Test: Hydra glidemiddel

Gi din stemme:

Altså, mulig jeg er litt treg i oppfattelsen. Jeg har alltid tenkt at glidemiddel er glidemiddel.

Jeg tok feil.

Dette er definitivt det beste glidemiddelet vi har prøvd.

• • • • • •

Takk til Erotikknett for en gratis vareprøve i bytte mot en ærlig tilbakemelding.

Hvorfor liker jeg dette glidemiddelet?

Ingen svie

Ingen svie etterpå slik jeg har opplevd med andre typer. Mannen min henter alltid en klut til meg hvis vi har brukt glidemiddel under kveldskosen. Hvis ikke våkner jeg et par timer senere av at det svir.

God glid

Følelsen er myk og glatt. Og akkurat det er jo bare nydelig.

Drøy

Gliden holder lengre enn gliden til andre glidemidler jeg har forsøkt. Jeg synes nemlig det er litt kipt å avbryte midt i akten for å ta på mer.

Vannbasert

En del leketøy liker ikke silikonbasert glidemidler. At det er vannbasert er ingen ulempe. Det blir litt sånn: Alt som tåler vann, tåler hydra.

Forresten, kokosolje og lignende skader kondomer. Denne skader ikke latexkondomer.

Svak lukt og smak

Den har en svak lukt som minner meg om ... ehm ... pepperkaker? Og smaker litt som bestemordrops. Bortsett fra at sånne drops ofte har sterk smak og denne smaken er veldig mild.

Tilsatt aloevera

Hydra glidemiddel skal være tilsatt aloevera som skal lindre små rifter. Jeg er en ivrig bruker av ren aloevera (Jason produktene) på alt fra brannsår og solbrenthet til myggstikk. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har lagd smårifter for å teste om glidemiddelet gjør samme nytte. Aloevera er uansett ingen ulempe akkurat.

Organisk og fri for giftstoffer

Hydra glidmiddel er også organisk og fri for glyserin, parameter og DEA. Og er allergivennlig. Faktisk brukes den som medisinsk glidemiddel.

Det høres jo bra ut, men er vel ikke akkurat det jeg tenker på under akten. Da setter jeg mer pris på den deilige følelsen.

Færre infeksjoner

I reklamen står det at hvis du lett får infeksjoner i underlivet når du bruker andre glidemidler, er dette antagelig det beste du kan prøve. Jeg får en del urinveisinfeksjoner, men det har ikke slått meg at det kan ha sammenheng med glidemiddelet. Jeg skal sannelig følge med fremover for å se om jeg ser en sammenheng.

Vi har foreløpig kun prøvd det vaginalt og mot klitoris, men den skal også være god å bruke analt.

Minussiden

Prisen

Prisen trekker litt ned. Den koster 299,- for 240ml hos Erotikknett. Det er fristende å kjøpe noe billigere.

Men tenk en gang til.

Det er ingen regel for hvor mye glidemiddel man bør bruke. Det er litt smak og behag. Men la oss si at dere bruker 5 ml per gang. Da er det nok til 48 ganger i en flaske til 299,-. Det blir ca. 6 kroner per gang. Altså relativt billig moro.

Hvorfor bruker vi glidemiddel?

Det er mange årsaker til å bruke glidemiddel. Vi bruker det fordi sex rett og slett blir litt bedre med.

Selv om jeg egentlig produserer nok «naturlig glid», så er det godt å med glidemiddel iblant. Og hvis vi vil ha en kjapp en der kroppen min ikke rekker å bli ordentlig klar, så blir det deilig likevel med glidemiddel.

Anbefaling

Kommer vi til å kjøpe denne på ny?

Ja, denne eller kanskje vi får lyst til prøve en av de andre i samme serie. Uansett, blir det en stund til. Den er drøy.

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Test: Hydra glidemiddel»

 1. Takk for tipset!
  Vil anbefale en oljebasert massasjeolje som også kan brukes på intime steder. Den heter Fire of love eller en annen som heter Lovers oil. Begge lages av det islandske firmaet Purity Herbs (se http://www.purityherbs.is for mer info). De har i tillegg en klitorisgel som heter «Secret of love» som også er rå.

  Felles for disse produktene er at de gir en meget god glid og lukter fantastisk godt. Lukten minner om et duggfrisk rede klar til aksjon. Sammen med saftene eller alene gir lukten en utrolig pirrende og euforisk opphisselse som lett setter begge i brann (vi bruker litt i nesa også, for å hisse opp ytterligere).

  Oljene er svært dyre, så de er ypperlig å ønske til bursdag eller jul. Denne oljen tar du fram når du virkelig vil kose deg, og bruker f.eks kokosolje eller annen olje på hverdager. Men oljer er for all del drøy. Det finnes dessverre ingen distributør i Norge lenger, så jeg valgte nylig å bestille fra Nederland (purityherbs.nl), da portoen er billigere der enn fra Island.

  Denne oljen vil du neppe ønske å gå tom for!

  1. De ser kjempefine ut!

   Og det er jo sånt man ikke finner uten å bli tipset. Nå vet jeg hva som kan stå på ønskelisten til jul. 💜

   1. Da synes jeg at du skal velge både Fire og Love og Secret of Love. Den sistnevte har en konsistens som selv mannen din vil misunne når du spruter den på 😉

    100% naturell den også…

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre.