Fioljenta har handlet på nett

Og jeg måtte jo smile da bekreftelsene kom på e-post noen øyeblikk etter…

Emne på e-post 1: Ordrebekreftelse fra (Bibel-butikk)
Emne på e-post 2: Ordrebekreftelse fra (sex-butikk)

Vet ikke helt hvilken pakke jeg gleder meg mest til.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

30 kommentarer til «Fioljenta har handlet på nett»

  1. Nysgjerrig? På hva da? På hva jeg kjøpte eller hvorfor valget falt på akkurat de to butikkene? 😉

  1. (I slutten av en bønn betyr Amen “la det skje”. I andre sammenhenger kan det bety ting som sant, troverdig, som uttrykk for tro eller rett og slett at man stiller seg helt bak det som blir sagt/sunget/bedt/talt.)

   Du har kanskje kombinert noen kjøp på samme måte selv? 🙂

  1. Detaljer? Er det ikke bedre å tenke ut egne detaljer? Hva ville du puttet i de ordrene?

   (Men… ok, da. På bibelnettstedet bestilte jeg en Bibel og noen andre bøker. Min gamle Bibel er utslitt. På nettstedet bestilte vi litt forskjellig, bl.a. en sexhuske. 😉

  1. Ojojoj! Det er mye det! Jeg nevner i fleng: Andaksbøker, samlivsbøker, kulturbøker, studieopplegg, menighetsguider, salmebøker, bønnebøker, smykker, julekort, fadderkort, konfirmasjonskort, musikk-cd/dvd’er, taler på cd, databibeler, dataspill, lydbøker, barnebøker, biografier, filtfigurer til søndagsskolen, poesi, reisehåndbøker, spill, puslespill, tidsskriftsabonnement, evangeliseringsbøker, kalendere, Bibel ordbøker, Bibel oppslagsverk, romaner, gensere, t-skjorter, … og … puh… nå kommer jeg ikke på mer. Selvsagt Bibler i forskjellige utgaver og språk med tilhørende ordbøker, men Bibler var liksom litt selvsagt. 😉

 1. Hei fioljenta, der fant jeg endelig din blogg igjen og. 🙂
  Flirte godt over shoppingen din.
  Ser og ikke ser motsetningen. Ha en strålende kveld;)

  1. Motsetninger? Hvor? Jeg ser ingen motsetninger. 😉
   Fint at du fant meg, – det er jo alltid hyggelig med hyggelig besøk. Håper helgen din blir finfin! 😉

 2. Oj, dette var en skikkelig morsom blogg å lese! Jeg tenker liksom ikke at kristne tenker sånn 😉 Hehe.. Derfor syns jeg det er kult at du skriver om det!
  Rart å lese bloggen til en som er så forskjellig fra meg selv. Jeg også skriver om sex, men jeg har forskjellige partnere hele tiden, og stortrives med det! Kan ikke se for meg hvordan det er å ha sex med den samme partneren hele livet. Tenk så mye du går glipp av… All spenningen man opplever når man har sex med en ny partner… Men folk er forskjellige, og det skal vi være glade for 🙂

  1. Jeg kan riktignok ikke skrive på veine av alle andre kristne, men bare fordi kristne generelt mener at sex er noe privat og ikke snakker om det, så trenger det ikke bety at det er lite aktivitet i sengehalmen. 😉

   Jeg synes alltid det er så rart når jeg leser sånt som du skriver: Om at jeg går glipp av mye spenning og at du ikke kan tenke deg å ha samme partner hele livet. Det er en spesiell følelse å ha sex for første gang med en partner, men jeg synes det er mye mer spennende å sex med mannen min. Det er riktignok en annen type spenning, men likevel veldig kjekkt. 😉
   Jeg kjenner min mann ut og inn. Jeg vet nøyaktig hva han liker, hvordan jeg kan tenne ham og holde ham på kanten. Jeg kjenner alle tegnene hans og stoler helt på ham. Dermed er sex’en mange, mange, mange ganger bedre nå enn i starten. Mange av tegnene og teknikkene jeg bruker på min mann kan sikkert brukes på andre menn også, men likevel synes jeg det er noe spesielt fint i å spesiallisere seg. 😉
   Det beste med å ha fast partner synes jeg likevel er det mentale i sex’en. Det med å smelte sammen. Den biten har også blitt mye, mye sterkere med årene. 😉

   Det er sikkert mye jeg går glipp av ved å satse på bare en partner, men jeg vil ikke risikere det jeg har, ved å prøve ut hva jeg liker best. Det jeg har, er for verdifullt.

 3. Ooohhh! Bibellesning samtidig med…hmmmm. Inspirasjon fra Salomos Høysang, kanskje…? 😀

  1. Ja, det har vel faktisk skjedd…
   Du vet, jeg ligger der uskyldig og leser i Bibelen min på kvelden. Min mann legger seg, oppdager at jeg er naken og … vel… forsyner seg. Fin kombo det. 😉

  1. Dette var nest siste innlegg på den gamle bloggen min før jeg plutselig mistet tilgangen. For å få tilgang igjen, måtte jeg avsløre min identitet og det var jeg ikke villig til. Derfor ble jeg plutselig borte.

   … og jeg savner fortsatt noen av folka der. Vi hadde liksom et lite samfunn av bloggere og jeg følte liksom vi ble litt kjent selv om vi aldri møttes.

 4. Den ene bestillingen har du nok lengre glede av, så du kan godt glede deg «mest» til den som gir litt kick med en gang, så har du noe å falle tilbake på.. 😜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *