ikke vibrator i glass??

     Det viktigste er jo allikevel at det skal være trygt å bruke både for han og henne. Vi bytter litt på glidemidler, men behøver heldigvis ikke så ofte. Hydra har blitt et fint tilskudd, men vår favoritt er vår islandske venn «Fire og Love» (massasje og intim) pga nydelig lukt!

     1. Nå er det nok ingen fare for at det blir daglig hos oss, her snakker vi nok mer hver annen uke 😂
      Så det blir jo ikke snakk om mengder, men jeg er også fan av naturlig smak og lukt, får fortsette å slikke først, så tilføre litt glid når jeg skal inn i henne, så det glir litt lettere da 🥰

      1. Enig👍 Hvert par er jo litt forskjellige så man må finne sin måte å gjøre det på. God kommunikasjon og prøving må til🤗

     2. Kokosolje er fint det også. Men min erfaring er at den trekker fort inn.

      Ja, og så er kombinasjonen av kokosolje og kondom en elendig kombinasjon siden kokosen kan ødelegge kondomer. (Lurt å huske på for alle som bruker kondom som prevensjon/smittebarriere.) 💜

  2. Litt sent svar, kanskje, men etter en del testing så tror jeg at jeg kan hevde det er det mest smaksfrie glidemiddelet jeg har prøvd i hvertfall!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *